Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Nem is tudom, meglepődtem-e a tömegen. (Asszem számítottam rá...) Mindenesetre mangát nem vettem. Úgy gondoltam azt az egy órácskámat, amire kijutottam nem sorban állással szeretném tölteni.
'Rövid' keresés után a fórumtali is összejött, nem voltunk ugyan sokan, de jó volt összefutni. Remélem a tali további része is kellemes hangulatban telt (vagyis jelenleg még telik). Majd várom a beszámolókat, meg persze kinek, hogy tetszett ez az egész rendezvény.
Barátnőm is így van vele
Csak tudnám, mikor léptem elő főszervezővé...XD ....na mindegy...
Kezdő időpont:12.00 és 12.30 között kezdjünk gyülekezni (ez alkalmasint nyugodtan tekinthető 12.15-nek)
viszont (a tisztánlátás végett) nem értelmezhető (pontosabban nem tanácsos így értelmezni) 11.00-nak és 13.00-nak, se más hasonló távoli időpontnak
Vége időpont: Passz. Majd ahogy alakul.
Helyszín: a Lurdy-ház emeletén van egy színpad. Na most nem ismerem az ottani viszonyokat, de azt biztos mindenki megtalálja, szóval a színpad előtt
Notórius késő figyelmébe: a terepviszonyoktól függően előfordulhat, hogy 12.30 magasságában arrébb vándorolunk - ekkor nyugodtan kövessétek a robbanásokat és halálsikolyokat
Afterparty: Személyes megbeszélés tárgya a helyszínen.
Köszi. ^_^
Na, jó éjt mindenkinek!
beírom: nem biztos, h ott leszek forumtalin, inkább ezt, minth írom, h biztos aztán végül mégse vmi miatt!
Ha mégsem érek oda: akkor mindenkinek jó szórakozást kívánok most!
Ha ilyesmi lesz, ezen viszont szívesen résztvennék (addigra már tuti odaérek, nagy "ügyesen" a rendezvény végére )
Syan: téged meg majd hívlak telón infókért!
Oké,tudod neked mindent. Afterparty jó 5let pénzben is remélem bírni fogom,de ha nem az sem baj.....
Ha mégsem érek oda: akkor mindenkinek jó szórakozást kívánok most!
Ha ilyesmi lesz, ezen viszont szívesen résztvennék (addigra már tuti odaérek, nagy "ügyesen" a rendezvény végére )
Syan: téged meg majd hívlak telón infókért!
Csak tudnám, mikor léptem elő főszervezővé...XD ....na mindegy...
Kezdő időpont:12.00 és 12.30 között kezdjünk gyülekezni (ez alkalmasint nyugodtan tekinthető 12.15-nek)
viszont (a tisztánlátás végett) nem értelmezhető (pontosabban nem tanácsos így értelmezni) 11.00-nak és 13.00-nak, se más hasonló távoli időpontnak
Vége időpont: Passz. Majd ahogy alakul.
Helyszín: a Lurdy-ház emeletén van egy színpad. Na most nem ismerem az ottani viszonyokat, de azt biztos mindenki megtalálja, szóval a színpad előtt
Notórius késő figyelmébe: a terepviszonyoktól függően előfordulhat, hogy 12.30 magasságában arrébb vándorolunk - ekkor nyugodtan kövessétek a robbanásokat és halálsikolyokat
Afterparty: Személyes megbeszélés tárgya a helyszínen.