Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
Ne sírj...nagynéném? Nem akarok.
Somastert még 90% hogy (ha lesz) Bogácson is látjuk.
A magnézium, meg a kén...nos jó hogy szólsz mert ez az első hogy tetemes mennyiséget csórtunk, de nem baromkodtuk el rögtön. De az animeconig nem marad. Az tuti.
Somastert még 90% hogy (ha lesz) Bogácson is látjuk.
A magnézium, meg a kén...nos jó hogy szólsz mert ez az első hogy tetemes mennyiséget csórtunk, de nem baromkodtuk el rögtön. De az animeconig nem marad. Az tuti.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Lehet én is anyukámmal megyek XD
És isten ments hogy a con napjain menjek. Hisz akkor jön Soma is. Megígérte, és az adósom. Nyertem.
És isten ments hogy a con napjain menjek. Hisz akkor jön Soma is. Megígérte, és az adósom. Nyertem.
Ne csináld ezt, kicsiny unokaöcsém. Mindjárt sírok.
És komolyan anyukáddal akarsz majd te is menni? (Én az enyémnek névnapi ajándéknak szánom.) Somát meg láthatjuk Sakuraconon! Yess! Azért remélem nem fogjátok a kémia szertárból csórt anyagokkal felrobbantani a Hungexpót.
Ha pesti vagy, akkor érdemes előre megvenned a jegyed, mert mindig hatalmas sorok kígyóznak kapunyitáskor Conra. ;)
Kecskemétről megyek majd tehát akkor majd ott kell megvennem a jegyet.Nem feltétlen, előre is foglalhatsz neten.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Semmi szükségem??? Abban tervezek élni. Milyen állat lesz egy kényelmes bőrmellényben menni, motorosszemüveggel meg minden.
Vedd meg a jegyet először, azután ismét számold meg a pénzed, majd végül dönts amellett, hogy inkább mangára kéne költened, mint egy olyan animés cosplaykiegészítőre, amire semmi szükséged. ;)
Én am. anyukámmal fogok menni, és a középső erkély rész utolsó sorában lesz a helyünk.
És ha már veszel jegyet, ne a Con napjain menjél, mert akkor lesz más program...
Én am. anyukámmal fogok menni, és a középső erkély rész utolsó sorában lesz a helyünk.
És ha már veszel jegyet, ne a Con napjain menjél, mert akkor lesz más program...
Még nincs. Csupán elhatározás. De megpróbálok 22ére szerezni egy jegyet.
Szemüveget meg veszek. És még olyan nintendo cuccot is lehet hogy tudok venni.
Bár lehet hogy mégiscsak szükségem lesz rá mert a végére elfogy minden tartalékom XD
Szemüveget meg veszek. És még olyan nintendo cuccot is lehet hogy tudok venni.
Bár lehet hogy mégiscsak szükségem lesz rá mert a végére elfogy minden tartalékom XD
Te is 22-én? Hova szól a jegyed? Én múlt évben túl későn kapcsoltam és lemaradtam róla, ezért most jó előre beszereztem.
A cosplayt meg ne függeszd fel; odaadom a szemüvegem
A cosplayt meg ne függeszd fel; odaadom a szemüvegem
Voáááá.... énis megyek Yamatora. Azt hittem a tavalyi plakátok maradtak fenn. Viszont a cosplayt felfüggesztem akkor.
Ha pesti vagy, akkor érdemes előre megvenned a jegyed, mert mindig hatalmas sorok kígyóznak kapunyitáskor Conra. ;)
Kecskemétről megyek majd tehát akkor majd ott kell megvennem a jegyet.┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Valószínűleg idén pont a nyári Con nem lesz 2 napos, mivel vidéken tartják.
Tegnap megvettem a jegyet az ápr. 22-ei Yamato koncertre. Nagyon király lesz az a hét.
beküldve: 2010-02-17 18:01:13
(#330) Oké köszi de tudtam hogy vannak két naposak de úgy tudtam hogy csak a nyári lesz a kétnapos de ez így tök király.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Két napos lesz, ha minden igaz. A nagyobb Conok két naposak szoktak lenni általában...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-17 17:47:16
(#328) Oké köszi hogy leírtad. De akkor most 24. vagy 25.-én lesz a Con vagy két napos lesz ?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Huh, eléggé hosszas lenne mindent leírni, de kb. ezek vannak:
vetítések (AMVk, filmek, anime epizódok), versenyek (AMV, cosplay, rajz, fanfic, DDR, konzol, karaoke-->ezeket versenyen kiívül is ki lehet próbálni), előadások/beszélgetések, és sok-sok manga/anime/kellék vásárlási lehetőség.
Mondjuk szerintem a legtöbb időt úgyis mindenki kint fogja tölteni a szabadban (akkor már végre jó idő lesz, juppí!), ahol meg leginkább fényképezgetni szokták a cosplayereket.
Szóval érdemes mindenképp fényképezőgépet hozni, meg nem túl melegen öltözni, mert nagy tolongás lesz biztosan.
A programok am. 10 órakor szoktak kezdődni. Ha pesti vagy, akkor érdemes előre megvenned a jegyed, mert mindig hatalmas sorok kígyóznak kapunyitáskor.
Dragda: te szegény De mondjuk 25-én is jöhetsz még Conra. ;)
vetítések (AMVk, filmek, anime epizódok), versenyek (AMV, cosplay, rajz, fanfic, DDR, konzol, karaoke-->ezeket versenyen kiívül is ki lehet próbálni), előadások/beszélgetések, és sok-sok manga/anime/kellék vásárlási lehetőség.
Mondjuk szerintem a legtöbb időt úgyis mindenki kint fogja tölteni a szabadban (akkor már végre jó idő lesz, juppí!), ahol meg leginkább fényképezgetni szokták a cosplayereket.
Szóval érdemes mindenképp fényképezőgépet hozni, meg nem túl melegen öltözni, mert nagy tolongás lesz biztosan.
A programok am. 10 órakor szoktak kezdődni. Ha pesti vagy, akkor érdemes előre megvenned a jegyed, mert mindig hatalmas sorok kígyóznak kapunyitáskor.
Dragda: te szegény De mondjuk 25-én is jöhetsz még Conra. ;)