Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
ezen kívül a Comicsinvesten (személyes átvétel a 14. ker-ben) és ha jól tudom az AnimeLand is tud szerezni.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
De azért remélem, hogy az új nyomat már javított verzió lesz...
Akkor talán meg is veszem^^
hm..kicsit agressziv voltam ismet, elnezest.
-nem szokasom forumozni, mert alt. az emberek vagy tul okosak, vagy tul szepek, vagy semmi nem jo nekik, tok mindegy mit ir vagy csinal a masik- de a raszter elg volt, hogy harapjak ^^;
ajh, bar nyomda szakon lettem volna xD nem, grafika szakon voltam, azon belul is alkalmazott grafikan...de ennek 4-5 eve mar.
latom nem megy a link, egyszeruen ird be a google kepkeresojebe, hogy "moire", talalsz parat.
*Ez a téma itt off: legközelebb használd a vonatkozó funkciót. A moderátor*
nem okoskodni akarok, egyszeruen harapok erre a fogalomra.
ja akkor ne haragudj a válaszom stílusára. nem tudtam hogy ez a fogalom zavar. bocsi! (azt hittem hogy már te is letámadsz azért mert vmiben nem értünk egyet, mint általában a fórumozók teszik...:S)
ezt belenk nevelte a tanar :)
nekem nem tanár tanította az ilyen dolgokat, hanem az élet. ^^" mármint amit az életben hallok a munkám közben meg ilyenek...
amúgy akkor te nyomdai szakon vagy? vagy vmi ilyesmi? (csak érdeklődés, nem leugatás céljából kérdezem)
moaré
ezt nem tudtam hogy így kell leírni. köszi! :)
viszont a képet nem jeleníti meg nekem. hibaüzenet. ha esetleg tudsz egy másik linket adni azt megköszönném, mert tényleg érdekel az ilyen dolog. szeretek fejlődni az olyan dolgokba amik érdekelnek.
*Ez a téma itt off: legközelebb használd a vonatkozó funkciót. A moderátor*
nem okoskodni akarok, egyszeruen harapok erre a fogalomra.
bocs, szakmamon belul _sose_ hallottam, hogy vki erre azt mondta, hogy "raszteres". ezt belenk nevelte a tanar :)
Akkor en is idezek: "A rasztergrafika, másként pixelgrafika olyan digitális kép, ábra, melyen minden egyes képpontot (pixelt) önállóan definiálunk." <-ezen nem veszunk ossze.
Viszont a _moaré_ az teljesen mas.
Látom szeretjuk a definiciokat, ezt nekunk grafikan akkor is tudni kellett, ha almunkbol ebresztettek fel: "A racspontokbol allo alapszinek egymason valo elforgatasakor keletkezo mintazat a moare."
es beteszek ide egy kepet rola, csak hogy lasd nem kotekedni akarok: link
*Felesleges idézet törölve. Ez a téma itt off: legközelebb használd a vonatkozó funkciót. A moderátor*
"...raszteres vonalábrázolásnak olyan pixel halmaz tekinthető..."
de amúgy szaknyelven moharés-nek hívják ha jól mondta a munkatársam. csak hogy légy tisztában a dolgokkal! basszus XD
*Felesleges idézet törölve. Ez a téma itt off: legközelebb használd a vonatkozó funkciót. A moderátor*
1. raszteres lett a CC, amit a nyomda rontott el (ezt ő maguk mondták)
az nem raszteres, hanem pixeles, basszus! legyunk mar tisztaban a fogalmakkal!
Azt mondjuk gondoltam csak éppen abban láttam olyat.
Nem konkrétan chrno crusade-ra gondoltam hanem általában, mangafan kiadásokra.
A kérés áll. Példát. Pliz.
pl. a Death Note-ban van olyan ,de a nyári srácokban biztos,csak arról nem tudom,hogy mangafan kiadás-e.
Azt nem tom melyikm D.N.-ben
Nem konkrétan chrno crusade-ra gondoltam hanem általában, mangafan kiadásokra.
A kérés áll. Példát. Pliz.