Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
MondoCon 09 Ősz
Kapcsolódó tartalom: MondoCon 09 Ősz
beküldve: 2009-10-19 20:30:28
(#102) Hola. Van itt valaki, aki megvette conon a Sandman 1-t?
Ha igen el tudná mondani róla a véleményét?
Ha igen el tudná mondani róla a véleményét?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
aszem tudom =) Amikor úgy bebambultan néztem egy amv-t és Yaven szólt hogy fotóó, odanéztem és valami förtelem készült rólam...
fölteheted, megnézem.. xD
fölteheted, megnézem.. xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-10-19 13:38:48
(#100) Mikami: van rólad egy teljes fotóm is, ha akarod, fölrakom, csak attól féltem, hogy le akarod majd szedetni (néha szokták...)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
>kultúra
>meglepő
De akkor király volt mondocon én Alisterrel beszéltem telón, mondta jó vlt
amúgy aki nem látta spotot: [Link]
a 2. Ja, és aki tud, az igenis jöjjön el december 5ödikén Miskolcra, mert nagy party lesz!
>meglepő
De akkor király volt mondocon én Alisterrel beszéltem telón, mondta jó vlt
amúgy aki nem látta spotot: [Link]
a 2. Ja, és aki tud, az igenis jöjjön el december 5ödikén Miskolcra, mert nagy party lesz!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-10-18 22:46:33
(#98) beküldve: 2009-10-18 22:20:57
(#97) Nekem meg már mióta látszik a fejem a Sakuraconos összefoglalóban
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Há ! Látszik a fejem ! X) De Yoroi a legfeltűnőbb a kis nyalókájával ...
Miho Keresztanyu megelőzöttXD
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-10-18 21:36:54
(#95) Jééé azon a werkfilmen ott van Yoroi a nyalókával meg az oszt társam és egy csaj feje pont eltakar engem T_T
És ezazz! Az egyik képen látni a fejem tetején a hajat meg a kabátom bal szárának végét!! És ki takar el? Hát yoroi...
És ezazz! Az egyik képen látni a fejem tetején a hajat meg a kabátom bal szárának végét!! És ki takar el? Hát yoroi...
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Azzi-sama hozzánk szólt az éteren át....annnnyira vártam, hogy valami "Mizskolcot" vagy hasonlót elsüt.
Na igen, meglepő volt a kultúrált hanglejtés és a getópúútrit nem idéző szavak. Először le sem esett, hogy a Kiválasztott beszélt hozzánk.
Van amúgy egy werkfilm, amiben többször is szerepelünk!
[Link]
Nénnye, értsd jól: EBM vagy mi a fenére hajazott leginkább a múzik /de nem volt ének rajta/, csak ők technonak mondták.
Egy ideje már szeretem a gépzenét, e! Nem tudtad?
Na off vége
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Miho meg mikor lett egymagasságú Yaoival? XD
... Akkor amikor térden rúgtam...
Amúgy valóban érdekes, juhú, lehet, hogy egy nap alatt nőttem vagy 10 centit? *____* XD
Dz: ...
Olyan techno, vagy milyen zenét nyomtak, hogy még én is pörögtem rá.
Csalódtam benned!
beküldve: 2009-10-18 16:18:14
(#90) Nem tudjátok, hol vannak fent a mondoconon vetített amv-k? Volt egy, aminek nagyon tetszett a zenéje, de nem láttam kiírva a végén...Trinity blood, Blood+ meg ilyesmik voltak benne.
És linkeljetek még galériákat!
Azzi-sama hozzánk szólt az éteren át....annnnyira vártam, hogy valami "Mizskolcot" vagy hasonlót elsüt.
És linkeljetek még galériákat!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-10-18 15:47:22
(#88) Höhö, a Zseniális Teknős koszplé nagyyyonkomoly XD
Hát ezen nem voltam, viszont volt egy nagggyonzúzda gólyabálam :) Olyan techno, vagy milyen zenét nyomtak, hogy még én is pörögtem rá.
Hát ezen nem voltam, viszont volt egy nagggyonzúzda gólyabálam :) Olyan techno, vagy milyen zenét nyomtak, hogy még én is pörögtem rá.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"