Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Most érkeztem, kábé 2 órát álltunk az autópályán mert 3 kamion egymásnak ment 10 km-es kocsisor volt...
Én már 10-kor ott leszek, Tavaszi Cosplayben /szokásosan xD/, Kaminagával Meet a bejárat előtt x) Fórumtalira csak odatalálunk, ha mást nem megyünk a saját fejünk után xD Az eddig mindig bevált
És köszönjük Alister a szervezést
Notórius késő figyelmébe: a terepviszonyoktól függően előfordulhat, hogy 12.30 magasságában arrébb vándorolunk - ekkor nyugodtan kövessétek a robbanásokat és halálsikolyokat
Értettük
2008-as AnimeKarácsonyos Mangafan-fórumtalálkozó
Csak tudnám, mikor léptem elő főszervezővé...XD ....na mindegy...
Kezdő időpont:12.00 és 12.30 között kezdjünk gyülekezni (ez alkalmasint nyugodtan tekinthető 12.15-nek)
viszont (a tisztánlátás végett) nem értelmezhető (pontosabban nem tanácsos így értelmezni) 11.00-nak és 13.00-nak, se más hasonló távoli időpontnak
Vége időpont: Passz. Majd ahogy alakul.
Helyszín: a Lurdy-ház emeletén van egy színpad. Na most nem ismerem az ottani viszonyokat, de azt biztos mindenki megtalálja, szóval a színpad előtt
Notórius késő figyelmébe: a terepviszonyoktól függően előfordulhat, hogy 12.30 magasságában arrébb vándorolunk - ekkor nyugodtan kövessétek a robbanásokat és halálsikolyokat
Afterparty: Személyes megbeszélés tárgya a helyszínen.
Kérdés, óhaj ,sóhaj, hozzáfűzni való?
Ha valakinek ez lenne a vágya, már hamarabb is megtalálhat engem, mert kábé 9.30-tól ott leszek. Megismerni önnyű lesz: keress egy magas, vékony feketébe öltözött srácot (az ismerkedős topiban fénykép is van). Sanszos, hogy egy csapat (az átlaghoz képest is) őrült otaku lesz a közelemben (Kiora-csan, Albin-szan, az ügyes Gabe, stb.) Tessék nyugodtan rám köszönni: nem azért nem ismerlek meg, mert bunkó vagyok és/vagy utállak, hanem mert
1, pocsék az arc- és névmemóriám,
2, hajlamos vagyok egy valamire koncentrálni és másra zéró figyelmet fordítani és
3. a hétfői természetjog vizsga miatt kicsit szétcsúszott leszek.
Mi lenne, ha az emeleten, az éttermi résznél találkoznátok és kész? Máshol leülni úgysem lehet, talán még az étterem mellett lévő színpadnál, ha vannak kitéve székek. Ezen kívül még a moziban lehet ülni, de ott ugyebár vetítések lesznek, nem traccsparti.
(Egyébként meg a Lurdy honlapján van fenn térkép.)
Nem mintha én tudnám h mi merre van x3
szerk:
Yumi: igen, azért gondoltam így, mert a vetítések miatt úgyis mindenki odaverekszi magát x3
Nem rossz ötlet, ha más nem oda mindenki eltalál több-kevesebb idő alatt és eltéveszteni meg nem igen lehet.
azt hogy pontosan mikor érek oda nem tudom kb. olyan 9.45 - 10.00 között
Én sem jártam még a Lurdyban, csak egyszer, kb. 4 éve
Mi lenne ha a mozi előtt lenne? (nemtom h az hol van xD)