Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeKarácsony!
Kapcsolódó tartalom: Animekarácsony
beküldve: 2008-12-15 16:27:53
(#419) Üdvözletem. Sikerült megkapnom a Caramelldansenes táncunkat, és hát íme: [Link]
Jó szórakozást.
Jó szórakozást.
Köszi Luggi! És üdv a fórumon! ^_^
Trisának pedig külön is hatalmas gratula!!!!
Trisának pedig külön is hatalmas gratula!!!!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-12-15 15:53:27
beküldve: 2008-12-15 14:24:22
(#417) Ezúton szeretném itt is kihirdetni letöltési linkekkel -mint az I. AMVART 2.0 AMV Verseny főszervezője - a december 13-án szombaton a Lurdy házban lezajlott vetités végeredményét:
[ LEGJOBB ACTION ]
LuMiErE - Drones
[Link]
[ LEGJOBB CHARACTER PROFILE ]
BenyoBoy - Everyday Suicide
[Link]
ORG-os link: [Link]
[ LEGJOBB COMEDY/FUN ]
Christian - Full Fun Fumoffu
[Link]
[ LEGJOBB DRAMA ]
Mystyk - Kaede's Pain
[Link]
[ LEGJOBB ROMANCE ]
Baysi - Félember
[Link]
[ LEGJOBB MULTIANIME ]
Trisa - The Fantasy
[Link]
[ LEGJOBB AMV ]
Kaxi - Lagoon Raider
[Link]
[ LEGJOBB KEZDŐ ]
Killer - Bleach the AMV
[Link]
Ezúton is gratulálunk nyerteseinknek és köszönjük a Mangafan szponzorációját !
[ LEGJOBB ACTION ]
LuMiErE - Drones
[Link]
[ LEGJOBB CHARACTER PROFILE ]
BenyoBoy - Everyday Suicide
[Link]
ORG-os link: [Link]
[ LEGJOBB COMEDY/FUN ]
Christian - Full Fun Fumoffu
[Link]
[ LEGJOBB DRAMA ]
Mystyk - Kaede's Pain
[Link]
[ LEGJOBB ROMANCE ]
Baysi - Félember
[Link]
[ LEGJOBB MULTIANIME ]
Trisa - The Fantasy
[Link]
[ LEGJOBB AMV ]
Kaxi - Lagoon Raider
[Link]
[ LEGJOBB KEZDŐ ]
Killer - Bleach the AMV
[Link]
Ezúton is gratulálunk nyerteseinknek és köszönjük a Mangafan szponzorációját !
Szerk: Luggi 2008-12-15 14:27:25
beküldve: 2008-12-14 12:20:50
(#416) Meglepett amúgy, h Bleach vetítésnél a 22. és 23. részek voltak
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-14 11:58:03
(#415) Szerencsére jo sokan voltak, de ez a két asztal naon kevés volt, hiányzott a megigért dn díszdoboz, meg az árnybíró, a Death Note 3 is késett.
De a Vetítések jók voltak.
De a Vetítések jók voltak.
beküldve: 2008-12-14 09:47:08
(#414) Ejj, hát én nem is említettem, hogy megyek, sajnos folyton vizsgázom a héten, meg efélék, de ígérem sakuracon-ra mindenképp elmegyek.
no pussy, just the dicks
Akiket hianyoltam a talirol:
Azzi, Envy, baniaa, Riku, Exiled
Azzi, Envy, baniaa, Riku, Exiled
Heh.Végre valaki engem is hiányolt egy fórumtaliról*örömkönnyek potyognak szeméből* Én spec mentem volna,csak egy: nincs ki felvigyen pestre,vonat a jelenlegi helyzetemben túl drága(hála a death note és nana 3- rendeléseknek)+ takarítani kellett mindent,vendégvihar lesz ma...Ellenben elterveztem: HA TÖRIK-HA SZAKAD,ÉN FELJUTOK A TAVASZI CON-RA!!!!!!!!!!!!!!!
Amgy Bence kössz az onegai teacher letöltést,iszonyat jó volt.
szerk: Am valaki vett death note táskát? A méreti kb mekkorák? Le van zsírozva,vagy születésnapra kapom,vagy amint eladom a hatalomkártya gyűjteményemet,akkor az abból befolyó pénzből (szentetek 1000 lap-ért 20 vagy 15 ezret kérjek? )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-14 09:13:55
beküldve: 2008-12-14 01:54:45
(#412) király volt az AnimeKarácsony csak 10000 -et vittem de el is fogyott minden
végre megvehettem a kensin 5. részét és egy csomó kulcstartot
végre megvehettem a kensin 5. részét és egy csomó kulcstartot
beküldve: 2008-12-14 00:32:25
(#411) Tőlem, nektek: AnimeKarácsony-élménybeszámoló
Hanon:
"Ez egy picit fail nap volt, or is it? Vegyük úgy, hogy nem számítottatok ekkora tömegre, mert úgy önmagában az a két szál összetolt asztal, ami mangapultként funkcionált egészen szánalmas látványt nyújtott."
Ezzel most egyet kell, hogy értsek...
Meg a DN doboz és az Árnybíró 12 is hiányzott. Mindegy, majd rendelek januárban.
Hanon:
"Ez egy picit fail nap volt, or is it? Vegyük úgy, hogy nem számítottatok ekkora tömegre, mert úgy önmagában az a két szál összetolt asztal, ami mangapultként funkcionált egészen szánalmas látványt nyújtott."
Ezzel most egyet kell, hogy értsek...
Meg a DN doboz és az Árnybíró 12 is hiányzott. Mindegy, majd rendelek januárban.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-12-13 23:41:29
(#410) Hali all!
Syan beszámolója:Nagyon zsír volt az Anime Karácsony!Amire volt pénzem megvettem és még a sorban elszórakoztam Trisával.Közben befutott Niki is alias asx.Megvettem a mangákat és mentünk is körbelesni a fórumosokat.Találkoztunk Chioinnal és a többi taggal is és felmentünk a tali megbeszélt helyére.Alister már ott várt minket.Kicsit beszélgettünk,leültünk amíg mi Chioinnal és Bálinttal beszélgettünk, a többiek addig a Barátok Köztről dumálgattak.Mindenki kitöltötte a könyvet. (Ezúton szeretném is kérni a könyv tulajdonosát,hogy a számokat és az adatokat ha lehet küldje el mailben.Előre is köszi )Yuminak és Orsinak pedig az sms-t remélem visszaérkezett a válasz is.
Elmentünk az amv vetítésre és nem azért,mert untuk volna a talit,hanem mert Trisa aki ugyancsak fórumtag indult a versenyen és meg is nyerte a kategóriájában.Még 1x Gratula Trisa csak így tovább. Amv vetítés után Chioinnal és Bálinttal Alexandrában szórakoztunk és mire visszaértünk kis késéssel,de elkezdődött a Death Note movie 2.része. Mondanom sem kell lehetett röhögni rendesen,de a Tatsuya Fujiwara sztorit inkább meghagyom magunknak
Mindent összevetve nagyon bejött a tali,amit vagy akit viszont hiányoltunk az Bania,Azzi,Envy és a többiek,de biztos lesz még alkalom amikor találkozunk. Daimoon a mangafan bulit meg majd még megoldhatjuk,de ez még ráér szerintem.
Szerzemények: Nana3,Hellsing 3,Death Note 1,3.
Mindenkinek köszönöm a mai napot és remélem még sok ilyen alkalom lesz.
Syan beszámolója:Nagyon zsír volt az Anime Karácsony!Amire volt pénzem megvettem és még a sorban elszórakoztam Trisával.Közben befutott Niki is alias asx.Megvettem a mangákat és mentünk is körbelesni a fórumosokat.Találkoztunk Chioinnal és a többi taggal is és felmentünk a tali megbeszélt helyére.Alister már ott várt minket.Kicsit beszélgettünk,leültünk amíg mi Chioinnal és Bálinttal beszélgettünk, a többiek addig a Barátok Köztről dumálgattak.Mindenki kitöltötte a könyvet. (Ezúton szeretném is kérni a könyv tulajdonosát,hogy a számokat és az adatokat ha lehet küldje el mailben.Előre is köszi )Yuminak és Orsinak pedig az sms-t remélem visszaérkezett a válasz is.
Elmentünk az amv vetítésre és nem azért,mert untuk volna a talit,hanem mert Trisa aki ugyancsak fórumtag indult a versenyen és meg is nyerte a kategóriájában.Még 1x Gratula Trisa csak így tovább. Amv vetítés után Chioinnal és Bálinttal Alexandrában szórakoztunk és mire visszaértünk kis késéssel,de elkezdődött a Death Note movie 2.része. Mondanom sem kell lehetett röhögni rendesen,de a Tatsuya Fujiwara sztorit inkább meghagyom magunknak
Mindent összevetve nagyon bejött a tali,amit vagy akit viszont hiányoltunk az Bania,Azzi,Envy és a többiek,de biztos lesz még alkalom amikor találkozunk. Daimoon a mangafan bulit meg majd még megoldhatjuk,de ez még ráér szerintem.
Szerzemények: Nana3,Hellsing 3,Death Note 1,3.
Mindenkinek köszönöm a mai napot és remélem még sok ilyen alkalom lesz.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-12-13 23:49:21
beküldve: 2008-12-13 23:23:56
(#409) ajjj... nem tudtam menni!
pedig úgy volt h tok, de mégse!
pedig én mér most el akartam volna kezdeni olvasni a Nana 2-3.-at!
pedig úgy volt h tok, de mégse!
pedig én mér most el akartam volna kezdeni olvasni a Nana 2-3.-at!
私は日本のファンです。
beküldve: 2008-12-13 23:05:47
(#408) Voltam én is, de csak beültem és néztem, amit adtak, végül meg vettem mangát és ennyi. Nem izgultam agyon magam, sőt.
A Death Note 2 film nem volt valami jó minőségű. A feliratról az elején elmondták, hogy nem a végleges, csak gyorsan csináltak valamit, de a kép is jobb lesz ugye? Mert ez így elég gáz.
A Death Note 2 film nem volt valami jó minőségű. A feliratról az elején elmondták, hogy nem a végleges, csak gyorsan csináltak valamit, de a kép is jobb lesz ugye? Mert ez így elég gáz.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2008-12-13 21:03:27
(#407) Köszönet az Animekarácsonyért!
A programok jók voltak, igaz csúszással, de így is aratot(Death Note 2) egyszerűen imádtam. És amellett minden anime nagy sikert aratot nálam és a barátaim körében. Köszönjük a fordítói munkát,sokat dolgoztak vele hogy a Death Note 2-t magyar felirattal láthassuk, szóvval köszönjük:)jah és mindezt ingyen, hát erre aztán szavam nincsen. Rengeteg fáncucc talált gazdára(nálam is):P és jelképes összegeket hagytunk ott, de szerintem elmondhatom mindenki nevében hogy megérte, és köszönjük, szép volt, jó volt, sőt még annál is több:) Remálem jövőre is találkozunk az animekarácsonyon.
A programok jók voltak, igaz csúszással, de így is aratot(Death Note 2) egyszerűen imádtam. És amellett minden anime nagy sikert aratot nálam és a barátaim körében. Köszönjük a fordítói munkát,sokat dolgoztak vele hogy a Death Note 2-t magyar felirattal láthassuk, szóvval köszönjük:)jah és mindezt ingyen, hát erre aztán szavam nincsen. Rengeteg fáncucc talált gazdára(nálam is):P és jelképes összegeket hagytunk ott, de szerintem elmondhatom mindenki nevében hogy megérte, és köszönjük, szép volt, jó volt, sőt még annál is több:) Remálem jövőre is találkozunk az animekarácsonyon.
Kaminaga, hogy lerohantuk azt a Dante-t xD
hát nem örült neki, az biztos xDDD
Láttuk rajta xD De a végén a Mekiben nagyon jó volt a "kedvencem" xD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Kaminaga, hogy lerohantuk azt a Dante-t xD
hát nem örült neki, az biztos xDDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."