Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Chrno Crusade
Kapcsolódó tartalom: Chrno Crusade
én is várom*-*
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Szerk: Moderátor 2010-09-30 00:51:40
beküldve: 2010-09-29 08:06:20
(#168) Alig várom az 5.kötetet*.*
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-09-29 08:06:28
Mondjuk (a kommentjeiből ítélve) nem tudom mit vársz egy (a kommentjeiből ítélve max) 14 éves gyerektől, akit (valószínűleg) elnyomnak otthon, és elnyomását abban éli ki, hogy mindent szarnak nevez ami az útjába kerül, és azt hiszi hogy ő az etalon, a követendő példa.
Nesze Gaunt, itt a kontra, amire vágytál! XD
*Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2010-09-30 00:56:32
beküldve: 2010-08-18 22:41:09
(#166) *A jövőben mellőzzük a személyeskedést! A moderátor*
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
Szerk: Moderátor 2010-09-30 01:18:48
Az érvekről, mint olyanokról persze még csak nem is hallottál... eh, etessenek otthon...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-06-16 17:16:43
beküldve: 2010-06-11 21:15:37
(#164) beküldve: 2010-06-11 21:03:27
(#163) A történet ennél is eltér idővel az anime-től, vagy egyezik végig?
Eltér elvileg egy idő után, bár asszem csak a befejezés alakul másképp.Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
nyugi nekünk is megvan és nekünk is csak 186 oldalas:)
huhh köszi
megnyugtató
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-05-04 15:42:39
beküldve: 2010-05-04 11:25:02
(#160) Az anime uccsó részén eláztattam egy zsepit T.T
Nem gondoltam volna, hogy Rosette 16 évesen meghal O.O amúgy gondolom ti is észrevettétek hogy Chrno "sírt" de nem voltak könnyei...(?)
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
nyugi nekünk is megvan és nekünk is csak 186 oldalas:)
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-05-04 15:42:04
beküldve: 2010-05-03 22:59:51
(#158) A történet ennél is eltér idővel az anime-től, vagy egyezik végig?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-05-03 21:58:18
(#157) Üdv!
Ma érkezett meg a Chrno Crusade 1. kötete.
Nemrég végeztem is vele és megakadt valamin a szemem.
Itt az oldalon azt írják, hogy 204 oldal. Nekem viszont az összes (felesleges) hírdetéssel és hülyeséggel együtt is csak 186. Kicsit aggasztó. Megvettem és lehet, hogy hiányos?
Vagy másnál is ennyi, csak itt van elírás?
Lehet hülye kérdés, de engem nagyon zavar.
Ma érkezett meg a Chrno Crusade 1. kötete.
Nemrég végeztem is vele és megakadt valamin a szemem.
Itt az oldalon azt írják, hogy 204 oldal. Nekem viszont az összes (felesleges) hírdetéssel és hülyeséggel együtt is csak 186. Kicsit aggasztó. Megvettem és lehet, hogy hiányos?
Vagy másnál is ennyi, csak itt van elírás?
Lehet hülye kérdés, de engem nagyon zavar.
beküldve: 2010-05-01 16:24:20
(#156) Múlt hétvégén megvettem az első két kötetet. Bár egy kicsit gyorsan halad a sztori, (lehet, hogy csak én érzem így) de elsőre bejött, izgalmasnak és jól megrajzoltnak találtam.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Csak 3at kell kifizetni. 4.et ingyen kapod. 6000 FT lenne. Manga története egyébként jobb mint az animének, főleg az eleje van jobban kidolgozva.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym