Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
MondoCon 09 Ősz
Kapcsolódó tartalom: MondoCon 09 Ősz
beküldve: 2009-10-18 15:25:08
(#87) Biztos nagyon jó lehetett. Szívesen mentem volna, csak a jegyelővételről már lecsúsztam, és kockáztatni meg nem akartam, hogy feleslegesen menjek fel.
Nagyon szépek a MangaFanos táskák. És pont ez marad ki a gyűjteményemből. Vagy Animekarácsonyon is ez a táska lesz? *csillogó szemek*
Nagyon szépek a MangaFanos táskák. És pont ez marad ki a gyűjteményemből. Vagy Animekarácsonyon is ez a táska lesz? *csillogó szemek*
beküldve: 2009-10-18 15:10:18
(#86) Itt vannak a képeim: [Link] nem sok, sajnos
és itt van egy másik album: [Link]
Ha valaki tud még ilyen galériákat, szóljon!
és itt van egy másik album: [Link]
Ha valaki tud még ilyen galériákat, szóljon!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Ijesztő lehetett...ez majdnem olyan, mintha Ivi 2 teljes percig nem beszélt volna a Conanről
Yaven: Így van, ezúttal sajnos egészen kipihent voltam, és ez meg is látszott... Két egész mondatnál is többet sikerült összehoznom óránként néha.
De ilyen csak olyan ünnepnapokon van, mint egy Con.
De ilyen csak olyan ünnepnapokon van, mint egy Con.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2009-10-17 22:20:58
(#83) Sajnálom, hogy nem tudtam veletek annyit dumálni, mint szerettem volna, de a cp eléggé elvont minket tőletek. :( Legalább viszont sok képen rajta vagyunk.^^ És köszi azoknak, akik ránk szavaztak; ugyan nem értünk el helyezést, de jó poén volt.
Miről maradtam le? Béla nem volt zombi állapotban?!?
Akik csináltak képeket és már feltöltötték; légyszi linkeljék be őket ide.
Miről maradtam le? Béla nem volt zombi állapotban?!?
Akik csináltak képeket és már feltöltötték; légyszi linkeljék be őket ide.
beküldve: 2009-10-17 22:05:01
(#82) Engemt egy valami érdekelne a MOndoConnal kapcsolatban.
MElyik a jobb Egy MAT által szervezett CoN vagy MondoCon?
Bár gondolom cosplayer nem volt olyan sok mert hideg van!
MElyik a jobb Egy MAT által szervezett CoN vagy MondoCon?
Bár gondolom cosplayer nem volt olyan sok mert hideg van!
^^Usagi Tsukino^^
Már felragasztgattam őket a gitárra, két külön lap van benne. Eszméletlen szekszi hangszer lett az én Gróf Arisztokrata Alajos Krisztinámból... De ezt azt hiszem ott is mondtam, mert már ott is tudtam.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Hát meg sem nézted? Rá volt írva hogy x2
xD Két olyan lap volt xD
Úristen. Egész életemben rettegni fogok az Ucsiah jeltől.
és Miho: Mivel nem találtam meg ezzel kell beérned
[Link]
Az első nem olyan mint Háté-chan? xD
xD Két olyan lap volt xD
Úristen. Egész életemben rettegni fogok az Ucsiah jeltől.
és Miho: Mivel nem találtam meg ezzel kell beérned
[Link]
Az első nem olyan mint Háté-chan? xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Mikami: Akkor Noémi. (?)
Igazából azért nem egy Uchiha matricával vetek véged a szánalmas, Gintamát minden formában megtagadó életednek, mert nincs több, csak az volt, amit ott elhagytunk. Meg mert nem sok köze van Gintokihoz. Egy bokutonak több lenne.
Ráadásul amúgy sem fojtanálak meg, mivel baleset lenne az egész, mint írtam...
Miho: Ez megnyugtatta a közismert bishisztár lelkem... Akkor annyira csak nem sokkoló, ha három óránál többet alszom, csak az első pár órában.
Igazából azért nem egy Uchiha matricával vetek véged a szánalmas, Gintamát minden formában megtagadó életednek, mert nincs több, csak az volt, amit ott elhagytunk. Meg mert nem sok köze van Gintokihoz. Egy bokutonak több lenne.
Ráadásul amúgy sem fojtanálak meg, mivel baleset lenne az egész, mint írtam...
Megmondtam, hogy kiírom... Ki is írtam.
Miho: Ez megnyugtatta a közismert bishisztár lelkem... Akkor annyira csak nem sokkoló, ha három óránál többet alszom, csak az első pár órában.
Egyébként amint hazaértem meglöktem a WC ajtót és meghalnál a cincogó röhögéstől ha hallanád mennyire ugyanolyan mint a te nyerítésed xD
Amúgy Animekarácsonyra akkor a mangafan minden sorozatból ki fog adni egy kötetet? O_O
Bárki aki fönt volt a vetítő teremben Nana részek vetítésétől a Bleach részekig és látta azt a NAGGGGYON elmebeteg amv-t és tud róla valamit az feltétlenül írjon xD
aki bármit tud Dokuro-chant bevállaló srácról, könyörgöm, írjon XD
MIII?!!!
Háté-csán: Bishikém... Az még a sorbanállás alatt volt. Akkor még szokatlanul eleven voltál és egy csöppet rémísztő. Ilyen pálfordulást nem minden nap lát az ember, no.^^ De utána...!!! "Egyem a zúzádat" azt hittem szétsírom magam a röhögéstől.
beküldve: 2009-10-17 21:10:24
(#76) Én meg csak kihagytam valamit:
Ilyen karaokét ritkán hallok, és eszméletlen poén volt XDD
Az elején azt hittem, viccel, és ez valami környezeti katasztrófa lesz, de végül szerintem ő volt a karaoke-program fénypontja! (a felét sikerült csak felvennem, szal remélem, felkerül valahova a hivatalos videós felvétele is)
Tessék több lelkesedéssel énekelni, emberek!
Ilyen karaokét ritkán hallok, és eszméletlen poén volt XDD
Az elején azt hittem, viccel, és ez valami környezeti katasztrófa lesz, de végül szerintem ő volt a karaoke-program fénypontja! (a felét sikerült csak felvennem, szal remélem, felkerül valahova a hivatalos videós felvétele is)
Tessék több lelkesedéssel énekelni, emberek!
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Rita... várj mi is volt? Aszem nem ez xD
Miért nem mindjárt egy olyan ucsiáh matricával fojtasz meg. (Egyébként amikor jöttünk ki láttam még ott a földön xD)
Miért nem mindjárt egy olyan ucsiáh matricával fojtasz meg. (Egyébként amikor jöttünk ki láttam még ott a földön xD)
amúgy mi is van ezzel az aláírással, Máté-chan? xD
beküldve: 2009-10-17 21:09:22
(#74) Miho: Mondtál olyat is, hogy visszasírod a zombi Háté-csánt. Vagy valami ilyesmi. Emlékszem ám, mindenre emlékszem, még Mikami osztálytársának a nevét is megjegyeztem... (Rita...?)
Mikami: Elég volt... Ne oltsd tovább Gintokit, kérlek... Nem akarom, hogy valami szörnyű balesetben tragikus hirtelenséggel elhunyj.
Például egy szimbolikus jelentéssel felruházott bokuto megakad a torkodon, miközben alszol...
Mikami: Elég volt... Ne oltsd tovább Gintokit, kérlek... Nem akarom, hogy valami szörnyű balesetben tragikus hirtelenséggel elhunyj.
Például egy szimbolikus jelentéssel felruházott bokuto megakad a torkodon, miközben alszol...