Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Chrno Crusade
Kapcsolódó tartalom: Chrno Crusade
beküldve: 2009-09-16 14:03:14
(#91) Jajj de nem bírnák má kiadni látják hogy itt bőgünk má meg minden de akkorse Öcsém én nem toom meddig bírom még bakker japánban 1998-2003-ig jött ki talán az összes most nálunk is meg akarják ezt csinálni ha má ott megvan az összes akk itt mért nem lehet kiadni mondjuk egyszerre az összeset én szerintem má a temetőbe fogok feküdni mire kijön a 8.
beküldve: 2009-09-16 13:55:32
(#90) Ne is mond Rosett, ténleg mire meg lesz a 8 bele őszülök!
De akkor legalább már gyorsabban csinálnák az jó lenne!
Plusz a kettővel mi van, ez nem is olyan hosszú, hogy olyan soká kéne nyújtani!8 részen nem tom mit ülnek annyit
!
De akkor legalább már gyorsabban csinálnák az jó lenne!
Plusz a kettővel mi van, ez nem is olyan hosszú, hogy olyan soká kéne nyújtani!8 részen nem tom mit ülnek annyit
!
BLOOD
Szerk: Bugi6 2009-09-16 13:59:18
jajj istenem má megjelenttetthetnék a 2. kötetet én nagyon nagy CC és má az első kötet 10-szer ki van olvasva ajj mire meg lessz mind a 8 addigra vénlány leszek ÁÁÁÁÁÁÁ
Dettó!!!Nagyon várom már és nem érdekel,h éppen mire fogok gyűjteni azt tuti megveszem...
meh....
beküldve: 2009-09-07 15:11:16
(#88) jajj istenem má megjelenttetthetnék a 2. kötetet én nagyon nagy CC és Code Geass fan vok és má az első kötet 10-szer ki van olvasva ajj mire meg lessz mind a 8 addigra vénlány leszek ÁÁÁÁÁÁÁ
beküldve: 2009-09-04 17:39:25
(#87) a CC mostanában az egyik kedvenc mangám. Az első kötet még nincs meg sajna (bár már olvastam) de mindenképp be fogom szerezni! Oo Főleg a többit! De mikorr jelenik meeeeeg???
I know what you really think of me. You think i'm a monster.
am én is így vok vele.
I know what you really think of me. You think i'm a monster.
Nem tudja valaki hogy mikor fog megjelenni a cc 2. kötete?
Nyáron biztos nem. Vagy a börzére, vagy az őszi conra.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-08-05 13:49:47
(#84) Hát igen a google mindenre jó mondjuk pár oldi megvan a többi kötetből angolul de a többi semmi sajna de má énis kifesszülök az idegtől hogy mikor jelenik má meg
csatlakozom az előttem szólóhoz, a Google-n sokmindent megtalálsz!
de azért elmondom:
angolul és franciául is egyaránt megjelent mind a 8 kötete a mangának.
de azért elmondom:
angolul és franciául is egyaránt megjelent mind a 8 kötete a mangának.
私は日本のファンです。
Én csak annyit mondok: Google a barátod
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-08-02 18:30:49
(#81) és angolul már van? vagy franciául? mert én el akarom olvasni,nem akarok várni
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
in my hands the means, in my heart , the will// Beyond Birthday in front of the world
Szerk: Moderátor 2009-08-02 19:11:33
én sajna nem
de szerintem -a MangaFanon kívül- senki sem...
pedig már nagyon várom!
de szerintem -a MangaFanon kívül- senki sem...
pedig már nagyon várom!
私は日本のファンです。
beküldve: 2009-08-02 13:53:24
(#79) valóban, én is jártam az Alexandrában (nem pestiben) és még nincs, de elvileg már rendeltek és hamarosan minden kisebb Alexandrában elérhető lesz a CC!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
私は日本のファンです。
Szerk: Moderátor 2009-07-15 18:05:26
beküldve: 2009-07-13 17:05:17
(#77)