Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
voltam már Ultibá egyik Conon, ha más nem kényelmes lesz és melegXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Te is?
Azt hittem csak az én csápjaim vége lesz lila.
Azt hittem csak az én csápjaim vége lesz lila.
Épp most varrom a gallérom...olyan leszek benne, mint egy domina. Ehhez adva a csápokat, a rikító piros színt és a brutális arcfestést, kezdem úgy érezni, hogy ki fognak zárni a cosplay versenyből ízléstelenség miatt.
beküldve: 2010-02-11 20:21:19
(#278) Ultros egy perverz polip, aki folyton a kislánok szoknyája alá cápol...vagy a kisfiúké alá apropó, ha conig nem készül el a Gin-jelmezem akkor is fel fogtok ismerni mer így fogok kinézni
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
De többes számba mondtad
Ha már ez megy akkor mi van a
Ha már ez megy akkor mi van a
TENTACLE RAPE MONSTER-ekkel?
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
beküldve: 2010-02-11 20:04:01
(#276) És a kapunyitás az mikor lesz/szokott lenni? És itt van olyan, bezárt a bazár, viszont látásra? Gondolom van, és akkor az mikor van/lesz/szokott lenni?
lila polip:
beküldve: 2010-02-11 19:51:25
(#274) nee mááá TT___TT ez télleg szomorú...
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-11 19:33:53
(#273) A nyári con vidéken lesz. Hogy hol azt majd a kövi mat gyűlésen fogják/juk eldönteni. Egyelőre asszem Pécs és Debrecen akik biztos pályázók voltak. Igazából eléggé sajnálom, hogy visszacserélték a tavalyihoz képest a conhelyszíneket. Igazi MAT-os PeCSás Con majd csak ősszel lesz. (Messsze van az még. T_T)
That's not my fault!
beküldve: 2010-02-11 19:23:53
(#272) he-he akkor legyen nyárii con :P Ouch my ball'szal eggyetemben ugye? mert arról tavaly le maradtam... mondtam is pár dologot...
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Szerk: yui-nyan :3 2010-02-11 19:24:34
beküldve: 2010-02-11 18:55:38
(#271) Gilje: A lila polipok is tévednek ( "Octorok" )
Souichiro: "Én sem voltam még Expos Conon"
És itt a gond, hogy a legtöbb Expo "párti" is ilyen helyzetben van és Luggeriano leírta, hogy 2x is voltam abban a förmedvényben, szóval nekem több tapasztalatom van ezzel.
Igaz, hogy hülyeség lenne kihagyni a con-t HA ott van az a bizonyos társaság akit én igényelek de mivel a barátaim közül egyik sem akar többet jönni az expoba, akkor én minek mennék egyedül ott nézni a hardcore nerdöket ? : )
és untam magamat a magánügyem miatt
Sasakiii: Killaboy majd nyárira lesz ^^
A témához hozzászólva:
Akit tényleg érdekel a con szerintem minimum megnézi a hivatalos weboldalát mert, én eddig nem találkoztam olyan animessel aki nem találkozott volna még internettel a másik meg az AS-nek biztos lesz márciusi vagy áprilisi száma ott meg már csak kijavítják magukat ;)
Souichiro: "Én sem voltam még Expos Conon"
És itt a gond, hogy a legtöbb Expo "párti" is ilyen helyzetben van és Luggeriano leírta, hogy 2x is voltam abban a förmedvényben, szóval nekem több tapasztalatom van ezzel.
Igaz, hogy hülyeség lenne kihagyni a con-t HA ott van az a bizonyos társaság akit én igényelek de mivel a barátaim közül egyik sem akar többet jönni az expoba, akkor én minek mennék egyedül ott nézni a hardcore nerdöket ? : )
és untam magamat a magánügyem miatt
De melyik ember ne unná magát temetés utáni filózás közben?
Sasakiii: Killaboy majd nyárira lesz ^^
A témához hozzászólva:
Akit tényleg érdekel a con szerintem minimum megnézi a hivatalos weboldalát mert, én eddig nem találkoztam olyan animessel aki nem találkozott volna még internettel a másik meg az AS-nek biztos lesz márciusi vagy áprilisi száma ott meg már csak kijavítják magukat ;)
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
Sztem te érted félre... [/OFF]
Meglehet. Senki sem tökéletes
Egyébiránt mindenkinek szabad akarata és döntése van arról, hogy jön-e vagy sem. (függetlenül hogy URL miket mond )
BTW, menjetek jelmezben. :) Én Pikachufanatikusként vonultam végig anno kőbányától a Pecsáig. Jó buli.
juj akkor téged láttalak *o* nekem nagyon bejött az a ruha ;) isten király volt!!
beküldve: 2010-02-11 17:59:21
(#268) Yo!
Megjöttem ismét. Na közben visszaolvastam. Szal a pontos infók:
SakuraCon/AnimeCon néven a Mondo fogja szervezni az idei animecont a Hungexpo két épületében(Az E pavilon lefoglalásáról még nem hallottam, de akkor 3 épület?)
K pavilon és 25-ös pavilon.
Dátum: Április 24-25!
Odajutás:
Helyszín:
Jegy és tűzvédelem:
Együttműködés:
BTW, menjetek jelmezben. :) Én Pikachufanatikusként vonultam végig anno kőbányától a Pecsáig. Jó buli.
PeCSás elírás és költségetés:
Ettoo...Anoo....Kihagytam valamit? *pislogpislog* Mellesleg asszem én nem megyek. Max ha ismét dolgozni fogok ott akkor.
De nyugalom emberek! Biztos jó lesz a Con. Nem kell egyből hüledezni, hogy "ó jajj, hungexpo! Megesz!". Nem fog. Eddig legalábbis még senkit se evett meg.
Adjatok egy esélyt a dolognak mielőtt lehurrogjátok!
Megjöttem ismét. Na közben visszaolvastam. Szal a pontos infók:
SakuraCon/AnimeCon néven a Mondo fogja szervezni az idei animecont a Hungexpo két épületében(Az E pavilon lefoglalásáról még nem hallottam, de akkor 3 épület?)
K pavilon és 25-ös pavilon.
Dátum: Április 24-25!
Odajutás:
Alapvetően mindenhonnan sétálni kell majd, de nem akkor a gáz. Van ugyan 100-es busz, de csak 8-tól 14-ig közlekedik szombaton(vasárnap nem) és óránként 1szer. Googlemaps-on meglehet nézni az Expo tértől északra zúz el a M2-es metro. Pillangó utcáról vagy akár az Örs vezér tértől sétálva simán ott van az ember. Expotértől délre van Kőbánya-alsó(nyugatitól lehet ide vonatozni BKV bérlettel) és Kőbánya-felső vasútállomás. 37-es villamos szintén itt mászkál(Blaháról indul). A közelben lakok szal elhihetitek nem akkora nagy bonyodalom odasétálni, ha valaki nagyon el van tévedve megrajzolok neki térképet is ha kér.XD
Helyszín:
K pavilon kb befogadó képessége 1500 fő, a 25-ösnek meg nem igen írják ki, de egy korábbi dokumentumban 250 ülőhelyesnek írták(gondolom attól még állóhely több is van)
Valami KIV teremről is hallottam, de ez a K pavilonban van, szal lehet már korábban is voltunk ott... spec most nem tudom melyik. De ha a kivetítős terem akkor talán ezuttal jobban elférünk majd az árusoktól és hallani is fog a nép valamit a műsorból.
Valami KIV teremről is hallottam, de ez a K pavilonban van, szal lehet már korábban is voltunk ott... spec most nem tudom melyik. De ha a kivetítős terem akkor talán ezuttal jobban elférünk majd az árusoktól és hallani is fog a nép valamit a műsorból.
Jegy és tűzvédelem:
Jegy lesz mindenkinek. Sztem az Exponál nem fogják becsukni a kaput és azt mondani többet nem adunk el. Itt kevésbé szigorú a tűzvédelmi szabályzat. CP-s fegyókkal szintén be lehet majd menni tudtommal. Valszeg területbe beleszámítják a szabadteret, és úgy simán elférünk. Attól még nem vagyok biztos benne, hogy kényelmes lesz(kivéve ha ezuttal jobban rendezik el a dolgokat, amire nagy esély van)
Együttműködés:
az úgy együttműködés, hogy pár felszerelés(DDR, Karaoke stb) a MAT tulajdona lesz, és a nagyobb részlegvezetők is azok maradnak valszeg akik a PeCSás conokon voltak(értsd akik eddig szervezték a karaoke-t az itt is ugyanaz lesz pl.), de alapvetően a rendetzőcsapat a mondos lesz és tudtommal a MATnak nem sok beleszólása lesz a dolgokba. (Eddigi segítők ne számítsanak rá, hogy a mondo is alkalmazni fogja őket. Nekik megvan rá az emberük) Szal együttműködés meg nem is... inkább reklámszerűen az. Az igazi MATos rendezvényt jobban kedvelem.:S Mellesleg lesz MAT pult is, és az ELEMENTAL cuccait fogják árulni(értsd talán lesz legális narutofejpánt idén...)
PeCSás elírás és költségetés:
Na, a Mathonlapon levő költségvetésnek 3 munkafüle van. Együttműködés, Saját con, Nincs Con. Aki írta, hogy nincscon az valszeg nem vette észre a többit. Lesz Con. Viszont valóban a saját con esetében PeCsa-díjjal számoltak, de ez már lényegtelen mert pénzügyileg nem fog a MAT beszállni a dologba, és a Hungexpon lesz mindenképp a con. Hogy az AS-ben félreírták volna, azt nem tudom. Majd ha valaki megtalálja másolja ide.XD
Ettoo...Anoo....Kihagytam valamit? *pislogpislog* Mellesleg asszem én nem megyek. Max ha ismét dolgozni fogok ott akkor.
Az igazat megvallva kicsit haragszom a mondora a dolog miatt. Az mondjuk pozitív hogy némileg együtt akarnak működni. Az is igaz, hogy nem a mondo tehet arról, hogy a MATnak nem sikerült elfogadni a költségvetést és ezért nem költhet semmi money-t.(ezért a mat tagokra haragszom akik nem jöttek el szavazni...) De alapvetően jobb szerettem volna, ha a matosok is egyenrangúan szervezhetnék a cont. Csakhát erre nincs esély, pont azért alapult a mondocon mert a maton belül viszálykodtak az emberek és akiknek nem tetszett azok mondosok lettek, hogy kitúrják a mostanis zervezőket. (<- na jó ez kicsit túlzás, de higyjétek el néha így néz ki...)
De nyugalom emberek! Biztos jó lesz a Con. Nem kell egyből hüledezni, hogy "ó jajj, hungexpo! Megesz!". Nem fog. Eddig legalábbis még senkit se evett meg.
Adjatok egy esélyt a dolognak mielőtt lehurrogjátok!
That's not my fault!
beküldve: 2010-02-11 17:31:39
(#267) Én hallottam a könnyített gyurmáról, és ismertem is valakit, aki használta, de ez gondolom nem sok segítség
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.