Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
MondoCon 09 Ősz
Kapcsolódó tartalom: MondoCon 09 Ősz
beküldve: 2009-09-29 00:59:55
(#12) Fiszi: igen.
Horsee: 1. az elején leszünk, minden meetinget oda rakattunk 2. Nem, mert azt külön kiadványként kezelik a japánok, és külön (újra) licenszelni kell. Még egy kiadást nem bír el a piac ugyanabból a sorozatból.
Sevedo: még nem sajnos, de röviddel rá már igen.
Miyazaki: megmondom őszintén, nem tudom. Igyekszünk sok mindennel kijönni minél hamarabb...
hosanya: a jegyár fele levásárolható a mi pultunknál. Ha más kiadó is csatlakozik ehhez az akcióhoz, kihírezzük.
Horsee: 1. az elején leszünk, minden meetinget oda rakattunk 2. Nem, mert azt külön kiadványként kezelik a japánok, és külön (újra) licenszelni kell. Még egy kiadást nem bír el a piac ugyanabból a sorozatból.
Sevedo: még nem sajnos, de röviddel rá már igen.
Miyazaki: megmondom őszintén, nem tudom. Igyekszünk sok mindennel kijönni minél hamarabb...
hosanya: a jegyár fele levásárolható a mi pultunknál. Ha más kiadó is csatlakozik ehhez az akcióhoz, kihírezzük.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2009-09-28 20:00:49
(#9) beküldve: 2009-09-26 14:06:09
(#8) Kérdésem: az új kiadványok először a MondoConon lesznek kaphatók, vagy már az okt. 11-i Képregénybörzén is?
beküldve: 2009-09-25 11:31:05
(#7) Nekem lenne 1 kérdésem erre a mondoconra meg jelenik a naruto 9. kötete? mert az zsír lenne...=D
Lehet szórni a kérdéseket.
Nekem (egyelőre) csak egy lenne. Ez részben egybeesik a Frankfurti Könyvvásárral (2009. október 14-18.). Nem ott kéne lennetek? Vagy csak az első nap(ok)ra mentek ki?
Ez nem kérdés, de remélem a következő Árnybíró utánnyomás már a japán bunkoban kiadás formátumában lesz (300 oldal/kötet).
Hát valószínű.
Más: Szerintem könnyebb lenne az egészet egybe rakni egy topicba... De végül is így is jó csak kicsit macerásabb zárogatni a régieket...
Más: Szerintem könnyebb lenne az egészet egybe rakni egy topicba... De végül is így is jó csak kicsit macerásabb zárogatni a régieket...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-09-24 21:13:07
(#4) Hellsing 5 már lesz akkorra?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Jup-jup, hivatalos fórum! Majd valaki zárja le a régit.
Ja, láma vagyok az összekötéshez
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2009-09-24 21:04:42
(#2) Jup-jup, hivatalos fórum! Majd valaki zárja le a régit.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-09-24 21:01:07
(#1) A szerkesztők élete nem csak játék és mese...