Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Chrno Crusade
Kapcsolódó tartalom: Chrno Crusade
beküldve: 2009-11-22 11:33:47
(#122) Nah, ezzel is lemaradtam, csakúgy mint az Árnybíróval...^^' Még a 2. kötet sincs meg,erre már jön a harmadik...Bár talán végre egyszer ki tudom használni a 3+1 akciót...
beküldve: 2009-11-03 20:07:33
(#121) namár, de sok erre a debreceni!
Én ott 1 könyvesboltban jártam, az bazinagy volt, volt ott minden...
Csak rá kell kérdezni a pultnál a címét, megmondják, van, vagy nincs, könnyebb mint keresgélni...
Ennyi
Én ott 1 könyvesboltban jártam, az bazinagy volt, volt ott minden...
Csak rá kell kérdezni a pultnál a címét, megmondják, van, vagy nincs, könnyebb mint keresgélni...
Ennyi
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
A mangaárust debreceni tájszólással könyvesboltnak hívják, ami mondjuk tökéletesen illik a Piac utcai Alexandrára, aki kivételesen nem egy nő...
Hi
Én is debreceni vok és én is ott szoktam mangát venni de a Chrno Crusade 2-t még nem láttam.
Am Hellsingből, Nanából, Árnybíróból már láttam az új köteteket ott
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
beküldve: 2009-10-29 16:54:02
(#119) A mangaárust debreceni tájszólással könyvesboltnak hívják, ami mondjuk tökéletesen illik a Piac utcai Alexandrára, aki kivételesen nem egy nő...
beküldve: 2009-10-29 15:01:36
(#117) vki nem tud debrecen környékén egy mangaárust ?
Kéne mert a sorozat tök tuti volt ezért szeretném beszerezni
a mangát is!
lécci segítsetek
http://mangafan.hu/var/images/ emotions/10.png
Kéne mert a sorozat tök tuti volt ezért szeretném beszerezni
a mangát is!
lécci segítsetek
http://mangafan.hu/var/images/ emotions/10.png
beküldve: 2009-10-28 18:41:15
(#116) Nem is azt mondtam hogy nem jó, csak hogy én nem imádom! XD
Nem ugyanaz!
Nem ugyanaz!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-10-28 18:31:27
(#115) Dammit láttam hogy van mentem is venni de nme volta blotba a 2:S:S:S
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
beküldve: 2009-10-28 18:20:38
(#114) Pedig jóra sikeredett. Igaz láttam az anime-t is, de jó látni az eltéréseket....
Most olvastam mind a kettőt
Most olvastam mind a kettőt
Mors certa, hora incerta. Dii a nullo videntur,ipsi autem omnia vident.
beküldve: 2009-10-28 18:14:57
(#113) Én nem imádom XD
Kétségtelen, hogy érdekes alkotás, és határozottan nem rossz, de nekem nem lett a kedvencem
Kétségtelen, hogy érdekes alkotás, és határozottan nem rossz, de nekem nem lett a kedvencem
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-10-28 17:05:59
(#112) beküldve: 2009-10-25 12:14:11
(#111) hát még én sem vettem meg, pedig kedvenc animém/ mangám, és a története felejthetetlenül jó =)
Oh my Juliet...Nee kamisama kotaete yo dou sureba negai wa kanau? Aa ima sugu aitakute yozora ni naku yo oh my sweet Juliet...(LM.C)
beküldve: 2009-10-20 13:15:46
(#109) Ez a kötet jobban tetszett, mint az előző (az se volt rossz).
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
de jó! Mindjárt itt a második kötet!! ^^ de feldobódtam!!
alig várom a többit.Ez a kedvenc mangám már régóta.=-)
A rajzolási stílust is egyszerűen imádom! Főleg a harcjelenetek a kedvenceim. =-P
alig várom a többit.Ez a kedvenc mangám már régóta.=-)
A rajzolási stílust is egyszerűen imádom! Főleg a harcjelenetek a kedvenceim. =-P
Nekem is a kedvencem,de nekem nem a harc jelenetek vagy a rajzolás miatt(azok is jók),de nekem a története jobban tetszik és legjobban a végén a szerző bemutatkozásában leírt összefoglaló.Engem az nagyon megfogott...
meh....