Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Chrno Crusade
Kapcsolódó tartalom: Chrno Crusade
beküldve: 2009-05-17 19:06:33
(#31) Azt hiszem új kedvencem lett
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
De jó kijött a Chrno Crusade de hány kötet lesz belőle talán KB:10
Majd szóljatok ha tudjátok !
8-kötet
BLOOD
Ha holnap (vasárnap) is leszel conon, simén ki tudod cserélni. Egyébként, gondolom a szokásos eljárás.
Az enyém rendben van, tehát te voltál a peches. :(
Az enyém rendben van, tehát te voltál a peches. :(
Kedves mangafan!
latom meg nem jott bejegyzes problemaval kapcsolatosan, hat legyek en az elso es egyetlen. ma Conon megvettem az elso kotetet. hazahoztam, nagy boldogan olvasni kezdtem es a 24. oldal utan a 40. kovetkezik. majd utana a 39-38. utana jo par oldalon keresztul megmondani se tudom, a lep szele szovegestul-kepestul hianyzik. ezek utan jon a 41. oldal es utana rendben van. en fogtam ki az egyetlen problemas peldanyt vagy szeria hibarol van szo?
kerdesem, hogy tudnank-e vmit tenni ezugyben?
latom meg nem jott bejegyzes problemaval kapcsolatosan, hat legyek en az elso es egyetlen. ma Conon megvettem az elso kotetet. hazahoztam, nagy boldogan olvasni kezdtem es a 24. oldal utan a 40. kovetkezik. majd utana a 39-38. utana jo par oldalon keresztul megmondani se tudom, a lep szele szovegestul-kepestul hianyzik. ezek utan jon a 41. oldal es utana rendben van. en fogtam ki az egyetlen problemas peldanyt vagy szeria hibarol van szo?
beküldve: 2009-05-17 00:34:19
(#28) De jó kijött a Chrno Crusade de hány kötet lesz belőle talán KB:10
beküldve: 2009-05-16 23:34:03
(#27) Kedves mangafan!
beküldve: 2009-05-16 17:19:38
(#26) Végre Chrno Crusade !
"Amikor egy olyan életet élsz, ami álmokra épül, félő, hogy a múlt feledésbe merül, miközben hasztalan rohansz a cél felé."
beküldve: 2009-05-16 17:16:21
(#25) juppí nekem máár vaan :)
igaz,hogy csütörtökig nemlátom,mert akkor jön a barátnőm aki megvette, de jó érzés,hogy van ^^
Amúgy a szatyorra adhattatok volna kicsit többet is ^^'
igaz,hogy csütörtökig nemlátom,mert akkor jön a barátnőm aki megvette, de jó érzés,hogy van ^^
Amúgy a szatyorra adhattatok volna kicsit többet is ^^'
beküldve: 2009-05-15 15:11:17
(#24) beküldve: 2009-05-15 12:54:40
(#23) Na erre kíváncsi vagyok, a borító ígéretes, a történet figyelemre méltó!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-05-15 11:52:35
(#22) Sziasztok
ez naon Király h megjelent mangában is a kedvenc animém!erre érdemes lessz pénzt gyűjteni!xD
ez naon Király h megjelent mangában is a kedvenc animém!erre érdemes lessz pénzt gyűjteni!xD
Sándor Kitty
Chrno:
nincs nagyon sok időm rá...
Tessék, itt és itt a vita rezüméje bár lehet, hogy ezt is túl hosszúnak fogod találni...
nekem pl. nem tetszik az sem, h Sasuke helyett Szaszuke van írva, ez van...
mivel japán -mint minden manga általában-, ezért itt is a Hepburn féle átírást kéne/kell alkalmazni
A kiemelt részek közötti ellentmondás feloldását rád bízom - bár a fenti linkek birtokában ez nem lehet nehéz. Esetleges viszontválaszt a vonatkozó témába
értem, köszönöm, ezt eddig csak részben tudtam...
de attól még ugyanúgy nem fog tetszeni sem a Szszukés dolog, sem az egész magyar átírás a mangák, animék és más japán dolgoknál.
ráadásul -mivel japánul tanulok- én mindig a Hepburn átírást használom, ezért tűnhet furcsának. Neked és másnak lehet h nem, de nekem és másnak is lehet h igen.
私は日本のファンです。
Szerk: まぁや 2009-05-15 11:07:30
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2009-05-15 11:00:39
(#17)