Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
MondoCon 09 Ősz
Kapcsolódó tartalom: MondoCon 09 Ősz
beküldve: 2009-10-20 18:22:23
(#117) Ja és megtudtuk Háté-csan jóvoltából hogy mi a yaoi (egyszerűbben) amit többszöri egymás utánban el is kiabáltunk minden járókelőnek xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Hagyjuk már... én jobb leszek
(dn 6 megy nyomdába juppíí)
(dn 6 megy nyomdába juppíí)
Gravity is a habit that is hard to shake off.
nem láttam Mikami és Noémi ( ) beavatását és a fejüket, amikor megtudták a futanari szó jelentését! (Btw. Miho a lila egyszarvú titkára is fény derült?)
Még mindig Nórinak hívják, beavatás nem volt különösebben a futanarit meg már tudtam hogy mit jelent de amikor miho részletezte hogy honnan jön ki meg stb. na én akkor vágtam fejet.
Ja és végre megtudtam mi az a tukni és a lila barát
WTF?
Ez vicces XD
Leszek msnen
Maryke: Igen Matt leszek Legalábbis ha addig meglesz minden... Mekkora LOL lenne ha minden pénzem a cpre költeném és nem maradna jegyre XD
Ez vicces XD
Leszek msnen
Maryke: Igen Matt leszek Legalábbis ha addig meglesz minden... Mekkora LOL lenne ha minden pénzem a cpre költeném és nem maradna jegyre XD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Aki ügyes, annak semmi sem lehetetlen.
Am. ugyanott találtam a linkeket, ahol a Yoroi fant is; Mondomagazin fórumában. (2 is van; az egyik a főoldalon lévő cikknél érhető el, a másik a fórum/eseményeknél van. Legjobb képek eddig:[Link];))
Én most éppen próbálok lehiggadni az enyhe dühkitörésem után, ami természetesen a bátyámnak volt köszönhető. Megpróbáltam főzni; no comment... De lagalább a rizsnek az íztelenségen kívül nem volt más baja.
Am. ugyanott találtam a linkeket, ahol a Yoroi fant is; Mondomagazin fórumában. (2 is van; az egyik a főoldalon lévő cikknél érhető el, a másik a fórum/eseményeknél van. Legjobb képek eddig:[Link];))
Én most éppen próbálok lehiggadni az enyhe dühkitörésem után, ami természetesen a bátyámnak volt köszönhető. Megpróbáltam főzni; no comment... De lagalább a rizsnek az íztelenségen kívül nem volt más baja.
Hehe, egy Yoroi-imádó! kíváncsi vagyok, ki az....
Ám Yaven, hol találtál te csomó képet???? Én csak egy helyen, és ott is láttam, hogy te már megelőztél...erről csütörtökön számot adsz!
És sajnos, én is lekéstem az új tagok beavatását.... Dehát cosplay mellett nehéz bármit is csinálni, fényképezni is...és sajnos az utolsó másfél-két órában teljesen bezombultam....
Ám Yaven, hol találtál te csomó képet???? Én csak egy helyen, és ott is láttam, hogy te már megelőztél...erről csütörtökön számot adsz!
És sajnos, én is lekéstem az új tagok beavatását.... Dehát cosplay mellett nehéz bármit is csinálni, fényképezni is...és sajnos az utolsó másfél-két órában teljesen bezombultam....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-10-20 16:46:09
(#110) YOROI!
Tavasszal Mattnek öltözöl?Már 2 imádód van!!!!! Mennem kell Conra
Tavasszal Mattnek öltözöl?Már 2 imádód van!!!!! Mennem kell Conra
meh....
beküldve: 2009-10-20 16:41:58
(#109) YOROI!!!
Mondomagazin oldalán a MondoCon fórumon keres vki. Idézem: "BTW, nem tudja valaki, hogy ki volt az a barna bőrű L cosplayer srác, aki nagy zöld nyalókával nyomult? Werkfilmben is benne van Olyan akkurátusan játszotta L-t, amikor a nyalókával begubbasztott a vetítőterembe és bámult ki a fejéből, hogy én közöltem, hogy imádom"
Van már egy imádód...és ha megtudják, hogy tavasszal Mattnek öltözöl, akkor még többen lesznek.
Am. ha van rá időd és kedved, ma feljöhetnél MSN-re dumálni.
Többiek: ÁÁ, most jöttem csak rá, hogy mennyi mindent elmulasztottam a conon (a hosszú ücsörgéseken kívül XD); nem láttam Mikami és Noémi ( ) beavatását és a fejüket, amikor megtudták a futanari szó jelentését! (Btw. Miho a lila egyszarvú titkára is fény derült?) No legalább van rólunk sok kép (egyiken éppen Yoroit gyilkolom ), meg legalább Zabival el tudtunk egy kicsit lenni
Mondomagazin oldalán a MondoCon fórumon keres vki. Idézem: "BTW, nem tudja valaki, hogy ki volt az a barna bőrű L cosplayer srác, aki nagy zöld nyalókával nyomult? Werkfilmben is benne van Olyan akkurátusan játszotta L-t, amikor a nyalókával begubbasztott a vetítőterembe és bámult ki a fejéből, hogy én közöltem, hogy imádom"
Van már egy imádód...és ha megtudják, hogy tavasszal Mattnek öltözöl, akkor még többen lesznek.
Am. ha van rá időd és kedved, ma feljöhetnél MSN-re dumálni.
Többiek: ÁÁ, most jöttem csak rá, hogy mennyi mindent elmulasztottam a conon (a hosszú ücsörgéseken kívül XD); nem láttam Mikami és Noémi ( ) beavatását és a fejüket, amikor megtudták a futanari szó jelentését! (Btw. Miho a lila egyszarvú titkára is fény derült?) No legalább van rólunk sok kép (egyiken éppen Yoroit gyilkolom ), meg legalább Zabival el tudtunk egy kicsit lenni
a 2. Ja, és aki tud, az igenis jöjjön el december 5ödikén Miskolcra, mert nagy party lesz!
én tervezek menni
-
Gintoki volt a legjobb az egész rendezvény alatt (pedig ott se volt), erre ő is rájött... Szóval a legjobbat nem hagyta ki.
Fanboj lennék? Ugyanmár...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Gintoki tényleg szexi,
de a legjobbakat kihagytad x'P
Elvont amv 1. Elvont amv 2. Fullmetal Alchemist japánenglisül és nem utolsó sorban a Karamellatánc amit a fél con végrehajtott a kisült szemeink előtt. (<< Best of Miho)
de a Makáért jár a pont xP
Mikor lesz a gyerek a TV-ben? Elvileg ma xD
de a legjobbakat kihagytad x'P
Elvont amv 1. Elvont amv 2. Fullmetal Alchemist japánenglisül és nem utolsó sorban a Karamellatánc amit a fél con végrehajtott a kisült szemeink előtt. (<< Best of Miho)
de a Makáért jár a pont xP
Mikor lesz a gyerek a TV-ben? Elvileg ma xD
Én emlékszem Rád, szióka!*____* XD
A pontok nagy részével egyetértek.
De azt hiszem egyetlen egy dolgot még nem sikerült megtanulnod.
A pontok nagy részével egyetértek.
De azt hiszem egyetlen egy dolgot még nem sikerült megtanulnod.
5. - Mi az a futonari?
Kicsiknek megnézni tilos!
Ejj, te komisz kölök, nemmészinnen!
...
Te akartad...
Szóval, az futanari, kérlekszépen.;) De ne tessék rákresni. XD
3. - Gintoki szexi
Ottapont. Készennyi. Imádlak-szeretlek.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2009-10-19 20:36:57
(#103) Ahoj! 8)
Ím, a laikus közbeszól (előre is elnézést xD)
Hejj de nagy volt a Con Mi mindent megtanultam:
1. - Zöld hajnalban nem kellemes fagyni, de jó társasággal mindenképp megéri
2. - Mi az a yaoi? (x'D)
3. - Gintoki szexi
4. - MAKAAAAAAAA!!! (ezt csak így)
5. - Mi az a futonari?
6. - Yoroival nem érdemes fogadni, ha édességről van szó (maradék száz forintom bánta)
7. - Con előtt érdemes elmenni aluljáróba énekelni, hogy TÉNYLEG mindenre legyen pénzed, amit meg akarsz venni
8. - POCKY MINDENEK FELETT
A többi meg eskü nem jut így hirtelen eszembe...
Szóval... király volt Első con=sikerélmény
/amúgy ha bárki van, aki emlékszik rám... az jelezzen x'D A Noémi közel van, közel... nem. Nóri. De az első betű stimmelt, szal VilágBéke /
Ím, a laikus közbeszól (előre is elnézést xD)
Hejj de nagy volt a Con Mi mindent megtanultam:
1. - Zöld hajnalban nem kellemes fagyni, de jó társasággal mindenképp megéri
2. - Mi az a yaoi? (x'D)
3. - Gintoki szexi
4. - MAKAAAAAAAA!!! (ezt csak így)
5. - Mi az a futonari?
6. - Yoroival nem érdemes fogadni, ha édességről van szó (maradék száz forintom bánta)
7. - Con előtt érdemes elmenni aluljáróba énekelni, hogy TÉNYLEG mindenre legyen pénzed, amit meg akarsz venni
8. - POCKY MINDENEK FELETT
A többi meg eskü nem jut így hirtelen eszembe...
Szóval... király volt Első con=sikerélmény
/amúgy ha bárki van, aki emlékszik rám... az jelezzen x'D A Noémi közel van, közel... nem. Nóri. De az első betű stimmelt, szal VilágBéke /
Köztudott, hogy végtelen számú világ létezik, egyszerűen azért, mert végtelen tér áll rendelkezésre. Mindazonáltal nem mindegyiken van élet, ezért a lakott világok száma véges. Bármely véges szám osztva a végtelennel, jó közelítéssel nullát ad eredményül, így az Univerzum átlagos népsűrűsége nullának mondható. Ebből következik, hogy az Univerzum népessége, maga is zéró, vagyis azok a személyek, akikkel időnként összefutunk, csupán a zabolátlan fantázia termékei.