Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
MondoCon 09 Ősz
Kapcsolódó tartalom: MondoCon 09 Ősz
Ugyan az átlagéletkor 20 alatt van, de semmiképp sem fognak kiröhögni, ha beöltözöl (márha igényesen). Mindig vannak 30, 40 évesek is, az árusok sem tinédzserek, szóval nem lesz gáz, ha úgy jelensz meg. Ha pedig egy fiatalabb kísérőjeként teszed ezt, méginkább csak irigyelni fogják őt, hogy milyen jófej emberek veszik körül. ;)
beküldve: 2009-10-14 19:36:47
(#41) Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hány éves az átlagéletkor a kiállításon? Egy közel 40-est kiröhögnének, ha kísérőként ő is beöltözne?
Nem akarok bolondot csinálni magamból, de az ő kedvéért talán én is beöltöznék, én is imádom a mangát
Üdv:
MarGitta
Olyan kérdésem lenne, hány éves az átlagéletkor a kiállításon? Egy közel 40-est kiröhögnének, ha kísérőként ő is beöltözne?
Nem akarok bolondot csinálni magamból, de az ő kedvéért talán én is beöltöznék, én is imádom a mangát
Üdv:
MarGitta
Kaptam e-mailt, hogy sikerrel zárult az utalás, de akkor ennyi? Nyomtassam ki és azt vigyem vagy írjam le egy lapra a jegy-elővételi kódot és azt?
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-10-14 15:41:50
(#39) Az érvényes elővétel folyamata egy e-mail küldésével zárul le. Ebben közöljük, hogy minden rendben van, a pénz megérkezett a számlánkra.
Ez a tutti bizonyíték.
Aki nem kapott ilyen visszaigazolást, de befizette, az hozza a banki bizonylatot.
A saját érdeketekbe, szeretnénk ha minél gördülékenyebben menne a jegyátvétel.
Ez a tutti bizonyíték.
Aki nem kapott ilyen visszaigazolást, de befizette, az hozza a banki bizonylatot.
A saját érdeketekbe, szeretnénk ha minél gördülékenyebben menne a jegyátvétel.
Szerk: MangaFan Webbolt 2009-10-14 15:43:00
beküldve: 2009-10-14 14:19:17
(#38) És akkor elég lesz a banki bizonylatot vinni?
beküldve: 2009-10-14 11:34:39
(#37) Csak kérdésem lenne. Mindenhol ki van írva, hogy megjelenik a Death Note DVD 3. nah, néztem itt a megjelent DVD-ket és abban még a kettő sem szerepel. Akkor, hogy is van ez?
"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."
lesz ruhatár, ill. vmi átöltözésre alkalmas hely?
természetesen lesz öltöző, tükrök...
beküldve: 2009-10-09 14:54:33
(#35) Lassan elkészülnek az American McGee's Alice kártya cosplayek Úgyhogy Mondoconon lesz egy kis Alice csoport-cosplay
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-10-09 14:38:52
(#34) azért emelem ki naggyal a GIN és akkor utána a "toki". =) és akkor így GINtoki
Az élet könyörtelen de meg kell vele BÍRKÓZNI.
de akkor ehhez nem kellett volna az hogy Ichimaru Gin mert a Gintokiban már benne volt hogy Gin vagy nemtudom xD
beküldve: 2009-10-09 07:53:41
(#32) hát én személy szerint az elővételes cuccoknál semmit nem olvastam róla. de mindegy. ezen nem vitázok. lényeg, hogy megvan már a MONDO CON- ra a jegyem =)
és amúgy a nevem úgy jött h az első Cosplay -em Ichimaru GIN volt a Bleach -ből és a második GINtoki a Gintama -ból. és így jött h GINtoki. =)
és amúgy a nevem úgy jött h az első Cosplay -em Ichimaru GIN volt a Bleach -ből és a második GINtoki a Gintama -ból. és így jött h GINtoki. =)
...a MONDO CON -oldala kiirhatta volna miket kérhetnének egy ERSTE bankban. ...
nekem ez a véleményem.
nekem ez a véleményem.
Két eset lehet:
1. Készpénzt fizetsz be a bank pénztáránál. Ekkor odaadod a papírt a befizetés adataival és a pénzt (nem kérik a személyes adataidat).
2. Bankszámláról utalsz át. Logikus, hogy a bankszámla feletti jogosultságot bizonyítani kell.
Az első esetre tértünk ki a Mondocon oldalán mert feltételeztük, hogy akinek van bankszámlája az tudja is kezelni.
mert úgy kezdődik mint a GINtama?
beküldve: 2009-10-08 20:25:33
(#29) GINtoki: Ilyesmit mindenhol kérnek szerintem, valamivel igazolnod kell magad.
A neved viszont nagy jó.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2009-10-08 20:05:35
(#28) hát szerintem egy normális gyerek még nem gondolkodik ilyenek, de mindegy. azért viszont szemetek voltak, hogy annyit mondanak személyi kell és mire visszamegyek már lakcím is kell.
azért nem hiszem, hogy egy gyereknek ilyen dolgokkal kéne foglalkozni. és azért a MONDO CON -oldala kiirhatta volna miket kérhetnének egy ERSTE bankban. ...
nekem ez a véleményem.
azért nem hiszem, hogy egy gyereknek ilyen dolgokkal kéne foglalkozni. és azért a MONDO CON -oldala kiirhatta volna miket kérhetnének egy ERSTE bankban. ...
nekem ez a véleményem.