Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeKarácsony!
Kapcsolódó tartalom: Animekarácsony
Ha van kuponja több, akkor lehet.
De azért azt is szerezni kell, és lássuk be: a legtöbben felhasználják saját vásárláskor, nem pedig másnak adják.
De azért azt is szerezni kell, és lássuk be: a legtöbben felhasználják saját vásárláskor, nem pedig másnak adják.
MIANEVED?!
a 2 akció nem vonható össze.
lásd mondocon honlapján az Akciók menüpont alatt:
"MangaFan
- A belépő felét levásárolhatod: Bármely manga vásárlásába beleszámíthatod a belépőd felét, azaz 900 Ft-ot! (Személyenként egy kupon, nem összevonható a többi akcióval.)"
Tehát 1 ember 1 kupont válthat be és nem összevonható egyéb akciókkal (pl 3-t fizet 4-t vihet)!
szerk:
személyes vélemény: még így sem lehet teljesen kiszűrni hogy ki mennyi kupont használ fel, mert: odamegy vki egy kuponnal vesz egy mangát -> eltelik 1 óra megint odamegy egy kuponnal megint vesz egy mangát stb... szóval még így is simán ki lehet játszani a "rendszert".
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2009-12-13 15:23:25
...és szintén azt mondták hogy csak külön lehet használni a kupont, és külön lehet a 3+1 akciót igénybe venni.
Akkor én is szívtam...><
Akkor én is szívtam...><
Nem szívtál. Többb helyen is le volt írva, hogy a 2 akció nem vonható össze.
A Waterhorse által leírt eset az eladó figyelmetlensége miatt történhetett meg.
Fiszi esete is fura Minimum 1100 forint kellett volna a három kupon felhasználása mellett (1-1 kupon a 2 magazinokhoz, 1 kupon plusz 1100 forint a mangához).
Szerk: Csaba 2009-12-13 14:56:42
beküldve: 2009-12-13 14:02:01
(#566) Helló gyerekek! Milyen volt az Animekarácsony?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-12-13 13:41:54
(#565) Nekem ez volt eddigi legjobb conom szerzeménxek szempontjából: mindössze 100 Ft-ért szereztem két Mondót, egy Hellsing 6-ot és egy zacsit. Köszönet Yoroinak és Yavennek ^^
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
A következő szitut látom: Lány 4 mangával és egy kuponnal a kezében, kérdezi, lehet e így levásárolni. Lehet. Mellette srác elő a kupont, össze a 4 mangát. Másik eladó. Ez volt a hiba talán. Kérdi így jó lesz? Hát ezt így nem lehet. Érdekes.
Én is megkérdeztem, hogy összevonható-e a kupon plusz a 3+1 akció, bár még akkor nem vettem mangát csak kérdeztem, és szintén azt mondták hogy csak külön lehet használni a kupont, és külön lehet a 3+1 akciót igénybe venni.
Akkor én is szívtam...><
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
beküldve: 2009-12-13 12:21:59
(#563) Jelentkezem 14órányi alvás után...
Elfáradtam tegnap
Köszi Yoroi, h eljöttél elém
Jó volt a rendezvény, bár a hangulat később jött, de este már nem is akartam hazajönni
Szerzemény:
Árnybíró 13. - 14. > Erre volt keret.
Vmint Mondo e-havi számát hazafelé a Ferihegyi Tescoban vettem meg, mert mire odamentem a rendezvényen a Mondos asztalhoz 1db példány sem volt
Sajnos így ebben a hónapban is a DVD nélküli szám lett meg...
Elfáradtam tegnap
Köszi Yoroi, h eljöttél elém
Jó volt a rendezvény, bár a hangulat később jött, de este már nem is akartam hazajönni
Szerzemény:
Árnybíró 13. - 14. > Erre volt keret.
Vmint Mondo e-havi számát hazafelé a Ferihegyi Tescoban vettem meg, mert mire odamentem a rendezvényen a Mondos asztalhoz 1db példány sem volt
Sajnos így ebben a hónapban is a DVD nélküli szám lett meg...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-12-13 12:29:36
beküldve: 2009-12-13 10:17:36
(#562) Ahoy. Nem írok élménybeszámolót, mert akkor estére se végeznék, inkább egy kisebb keserű tapasztalatot szeretnék megosztani. Neveket nem említek, nem az a cél, hogy leírjak bárkit, inkább egy kis következetességet szeretnék kérni mindnyájunk felé.
A következő szitut látom: Lány 4 mangával és egy kuponnal a kezében, kérdezi, lehet e így levásárolni. Lehet. Mellette srác elő a kupont, össze a 4 mangát. Másik eladó. Ez volt a hiba talán. Kérdi így jó lesz? Hát ezt így nem lehet. Érdekes.
beküldve: 2009-12-12 00:30:49
(#561) Na akkor: MA () Én és Yoroi kb. 8:30 körül leszünk Pillangó utcánál.. Jöhet aki akar, de valahogy jelezzen..
Jó éjt!
Reggeli helyesbítés: Én és Yoroi nem 8:30körül leszünk Pillangónál, hanem 9:30körül
A többieket nem tudom.
Jó éjt!
Reggeli helyesbítés: Én és Yoroi nem 8:30körül leszünk Pillangónál, hanem 9:30körül
A többieket nem tudom.
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
MIANEVED?!
Szerk: Moderátor 2009-12-12 09:49:49
elrontottam a művért...
Szerezzünk igazit? "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hm... akkor biztos rosszul emlékszem...
biztos remek Matt leszel
Majd Sakuraconon én is megpróbálom
XD Nintendom meg nincsen...legalábbis olyan amilyen Mattnek van olyan nincs... másmilyen lett volna ha hamarabb kérded xD
biztos remek Matt leszel
Majd Sakuraconon én is megpróbálom
XD Nintendom meg nincsen...legalábbis olyan amilyen Mattnek van olyan nincs... másmilyen lett volna ha hamarabb kérded xD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
MondoConon nem láttam Mellot. De Matt akkoris volt. És most is lesz.
Kösz a drukkolást XD
Kösz a drukkolást XD
Hogyan lehet elrontani a művért?
L is jó, akkor majd 3-as számú tanítványként követem minden léptedet. Már csak egy szekszi Mellot kéne találni. *_*
Remélem a parókámat nem fogom elrontani. ^^"
L is jó, akkor majd 3-as számú tanítványként követem minden léptedet. Már csak egy szekszi Mellot kéne találni. *_*
Hát...egyrész túl sok lisztet kevertem bele véletlen, meg zöld ételfestéket és sikerült valami barna cuccot csinálni... minden csak nem vér...
Mello biztos lesz
Hát sok sikert a parókához
Hogyan lehet elrontani a művért?
beküldve: 2009-12-11 23:11:51
(#555) bazzeg... elrontottam a művért... Beyond Birthday cosplay kihúzva. Marad a mezei L cp.