Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
MondoCon 09 Ősz
Kapcsolódó tartalom: MondoCon 09 Ősz
Ezek alapdolgok én vittem mindent a bankba és elsőre meg is lett. ja és én 15 vok nem sokkal több mint te ilyeneket mégis tudok =D
Az kábé olyan mint jogsi nélkül elindulni vezetni.....
szal ennyih.
Az kábé olyan mint jogsi nélkül elindulni vezetni.....
szal ennyih.
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-10-08 18:04:49
(#25) hát nekem személy szerint elegem van az erstéből. egy 14 éves gyerek honnan tudná h kell személyi és lakcímkártya is.
1. - elmegyünk az ERSTE -hez erre bevan zárva
2. - reggel 9 -re ott vagyunk az ERSTE -nél és KÉRIK TŐLEM a személyit
3. - délután odamegyünk és erre a csaj bejelenti h KELL LAKCÍMKÁRTYA is. Valami olyat hadovázott nekem, hogy miwel nincs itt a bankszámlaszám tulaja. ezért kell az Ő LAKCÍMKÁRTYÁJA.
ezért elegem lett, hagytam a francba a bankos elővételt és inkább megvettem normálisan. -.-
szal ennyih.
1. - elmegyünk az ERSTE -hez erre bevan zárva
2. - reggel 9 -re ott vagyunk az ERSTE -nél és KÉRIK TŐLEM a személyit
3. - délután odamegyünk és erre a csaj bejelenti h KELL LAKCÍMKÁRTYA is. Valami olyat hadovázott nekem, hogy miwel nincs itt a bankszámlaszám tulaja. ezért kell az Ő LAKCÍMKÁRTYÁJA.
ezért elegem lett, hagytam a francba a bankos elővételt és inkább megvettem normálisan. -.-
szal ennyih.
Az élet könyörtelen de meg kell vele BÍRKÓZNI.
Az akciók nem összevonhatóak, azaz nem lehet igénybe venni a 3+1 akciót és ugyanennél a vásárlásnál a jegy kedvezményt is.
Azonban, azt nem lehet megtiltani, hogy vesz egy mangát a belépő kedvezményt érvényesítve, majd a barátnő jegyével a másodikat, stb.
A kedvezmény valóban 900 forintot jelent. Az 50%-ot elnagyoltan számoltam (függ attól is, hogy milyen értékű mangát választ). A példában 900/2000 (45%).
Azonban, azt nem lehet megtiltani, hogy vesz egy mangát a belépő kedvezményt érvényesítve, majd a barátnő jegyével a másodikat, stb.
A kedvezmény valóban 900 forintot jelent. Az 50%-ot elnagyoltan számoltam (függ attól is, hogy milyen értékű mangát választ). A példában 900/2000 (45%).
vagy
2) 4 jeggyel megveszed 4000 forintért (50 % megtakarítás)
ezt most hogy?
nem úgy van hogy csak 1 jegyet lehet fölhasználni 1 vásárlásnál? Egyébként a jegy nem -50%-ot ér hanem a teljes ár felét vagyis -900 Ft-ot nem?
beküldve: 2009-10-07 22:01:30
(#22) Az új Mondoval kapcsolatban nektek nem hiányzik az animaxes műsor??
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
Az elővételben vett jegy árát át kell utalni a mangafan bankszámlájára. Szóval igen, előre ki kell fizetni. De még avval is sorban kell majd állni, habár remélhetőleg ez a sor rövidebb lesz, mint a helybenvásárlós. *reménykedik*
Am. lesz ruhatár, ill. vmi átöltözésre alkalmas hely?
Am. lesz ruhatár, ill. vmi átöltözésre alkalmas hely?
beküldve: 2009-10-07 21:24:02
(#20) Na most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de egyszerűbb, mint teperni a gép előtt... Bocsánat.
Ha elővételben veszem meg a jegyet, az azt jelenti, hogy előre ki kell fizetnem? Félrerakatni nem lehet? És akkor a helyszínen venném át meg fizetném ki. Mert lehetséges, hogy arra a hétvégére közbejön valami...
Ha elővételben veszem meg a jegyet, az azt jelenti, hogy előre ki kell fizetnem? Félrerakatni nem lehet? És akkor a helyszínen venném át meg fizetném ki. Mert lehetséges, hogy arra a hétvégére közbejön valami...
beküldve: 2009-10-07 17:47:10
(#19) Emberek! Csoda van folyamatban! Elmehetek a MondoCon-ra ^.^
Ennek keretein belül találkozhatok a fórumtársakkal is ^.^
Szóval:
Közületek ki jön? =D
Most néztem: ajándék tatyót kapunk ha a mangafannál vásárolunk? hogy fog kinézni? ^_^
és egy kérdés: aki banki átutalással vett jegyet annak kell sorban állnia?
Ennek keretein belül találkozhatok a fórumtársakkal is ^.^
Szóval:
Közületek ki jön? =D
Most néztem: ajándék tatyót kapunk ha a mangafannál vásárolunk? hogy fog kinézni? ^_^
és egy kérdés: aki banki átutalással vett jegyet annak kell sorban állnia?
beküldve: 2009-10-05 09:06:23
(#18) beküldve: 2009-10-04 23:22:52
(#17) Az akciók nem vonhatók össze.
Ha 4 darab 2000 forintos mangát akarsz venni
1) igénybe veszed a 3+1 akciót. és 6000 forintot fizetsz (25% megtakarítás), vagy
Ha 4 darab 2000 forintos mangát akarsz venni
1) igénybe veszed a 3+1 akciót. és 6000 forintot fizetsz (25% megtakarítás), vagy
beküldve: 2009-10-04 21:10:38
(#16) Ez azt is jelenti hogy a 3 fizetsz 4-et vihetsz akcióba is beletartozik ez a jegybeváltós dolog és akkor is beválthatom ismerősöm jegyét??!Vagy ez az akció az akcióban nem lehet?!!
Hülye kérdés,de ez van!
Hülye kérdés,de ez van!
Ronin: új cím bejelentésére gondoltál? Nem lesznek új címek, a meglévő sorozatok új kötetei jelennek meg ez alkalomra: Nana 5, Hellsing 5, Árnybíró 13, Chrno Crusade 2
Death Note DVD 3, Bleach DVD 3, Fullmetal Alchemist DVD 3, Kukucska DVD 1-2
Citrow: az Árnybíró díszdoboz csak terv, várhatóan Karácsonyra jelenik meg.
Más jegyét is levásárolhatod, de egy termék vásárlásánál csak egy jegyet érvényesíthetsz.
Death Note DVD 3, Bleach DVD 3, Fullmetal Alchemist DVD 3, Kukucska DVD 1-2
Citrow: az Árnybíró díszdoboz csak terv, várhatóan Karácsonyra jelenik meg.
Más jegyét is levásárolhatod, de egy termék vásárlásánál csak egy jegyet érvényesíthetsz.
Szerk: MangaFan Webbolt 2009-10-04 20:59:48
beküldve: 2009-10-03 21:30:32
(#14) És egy ember csak egy akciót használhat. Tehát én más jegyét nem vihetem oda ugye az enyémmel együtt?
Lesz árnybiró díszdoboz, meg chrono 2. Ja meg alchemist dvd.
Lesz valami újdonság? Bleach manga vagy valami...?
Lesz árnybiró díszdoboz, meg chrono 2. Ja meg alchemist dvd.
beküldve: 2009-09-29 13:24:18
(#13)