Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeKarácsony!
Kapcsolódó tartalom: Animekarácsony
beküldve: 2008-12-13 20:11:40
(#404) beküldve: 2008-12-13 20:10:43
(#403) Hát remélhetoleg lesz, de csak akkor ha az a kedves lány akinek a kamerájával vettuk fel, felrakja YouTube-ra
11-kor a Lurdy elott lejtettunk jó sokan egy nagy Caramell Dansen-t XD (én szerveztem xD)
Ezt is annyira szerettem volna megnézni...
Remélem lesz video anyag róla
ja-ja erre én is kíváncsi vagyok
BANKAI:"hihio Zabimaru"
11-kor a Lurdy elott lejtettunk jó sokan egy nagy Caramell Dansen-t XD (én szerveztem xD)
Ezt is annyira szerettem volna megnézni...
Remélem lesz video anyag róla
MIANEVED?!
nembaj hogy most nem tudtam menni majd biztos lesz animehúsvét
Inkább tavaszi con
remélem oda eljutok az lenne az első conom
beküldve: 2008-12-13 20:04:02
(#399) "végig álltam a sort"
Sikerült beszereznem:
Nana3, DN3, Hellsing3, Kensin 3-4-5, Bleach box és FMA2 dvd.
DN boxot és Árnybíró 12-t
De a Bleach box *_*
Gyönyörű szép szvsz *_*
Sikerült beszereznem:
Nana3, DN3, Hellsing3, Kensin 3-4-5, Bleach box és FMA2 dvd.
DN boxot és Árnybíró 12-t
NAGYON
hiányoltamDe a Bleach box *_*
Gyönyörű szép szvsz *_*
Kocsival hoztak haza, nem mertem vonatozni és nem is hagytak...
MIANEVED?!
nembaj hogy most nem tudtam menni majd biztos lesz animehúsvét
Inkább tavaszi con
beküldve: 2008-12-13 20:02:19
(#397) nembaj hogy most nem tudtam menni majd biztos lesz animehúsvét
beküldve: 2008-12-13 20:00:26
(#396) Nem gondolotam volna, hogy ennyi ember lesz! Azt mondtam magamban, hogy itt fórumon reklámozták a dolgot, meg egy-két helyen, fórumozókon kivűl alig tudnak róla, erre MiniCon lett belőle.
De azért jó volt, ingyen Death Note mozi, meg a 3-at fizet 4-et fizet akció miatt (is).
Csak azt sajnáltam hogy egyedül mentem
De nem baj, mert találkoztam jófej emberekkel, úgyhogy így is elvoltam.
De azért jó volt, ingyen Death Note mozi, meg a 3-at fizet 4-et fizet akció miatt (is).
Csak azt sajnáltam hogy egyedül mentem
De nem baj, mert találkoztam jófej emberekkel, úgyhogy így is elvoltam.
Szerk: Dora-chan 2008-12-13 20:02:22
Akiket hianyoltam a talirol:
Azzi, Envy, baniaa, Riku, Exiled
Ezúton kérek mindenkitől elnézést, reggel 9óta ott voltam, végig álltam a "sort" MangaFannál, aztán szépen rosszul lettem mire befutott 3barátosném.. (12előtt, mikor volt a tali )
Leültünk kajálni egyet, hátha az volt a bajom.
Mikor az órámra néztem a kajáldában 12:26 volt. El akartam indulni, hátha találok még valakit, de az erő szó szerint elhagyott. Kimentünk a levegőre, majd elindultunk hazafelé.
Éreztem, h ez lesz, akkor tör ki a betegség rajtam amikor nem kéne
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-13 19:59:34
(#394) ~ Daimoon Beszámolója ~
7 : 00 - Vekker próbálkozik, de lecsapom " Shut Up!!! " felkiáltással a szomszédok nagy örömére.
8 : 40 - Reszkessetek Betörők ! - jellegzetes jelenete, " Elaludtunk !!! " - jelmondat folytonos ordibálása, közben körbe-körbe szaladgálás a szobában hullámcsatot keresve. / A szomszédok ismételten örülnek.../
9: 20 - Fullos CP-ben, szemöldököt őszítve C*lgate fogkrémet felhasználva xD
9 : 22 - Autóban, utazás a Lurdyba, piroslámpánál bámészkodó sofőrök a szomszéd sávban - jelenet xD
~ Időérzék elvesztése ~
Ezek után összefutottunk Bencével, Kaminagával, felderítettük a terepet. A mozinál Balogh Edinával fényképezkedtünk xD Feltűnik egykét ismerős arc, bővül a csapat. Emberkék keresése. Reménytelen sorállás, közben megéhezés. Bencével Mekiskaja xD Színpad felderítése, közben egy-két furcsálkodó tekintet begyűjtése. Háromnegyed tizenkettőkor a sorban ordibálás : " Mangafan Fórumtali!!!"
Összeállt a csapat, fórumoskönyv kitöltése, majd kettéválik a csapat. Végén már 4-en fárasztottuk egymást xD Nagyon ott volt a szeren a humor xD ( Már amelyik nem volt fárasztó xD ) Végül elválás, és zárásig pénzszórás a Holdfényteamben.
Mindent összevetve nagyon jó kis nap volt
A fórumtalit aki kihagyta sokat vesztett, de majd legközelebb
Maga a rendezvény is jó volt, habár semmit nem vettem, inkább a találkozásokon, a fórumon volt a hangsúly xD
7 : 00 - Vekker próbálkozik, de lecsapom " Shut Up!!! " felkiáltással a szomszédok nagy örömére.
8 : 40 - Reszkessetek Betörők ! - jellegzetes jelenete, " Elaludtunk !!! " - jelmondat folytonos ordibálása, közben körbe-körbe szaladgálás a szobában hullámcsatot keresve. / A szomszédok ismételten örülnek.../
9: 20 - Fullos CP-ben, szemöldököt őszítve C*lgate fogkrémet felhasználva xD
9 : 22 - Autóban, utazás a Lurdyba, piroslámpánál bámészkodó sofőrök a szomszéd sávban - jelenet xD
~ Időérzék elvesztése ~
Ezek után összefutottunk Bencével, Kaminagával, felderítettük a terepet. A mozinál Balogh Edinával fényképezkedtünk xD Feltűnik egykét ismerős arc, bővül a csapat. Emberkék keresése. Reménytelen sorállás, közben megéhezés. Bencével Mekiskaja xD Színpad felderítése, közben egy-két furcsálkodó tekintet begyűjtése. Háromnegyed tizenkettőkor a sorban ordibálás : " Mangafan Fórumtali!!!"
Összeállt a csapat, fórumoskönyv kitöltése, majd kettéválik a csapat. Végén már 4-en fárasztottuk egymást xD Nagyon ott volt a szeren a humor xD ( Már amelyik nem volt fárasztó xD ) Végül elválás, és zárásig pénzszórás a Holdfényteamben.
Mindent összevetve nagyon jó kis nap volt
A fórumtalit aki kihagyta sokat vesztett, de majd legközelebb
Maga a rendezvény is jó volt, habár semmit nem vettem, inkább a találkozásokon, a fórumon volt a hangsúly xD
Kaminaga, hogy lerohantuk azt a Dante-t xD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-12-13 19:25:06
(#392) Sajnos nem tudtam eljutni a AK-ra peddig ahogy így olvasgatom a hozzászólásokat elég jó lehetett.
Ha jól olvasgattam akkor a vártak közül nem volt
DN BOX, Árnybíró 12, még valami más?
Ha jól olvasgattam akkor a vártak közül nem volt
DN BOX, Árnybíró 12, még valami más?
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2008-12-13 19:25:29
beküldve: 2008-12-13 19:22:55
(#391) Sikeresen hazaérkeztem pontosan 3 perce ^^ Hát lassuk csak, azon kívul, hogy csak vetítések voltak egész jó volt ez az AnimeKarácsony A Mangafan pult...hát...nem a legjobb helyre rakták. Ezeken kívul viszont számomra nagyon jó volt. 11-kor a Lurdy elott lejtettunk jó sokan egy nagy Caramell Dansen-t XD (én szerveztem xD) Ha esetleg itt fórumon fent van az a lány akinek a kamerájával vettuk fel az írjon majd rám légyszi ^^ Jah és aki részt vett a táncban az is írjon XD Hát meg még sok emberrel találkoztam poénkodtunk stb. Egyszóval szerintem nagyon jó volt
Szerk: Ayu-chan 2008-12-13 19:23:44
Akiket hianyoltam a talirol:
Azzi, Envy, baniaa, Riku, Exiled
1.Nem tudtam hogy hol van....
2.Nem találtam és sorba álltam...
3.????
4.profit