Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Részvétem a papád miatt...
Yaven: de most meg kéne rendesen csinálni a kinézetem... most hagyni is fogom XD
Usagi-chan: részvétem a papád miatt és természetesen sajnálom, hogy nem tudsz majd jönni, de ezesetben ez érthető.
Akkor L helye már foglalt?
(bár lenne piros kontaktlencsém... akkor lehetne BB cp)
Juhé végre lehet h találkozom Envyvel^^
Igaz, hogy egyáltalán nem egyezik a méretünk, - XD - de nálam akad egy pár.
Azt sajnálom, hogy a hajam nem tudom kölcsönadni, pedig az lenne az igazi, nemde?
XD Na igen, tetszene az ajánlat, csak ugye a méretkülönbség.^^" És milyen jó lenne már a hajadat viselni! Kicsit groteszk ötlet, de annál jobb!
alister:
Usagi-chan: Gyere! Mekkora lenne már ha összejönne egy kisebb mangafan fórumteames DN csoport!
Ha még is mész akkor valszeg tuti, h én is, és összefuthatnánk ! Nekem sincs sok kedvem ünnepelni, de nem szeretném kihagyni a rendezvényt.
Már jövőhéten kiderül, hogy tudok-e menni, de egy esemény miatt semmi kedvem ünnepelni.
Pedig már nagyon vártam, de ezek után...
Mert velem is így van...
Igaz, hogy egyáltalán nem egyezik a méretünk, - XD - de nálam akad egy pár. És olcsón adom, természetben ledolgozhatod a bérlés árát.*kacsintgat és egy lila "valamit" lóbál...*
Azt sajnálom, hogy a hajam nem tudom kölcsönadni, pedig az lenne az igazi, nemde?
De milyen jó már, hogy utánanéztem az énekkaros próbáknak és kiderült, hogy egymás után 4 is lesz! Annyira én tuti nem megyek el; ok, hogy szeretek járni, meg nem akarok majd beégni a koncerten, de a dög unalmas darabok nem érdemlik meg a sok törődést.
Szóval +1 Yaven várható az Animekarácsonyon! *ugrál örömében* A belépő árát viszont még ki kéne valahogy spórolnom. :/ Meg ugye a Matt-es felső.^^" Valaki tudna ötletet adni, hogy hol szerezhetnék be olcsón csíkos hosszú ujjút?A cosplay.hu rendezi a cp-t, tökugyanaz a stáb, amelyik a matos conokon is szervezi, szóval ez nem kifogás
Mivel tudnánk csábítóbbá tenni?