Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Chrno Crusade
Kapcsolódó tartalom: Chrno Crusade
beküldve: 2010-04-30 23:56:19
(#154) Ha most megveszem mind a négy kötetet akkor az 4×2500, ugye? Akkor az... 10 000?! O.o mégsem egyszerre kéne megvenni...(nem is tudnám. >.< 3000-ből...) U.i: ajánlom, hogy az animével kezdjétek, mert akkor kapjátok meg az igai összhatást ;)
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
Oké^^. Akkor most már nagyon sanszos, hogy elkezdem.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-04-21 13:40:38
(#152) Ha szereted a fantasyt akkor igen.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2010-04-21 13:36:31
(#151) Meg kell, hogy mondjam már régóta szemezek ezzel a mangával. Szerintetek érdemes lenne elkezdenem?
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Most nagyon örülök ám,szuper már csak a DN 7.kötete kéne hogy megjelenjen
A D.N Angel-ből van magyar változatú manga?
Jó lenne.
A manga.hu fentvan 25 fejezet és egész jó a forditoták.
Ha meg még ott fent van akkor azért mert ők csak akkor veszik le a forditást ha valamelyik magyar országi kiadó kezébe került a kiadás joga.
RICO
beküldve: 2010-04-20 18:36:48
(#149) Most nagyon örülök ám,szuper már csak a DN 7.kötete kéne hogy megjelenjen
A D.N Angel-ből van magyar változatú manga?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-04-20 18:05:26
(#147) nemigaz >.< a boltokban már csak 2. 3. rész van... nekem az 1 kell T.T
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
beküldve: 2010-04-20 16:45:14
(#146) beküldve: 2010-04-19 19:45:15
(#145) Kint van a Chrno 4 a mangák között, animecon holnapján meg itt is . Most vettem észre. Gyönyörű ez a borító. alig várom h a kezemben tarthassam :)
beküldve: 2010-04-17 00:20:52
(#144) Szóval ha jól látom az új 4.dik kötet törölve lett a újdonságok között,ennek nem örülök.Lehetne tudni miért?
Szerk: Nanaho 2010-04-17 00:21:11
beküldve: 2010-04-01 16:26:55
(#143) A Chrono Crusade megállt a kiadásban vagy miért nem jön ki a következő vagy csak még nincs lefordítva?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Egen... -.-
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Szerk: Moderátor 2010-04-17 13:22:32
teljesen egyetertek..
mindenki elvolt tolle..de mikor vegeztem vele rajotte tobbet xamitotam voltam tolle..
mondjuk jounak jou..de vannak sokkal jobbak is..
mindenki elvolt tolle..de mikor vegeztem vele rajotte tobbet xamitotam voltam tolle..
mondjuk jounak jou..de vannak sokkal jobbak is..
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Szerk: Moderátor 2010-04-17 13:22:19
beküldve: 2010-02-06 16:28:27
(#139) Nem akarom megsérteni senkinek az érzéseit, szeretem a humoros mangákat, de ez valahogy nekem nem jön be...
Ez olyan... Túl gyors lefolyású és már a legelején a közepébe vág...
Ez olyan... Túl gyors lefolyású és már a legelején a közepébe vág...
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu