Legutóbb kommentezett topikok
One Piece
Noein
Mermaid Melody PPP & Pure
Eladnék!/Vennék!
Chrno Crusade
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
One Piece
Noein
Mermaid Melody PPP & Pure
Eladnék!/Vennék!
Chrno Crusade
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

BARABáS KRISZTI: @NYESTE ROLAND Nincs mit. Szívesen
NYESTE ROLAND: @BARABáS KRISZTI Köszi!
BARABáS KRISZTI: Nagyon sok hozzászólást kell írni a fórumokban
NYESTE ROLAND: Csak szerintem érdekes, hogy 2017-11-04-én regisztráltam fel a mangafan.hu-ra, és még mindig Új arc vagyok? Mit kell ennek a növeléséhez csinálni? Sokat írni fórumra meg ilyenek? Az is megvolt, rendeltem is már....
EMSHADY: RATKU ARANKA: azt is tudják postázni
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
Chrno Crusade
Kapcsolódó tartalom: Chrno Crusade
beküldve: 2010-04-21 13:36:31
(#151) Meg kell, hogy mondjam már régóta szemezek ezzel a mangával. Szerintetek érdemes lenne elkezdenem?

"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Most nagyon örülök ám,szuper már csak a DN 7.kötete kéne hogy megjelenjen

A D.N Angel-ből van magyar változatú manga?
Jó lenne.
A manga.hu fentvan 25 fejezet és egész jó a forditoták.
Ha meg még ott fent van akkor azért mert ők csak akkor veszik le a forditást ha valamelyik magyar országi kiadó kezébe került a kiadás joga.
RICO
beküldve: 2010-04-20 18:36:48
(#149) Most nagyon örülök ám,szuper már csak a DN 7.kötete kéne hogy megjelenjen

A D.N Angel-ből van magyar változatú manga?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-04-20 18:05:26
(#147) nemigaz >.< a boltokban már csak 2. 3. rész van... nekem az 1 kell T.T
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
beküldve: 2010-04-20 16:45:14
(#146) beküldve: 2010-04-19 19:45:15
(#145) Kint van a Chrno 4 a mangák között, animecon holnapján meg itt is . Most vettem észre. Gyönyörű ez a borító. alig várom h a kezemben tarthassam :)
beküldve: 2010-04-17 00:20:52
(#144) Szóval ha jól látom az új 4.dik kötet törölve lett a újdonságok között,ennek nem örülök.Lehetne tudni miért?

Szerk: Nanaho 2010-04-17 00:21:11
beküldve: 2010-04-01 16:26:55
(#143) A Chrono Crusade megállt a kiadásban vagy miért nem jön ki a következő vagy csak még nincs lefordítva?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Egen... -.-
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Szerk: Moderátor 2010-04-17 13:22:32
teljesen egyetertek..
mindenki elvolt tolle..de mikor vegeztem vele rajotte tobbet xamitotam voltam tolle..
mondjuk jounak jou..de vannak sokkal jobbak is..
mindenki elvolt tolle..de mikor vegeztem vele rajotte tobbet xamitotam voltam tolle..
mondjuk jounak jou..de vannak sokkal jobbak is..
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Szerk: Moderátor 2010-04-17 13:22:19
beküldve: 2010-02-06 16:28:27
(#139) Nem akarom megsérteni senkinek az érzéseit, szeretem a humoros mangákat, de ez valahogy nekem nem jön be...
Ez olyan... Túl gyors lefolyású és már a legelején a közepébe vág...
Ez olyan... Túl gyors lefolyású és már a legelején a közepébe vág...

Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
beküldve: 2010-01-17 11:54:29
(#138) Mikor jelenik meg a 4.-ik kötett *oo* eddig az összes mangámanak megtaláltam midnegyik köetének a borítóját, de ennek nem T_T mikor jelenik meg?! XD
Megjelenéssel kapcsolatban nem tudok segíteni :/
De a 4. kötet borítója itt van: [Link] ^^
én is arra várok mert ma meg tegnap olvastam elösször és tök jó és ha valaki tudja, hogy megjelent az ÍRJON, HOGY MELYIK KÖNYVTÁRBAN JELENT MEG
beküldve: 2009-12-25 15:30:55
(#135) 3. kötet nagyából egyhónapja van boltokban (legalábbis kb ekkor láttam először chrono 3-mat az alexandra polcain)