Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeKarácsony!
Kapcsolódó tartalom: Animekarácsony
beküldve: 2009-12-16 21:13:43
(#583)
Szerk: ∂z 2009-12-16 21:14:01
Meg lehet nézni valahol az amv verseny videóit??
A versenyes AMV-k letölthetőek a Mangafan FTP-ről, csatlakozási adatok:
Kiszolgáló címe: 91.120.21.114
Port: 21
név: amv_mondocon
jelszó: mondocon_amvexpert
Az AMV-k két külön -kategóriánkénti - mappában találhatóak.
Szerk: Luggi 2009-12-16 19:24:38
beküldve: 2009-12-15 22:48:33
(#581) Fiszi esete is fura Minimum 1100 forint kellett volna a három kupon felhasználása mellett (1-1 kupon a 2 magazinokhoz, 1 kupon plusz 1100 forint a mangához).
Fiszi esete azért nem fura, mert én fizettem a belépőjét, Yoroi meg megajándékozta a Hellsing 6-tal.
Huh, eredetileg még tegnap írtam volna egy hosszú élménybeszámolót, de akkor mangát olvastam, lustultam, meg koncertre mentem, így ez most következik vmennyire rövidített verzióban.
Először is meg kell említeni -megint- hogy az a bankról-bankra rohangálás nagyon nem hiányzott előtte. Nem csak, hogy lemaradtunk a craftcp versenyről (amire állítólag ott is lehetett jelentkezni ), de még fáradtan és kissé idegbetegen érkeztünk is meg. Én legalábbis még kb. 1 óráig idegesen mászkáltam fel-alá, miközben nem tudtam, hogy melyik cuccom hol van. Aztán volt ugye még a kuponos probléma, amit szerencsére gyorsan megoldottak nekünk.^^ Na ebben az időszakban sikerült ráadásul elkapniuk a kamerásoknak, hogy integessek. Azt hiszem a Conok történetének legkevésbé lelkes otakuját kapták lencsevégre. Kíváncsi vagyok, hogy mit kezdtek a felvétellel. Ezek után már kezdett minden jó lenni; habár a DDR-ről már lemaradtunk, de a társaság mindenért kárpótolt. A kedvenc epizódjaim az egyre többen kimegyünk fagyoskodni egy kör séta kedvéért akció volt. Na meg amikor lefényképeztek! Az is vicces volt, hogy pont akkor érkeztünk, amikor a másik Matt elment. És az első fényképemet egy Umineko cp-s lány csinálta! Nem gondoltam volna, hogy lesz ebből az animéből beöltöző (egész csoport). A harmadik legjobb dolog pedig a fenti vetítős teremben ért, amikor láthattam az egyik kért AMV-met. Röviden ennyi. A kocsmás after pedig szintén egy élmény volt.
Szerk: Am. Ivinek és a többi kételkedőnek üzenem, hogy fiú is megállított, hogy lefényképezzen a Matt cosplayben, ráadásul hitetlenkedve hallgatta, hogy nem ismernek fel sokan.
Szerk: Am. Ivinek és a többi kételkedőnek üzenem, hogy fiú is megállított, hogy lefényképezzen a Matt cosplayben, ráadásul hitetlenkedve hallgatta, hogy nem ismernek fel sokan.
Szerk: Yaven 2009-12-14 12:23:05
beküldve: 2009-12-13 23:16:04
(#579) A termékenként egy kupon sem helytálló, mert rengetegen, velem egyetemben, előszeretettel vásároltak 2 db régebbi Mondo-t, 1 kupon + 100 Ft-ért. Az akcióban pedig "bármely manga" szerepel. Fokozva a dolgot A "Mondo500" megint egy másik akció, amivel ne lehetne összevonni, ez mondjuk nem baj, csak újabb katyvasz az akciókat illetően
Hát az eladó olyan személy volt a 3+1 és kupon összevonását illetően, akinél ne fordulhat elő figyelmetlenség szvsz. Sokkal inkább felülírtra a szabályt és egyszerűen nagyvonalú akart lenni, aranyos gesztus, csak akkor minden eladóra érvényesítse. Ellenben rettegjen mert legközelebb én is próbálkozom, de én már nála, nem másnál.
Hát az eladó olyan személy volt a 3+1 és kupon összevonását illetően, akinél ne fordulhat elő figyelmetlenség szvsz. Sokkal inkább felülírtra a szabályt és egyszerűen nagyvonalú akart lenni, aranyos gesztus, csak akkor minden eladóra érvényesítse. Ellenben rettegjen mert legközelebb én is próbálkozom, de én már nála, nem másnál.
Ugyanez. Bár velem még ősszel esett meg, a sima MondóConon. Mivel nem nagyon figyeltem, mit beszél a csaj a bejáratnál, amikor egy ikszet nyomott filccel a jegyemre. És, ha intenzívebben elmélkedem, hogy megéri-e akkor megvenni a Kukucska DéVéDét, amikor hozzájutottam a Hellsingecskéimhez, talán azt a 2000 Forintot sem bukom el. Ugyan még most se tudom, milyen mangát vettem volna negyediknek, de azért nevetséges. Az, hogy mindez csak jelentős fáziskéséssel érte el elmém.
Még aznap este elkezdtem tervezgetni, hogy majd tavasszal hogy fogok revansot venni Mangafanon, amiért egy feledékeny, kómás idióta vagyok, de felesleges, amennyiben Háté-csán akkor nem lesz ott, nem lesz ki figyelmeztessen. Meg amilyen memóriája és empátiája van neki is.
Még aznap este elkezdtem tervezgetni, hogy majd tavasszal hogy fogok revansot venni Mangafanon, amiért egy feledékeny, kómás idióta vagyok, de felesleges, amennyiben Háté-csán akkor nem lesz ott, nem lesz ki figyelmeztessen. Meg amilyen memóriája és empátiája van neki is.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Nyugi eddig én is.
Mondjuk sztem tökmindegy ki vásárolja le a kupont.
Akkor lenne gáz, ha valaki 1kupont használhatna fel többször, ami ugye lehetetlen..
Mondjuk sztem tökmindegy ki vásárolja le a kupont.
Akkor lenne gáz, ha valaki 1kupont használhatna fel többször, ami ugye lehetetlen..
MIANEVED?!
Helyesebb lenne a megfogalmazás: termékenként 1 kupont lehet érvényesíteni.
ja oké. én totál azt hittem hogy csak egyet fogadtok el egy személytől a kiírás miatt... ^^"
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2009-12-13 22:38:25
Naoszt. Én se megyek.
Hazudtam.Tudtam ám
Mármint hogy úgy is jössz.
És mondtam is, azt hiszem Dragdának"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-12-13 21:03:36
Naoszt. Én se megyek.
Hazudtam.
De így is olyan volt, mintha el se mentem volna. Ráadásul végig egy papucsállatka intelligencia szintjén kóvályogtam - az egy dolog, hogy egy órával elnéztem az indulási időt
(most képzeljétek el azt a pillanatot, ahogy nyugodtan ül valaki a vécén, van bő fél órája, majd kap egy telefont, hogy "hol vagy?". Nagyon kellemetlen, időérzéket kérek a Jézuskától.)
, de még az sem tűnt fel, hogy most, ellenben az előző hasonlóan nagyszabású és fantasztikus mondókonnal, van egy X a jegyünkön és papírt is kaptunk a kezünkbe a bejövetelnél. Oda 900 forintom magyarul. Plusz a 4. ingyé akció sem volt meg a kobakomban, szóval ha kedves csajszi nem szól, hogy nekem még járna egy elvileg, akkor most nincs Lovely Complexem.A jelentős iq esés abban is megmutatkozott, hogy képes voltam odamenni holdfényék kitűzőihez. Eddig nagyban elhatárolódtam a dobozok megszállott turkálásától, meghagytam a fengörlöknek, meg "amúgyis jobban járok ha magamnak csináltatok egyet", de most valami odavonzott. Igaz nem keresgéltem benne olyan intenzíven mint egyesek - egészen addig, amíg drága barátnőm ki nem rántott belőle egy Hellsinges darabot "Kriszti, nézd" felkiáltással. A francba már. De azért azt jegyezzük meg, hogy abból a 7 kitűzőből csak négyet vettem magamnak. Az alkudozás meg hatalmas, bár most nyomaszt az a gondolat, hogy esetleg 1300-ért is odaadta volna őket. Mostmár mindegy.
Cosplay, áemwé nem érdekelt, nézegettünk kicsit, aztán 1kor elvonultunk karácsonyi ajándékokat venni a családnak. Ez megint elég semmilyen volt.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-12-13 19:27:19
(#573) MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-12-13 19:28:18
Vadooc: nem kellett kijátszani. Egy személytől elfogadtunk akár több kupont is ha min. annyi terméket vásárolt amennyi kuponja volt (nem lehetett pl. 2 kuponnal 1 mangát venni). Helyesebb lenne a megfogalmazás: termékenként 1 kupont lehet érvényesíteni.
Ha van kuponja több, akkor lehet.
pedig a honlapon tényleg ezt írták: "Személyenként egy kupon..."
mindenesetre hozzánk odajött két kisgyerek (kb 10 éves) és kérdezte hogy van e kuponunk. XD
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~