Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeKarácsony!
Kapcsolódó tartalom: Animekarácsony
beküldve: 2009-11-09 14:35:35
(#479) szipp szipp, hát én lemaradok erről a mókáról...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-11-09 14:09:08
(#478) Értem köszi mindenkinek a segítséget!
Ezek szerint ti is a Pillangó utcánál szálltok, és sétáltok a Hungexpoig?
Csak azért kérdem, mert ha megyek (ami még nem biztos, lévén még több mint 1hónap van addig) akkor akár a Pillangó utcai metro megállónál lehetne találkozni/csatlakozni és együtt sétálni a célig? ?
Ezek szerint ti is a Pillangó utcánál szálltok, és sétáltok a Hungexpoig?
Csak azért kérdem, mert ha megyek (ami még nem biztos, lévén még több mint 1hónap van addig) akkor akár a Pillangó utcai metro megállónál lehetne találkozni/csatlakozni és együtt sétálni a célig? ?
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-11-09 14:10:21
Amennyiben belefér az utazásod a jegy hátuljára írt időkeretbe (asszem 60 vagy 90 perc) akkor egyszer kell lyukasztanod, ahol felszállsz. Az átszálláskor nem kell újból érvényesíten vagy új jegyet venni.
A Hungexpo a Pillangó utcai megállóhoz van közelebb és ez a főbejárat, vagyis a Pillangó utcához legközelebbi kapu. Oda besétálni érdemes, ami max negyed óra. A busz ritkán jár és arra az 5 percre nem is éri meg, főleg úgy, hogy még külön jegy is kelljen hozzá.
Így egy darab jeggyel megúszod az egész utazást (természetesen oda, vissza ugyanúgy kell majd még egy jegy).
A Hungexpo a Pillangó utcai megállóhoz van közelebb és ez a főbejárat, vagyis a Pillangó utcához legközelebbi kapu. Oda besétálni érdemes, ami max negyed óra. A busz ritkán jár és arra az 5 percre nem is éri meg, főleg úgy, hogy még külön jegy is kelljen hozzá.
Így egy darab jeggyel megúszod az egész utazást (természetesen oda, vissza ugyanúgy kell majd még egy jegy).
nos.. tudtommal a deákon átszállásnál nem kell új jegyet lyukasztani. Az örsről meg a 100as busz megy... de félóránként xD és nagyjából ennyi
szóval egy átszállásos metró és egy busz az asszem két jegyből kijön
szóval egy átszállásos metró és egy busz az asszem két jegyből kijön
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-11-08 21:17:50
beküldve: 2009-11-08 19:50:05
(#475) Te ez jó vicc volt
Csak tudod nekem Köki-ig vonatoznom kell 50km-t xD
mehetnék nyugatiból is metróval, de mivel kökin megáll a vonat, és onnan indul a metró inkább felszállnék ott rá.
Csak tudod nekem Köki-ig vonatoznom kell 50km-t xD
mehetnék nyugatiból is metróval, de mivel kökin megáll a vonat, és onnan indul a metró inkább felszállnék ott rá.
MIANEVED?!
Hát, ha BPn van olyan tömegközlekedési jármű, amire nem kell jegy, akkor eddig feleslegesen dobtam ki a kukába havonta 3-4 ezer Forintot. Szép is lenne, ha legalább egy olyan lenne, amivel nem húzzák le az embert anyagilag...
Am, fogalmam sincs, de [Link] segít, legalábbis nekem eddig bejött. Hungexpóhoz is vele találtam el, a másfél órás késés már önhiba volt. Höhö..
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2009-11-08 15:55:15
(#472) Szeretnék egy ki segítséget kérni.
Mivel ti (nagy többség) innen voltatok MondoConon, ezért tudjátok.
Én Kőbánya Kispesten szállnék metróra. Ugye van egy átszállás pirosra az 2jegy. (vagy 1?)
Utána kell még tömeg közlekedni valamivel amire KELL jegy?
Mivel ti (nagy többség) innen voltatok MondoConon, ezért tudjátok.
Én Kőbánya Kispesten szállnék metróra. Ugye van egy átszállás pirosra az 2jegy. (vagy 1?)
Utána kell még tömeg közlekedni valamivel amire KELL jegy?
MIANEVED?!
beküldve: 2009-11-03 15:28:40
(#471) Biztos jó lehetett a tavai! Ha lesz idén akkor én is kint leszek! /legalábbis remélem!/
Lehet a köveket/sziklákat zúdítani, de lehetőleg inkább csak apró kavicsokat kérek...
Nekem nem gyere be az idei animekarácsony "programja". Jó szép, meg minden, de feleslegesnek tartok ennyi cosplayt egy évben, meg a többi animeconos program. A vetítés jó dolog, ha a sok ember nem tömörül be abba a cickafarknyi kis terembe, és hering style-ra nyomuljanak egymás hegyén-hátán.
De csakis a MangaFan miatt ott leszek, és ha jön Envy, rászedem, és megint megyünk kifaggatjuk Csaba-senseit.
Nekem nem gyere be az idei animekarácsony "programja". Jó szép, meg minden, de feleslegesnek tartok ennyi cosplayt egy évben, meg a többi animeconos program. A vetítés jó dolog, ha a sok ember nem tömörül be abba a cickafarknyi kis terembe, és hering style-ra nyomuljanak egymás hegyén-hátán.
De csakis a MangaFan miatt ott leszek, és ha jön Envy, rászedem, és megint megyünk kifaggatjuk Csaba-senseit.
Miért, tavaly is elfértünk a teremben Naruto vetítésen, szerintem /remélem/ ezzel most se lesz gond.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Így igaz, Kukucska dízsdobozt nekem! És akkor talán még énis elmegyek Animekarácsonyra, vagy valami más kisebb stílű rendezvényre is. Más esetben úgyis mindig tolongás a fél nap.
Díszdobozok közül természetesen a Baccano! japán verziója lenne mustbuy, de nem valószínű, hogy az elkövetkező 3-4 évben egyáltalán az anime eljusson hozzánk, szóval várok türelmesen. Mindenesetre nagyon jól mutatna a polcon.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Ha már így körbelőttük a Hellsing se maradjon ki =]
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
De mindkettő, a DN és a Naruto és november 11.-re jön ki. Szóval még reménykedhetünk *.*
De mondjuk ilyen kevés idő alatt nem biztos hogy mindenből ami nem Naruto és DN, meg tudták csinálni az újabb kötetet.
De mondjuk ilyen kevés idő alatt nem biztos hogy mindenből ami nem Naruto és DN, meg tudták csinálni az újabb kötetet.
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-11-02 21:12:25