Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
MondoCon 09 Ősz
Kapcsolódó tartalom: MondoCon 09 Ősz
beküldve: 2009-10-21 18:16:44
(#132) Egyelőre jó sok kép meg egy videó van, amiben szereplek. :) De az elmondahtó, hogy ez az a con, aminek a dokumentumaiban a legtöbb mangafanos viszontláthatta magát...
Ott volt még Yoroi és Zabi, és néha látszik Mikami haja ,eg Alister álla is....
Örülök, hogy szép kártyák voltunk....
Ott volt még Yoroi és Zabi, és néha látszik Mikami haja ,eg Alister álla is....
Örülök, hogy szép kártyák voltunk....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Nagyon szexi volt. Ha fiú lennék, tuti láthatóvá vált volna odalent a Mikami hangja okozta izgalom.
Szia, te ki vagy? én még nem ismerlek. =)
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szépséges kártyák voltatok Yavennel.^^
Osztom a nézetet :)
a Noémi meg tökmindegy, nem haragszom
Köztudott, hogy végtelen számú világ létezik, egyszerűen azért, mert végtelen tér áll rendelkezésre. Mindazonáltal nem mindegyiken van élet, ezért a lakott világok száma véges. Bármely véges szám osztva a végtelennel, jó közelítéssel nullát ad eredményül, így az Univerzum átlagos népsűrűsége nullának mondható. Ebből következik, hogy az Univerzum népessége, maga is zéró, vagyis azok a személyek, akikkel időnként összefutunk, csupán a zabolátlan fantázia termékei.
Áhítozó uke-sóhajok....meghallgattam volna...
Nagyon szexi volt. Ha fiú lennék, tuti láthatóvá vált volna odalent a Mikami hangja okozta izgalom.
LOL
Nem is vagy gnóm, Fiszi. És nem is voltál akkor sem. Szépséges kártyák voltatok Yavennel.^^
beküldve: 2009-10-21 16:59:50
(#128) Miért, jó az a karamelldenszen XD
És bocs a Noémiért, véletlen volt, dehát beleírtad a kommentedbe és azt jegyeztem meg...
Sok képet találtam, amin rajta vagyok, igaz, gnóm vagyok Az egyik képen határozott x-lábaim vannak....
Már várom az animekarácsonyt! Ott is beöltözök, ha kitalálom addig, hogyan lehet kamu-pírszinget csinálni
És bocs a Noémiért, véletlen volt, dehát beleírtad a kommentedbe és azt jegyeztem meg...
Sok képet találtam, amin rajta vagyok, igaz, gnóm vagyok Az egyik képen határozott x-lábaim vannak....
Már várom az animekarácsonyt! Ott is beöltözök, ha kitalálom addig, hogyan lehet kamu-pírszinget csinálni
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
megkapod mindjárt a legdurvább caramelldenszenes videót
fujj de gonosz x'D
szerintem elég volt az egysoros csoporttánc élőben ott a hátunk mögött
Köztudott, hogy végtelen számú világ létezik, egyszerűen azért, mert végtelen tér áll rendelkezésre. Mindazonáltal nem mindegyiken van élet, ezért a lakott világok száma véges. Bármely véges szám osztva a végtelennel, jó közelítéssel nullát ad eredményül, így az Univerzum átlagos népsűrűsége nullának mondható. Ebből következik, hogy az Univerzum népessége, maga is zéró, vagyis azok a személyek, akikkel időnként összefutunk, csupán a zabolátlan fantázia termékei.
De az -hö- volt mert így mellettem állt és így bedőlt as aszongy hogy hö. xD
Miho: khhhömm. és azok a futanaris fangörl sikolyok? xD
és milyen uke sóhaj... neked megártott a sok yaoi vagy úgyis mondhatnánk hogy
na majd megkapod mindjárt a legdurvább caramelldenszenes videót
Miho: khhhömm. és azok a futanaris fangörl sikolyok? xD
és milyen uke sóhaj... neked megártott a sok yaoi vagy úgyis mondhatnánk hogy
DE HÁT EBBEN B..IK VANNAK!
na majd megkapod mindjárt a legdurvább caramelldenszenes videót
Nagyon édes volt, igazi áhítozó uke sóhajok voltak...
A számból vetted ki a szót
beküldve: 2009-10-20 20:26:30
(#124) Neeem, Spirit-kun nem volt kistérségi kaszásmenedzser (rt.: paraszt), hogyaszongya: "hö?"
De tényleg, én hiába néztem hétfőn az Animax-et, nem találkoztam a MondoCon-os riporttal... aki esetleg látta, az informáljon már ki engemet
/a Mondo-s meglepett-sóhajról meg már szót se... x'D/
De tényleg, én hiába néztem hétfőn az Animax-et, nem találkoztam a MondoCon-os riporttal... aki esetleg látta, az informáljon már ki engemet
/a Mondo-s meglepett-sóhajról meg már szót se... x'D/
Na és Mikaminak azok a fanboy sóhajok?
Nagyon édes volt, igazi áhítozó uke sóhajok voltak...
*igazi verzió*
-Spirito-kuuuun!
-hö?
-4ever.
-Hoppáááá XDXD
Elvont amv 4ever ^.^
-Spirito-kuuuun!
-hö?
-4ever.
-Hoppáááá XDXD
Elvont amv 4ever ^.^
beküldve: 2009-10-20 20:18:30
(#121) Miho: bocs, egy kis elírás becsúszott ^^-
Hahhha, ezer köszönet Mikami, hogy véded a nevem ;) (segáz, hogy ezen álldogálok)
Azt a bizonyos AMV (AMV-ket?) én is ezerrel keresem, kár lenne elhagyni
- Spirit-kun!
- Tessék?
- Hoppá... <-- ezen mekkorát dőltem
Hahhha, ezer köszönet Mikami, hogy véded a nevem ;) (segáz, hogy ezen álldogálok)
Azt a bizonyos AMV (AMV-ket?) én is ezerrel keresem, kár lenne elhagyni
- Spirit-kun!
- Tessék?
- Hoppá... <-- ezen mekkorát dőltem
Bezony.
Naív vagy, ha azt hiszed Miho betartja az igéretét.
Yoroi: még mindig nem töltötted fel a margitszigeti tukós képeket.
Yess! Most kezdték el feltölteni a Conos képeket a cosplay.hu-ra!
Mi több. a 8.-on már maga Mello lesz rajta a borítón.
Miho azt mondta megkímél a Purple-Egyszarvú no jutsu-tól ^.^
Miho azt mondta megkímél a Purple-Egyszarvú no jutsu-tól ^.^
De csak azért, mert fiú vagy. Wáá, nemsokára elérkezünk a 7. kötethez, amiben már Melloék is szerepelnek!
Mikami: Addig örülj, amíg ki nem próbálják rajtad (is) a lila egyszarvút.
Mikami: Addig örülj, amíg ki nem próbálják rajtad (is) a lila egyszarvút.