Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
Ma az egyik japános csoporttársamtól azt hallottam, hogy az Animestars magazinban a PeCsát írták a tavaszi Con helyszínéül. Igaz ez? Mert ha tényleg így történt, akkor fontos lenne kijavítani ezt, nehogy valaki április 24-én a ott dekkoljon.
Am. meg ismeri/dolgozott már esetleg valaki a könnyített gyurma nevű anyaggal?
Ez volt benne?? Komolyan? O__O
Nah ezt tényleg jobb lenne minél előbb tisztázni, mert sztem
egyikünk sem akar egy pillanatot sem kihagyni a Con varázsából!
Tud még erről vki vamit?
Am én sajnos nem ismerem ezt a gyurmát xD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2010-02-10 18:35:57
(#264) bagszi mondta, hogy a beszámolóban a PeCsa van feltüntetve. nekem mind1, én jól fogom érezni magam és pont
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-10 18:31:18
(#263) Ma az egyik japános csoporttársamtól azt hallottam, hogy az Animestars magazinban a PeCsát írták a tavaszi Con helyszínéül. Igaz ez? Mert ha tényleg így történt, akkor fontos lenne kijavítani ezt, nehogy valaki április 24-én a ott dekkoljon.
beküldve: 2010-02-10 18:27:28
(#262) És akkor ha nem jön, akkor nem lesz Killaboy 3000?? :O nek folytatása???
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Sztem te érted félre,mivel ez nem feltétlenül csak Márknak szólt,hanem mindenkinek,aki nagy ívben belesz*rik a dologba,ha az Expoban fogunk tavasszal Conozni.
Ha meg unja magát,az az ő dolga Jó neki,ha van ideje unatkozni
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Félreérted. Márk volt kétszer is Expoban a Mondos rendzvényeken, tehát tisztában van a helyszínnel és a méretekkel..... pusztán csak unja magát és flémel
beküldve: 2010-02-10 15:04:14
(#259) szívemből szóltál ;)
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Csak azért nem jönni Conra,mert az Expoban lesz,sztem ez nagy hiba,meg hülyeség,de te tudod...
No meg csak azért nem jönni,mert sokan istenítik az Expot,megint hülyeség ez miatt kihagyni egy Cont.De ha belegondolunk csak jó példákat hoznak fel a többiek,amikor a Pecsához hasonlítják és valamiért mégiscsak az Expo kerül ki győztesen...érdekes.Akkor csaknem lehet olyan rossz
Én sem voltam még Expos Conon,de most akkor én is hagyjam ki,mert nem a Pecsában lesz? Hülye lennék kihagyni egy ilyen apróság miatt.
Nekem édesmind1 hol lesz,csak lenne már április
Agymenés kilőve.
Jóéjt
No meg csak azért nem jönni,mert sokan istenítik az Expot,megint hülyeség ez miatt kihagyni egy Cont.De ha belegondolunk csak jó példákat hoznak fel a többiek,amikor a Pecsához hasonlítják és valamiért mégiscsak az Expo kerül ki győztesen...érdekes.Akkor csaknem lehet olyan rossz
Én sem voltam még Expos Conon,de most akkor én is hagyjam ki,mert nem a Pecsában lesz? Hülye lennék kihagyni egy ilyen apróság miatt.
Nekem édesmind1 hol lesz,csak lenne már április
Agymenés kilőve.
Jóéjt
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
mindenki tévedhet.
A lila polipok kivételek
dávid: amikor a holdfénycon volt a pestiek akkoris azért panaszkodtak, mert messze van, az utazás, a szállás... de én például rácalmásról, meg székesfehérvárról jártam fel conokra, és nekem is nehéz volt mégsem hisztiztem:P igazat adok neked
A lila polipok kivételek
dávid: amikor a holdfénycon volt a pestiek akkoris azért panaszkodtak, mert messze van, az utazás, a szállás... de én például rácalmásról, meg székesfehérvárról jártam fel conokra, és nekem is nehéz volt mégsem hisztiztem:P igazat adok neked
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-10 14:52:56
beküldve: 2010-02-10 14:50:22
(#256) az jó hogy budapesten van 1 csomo con de aki vidéki az csak csorgassa a nyálát és irigykedjen hogy nekik mien jó??? mert az utazás is sok meg a szállás is mondjuk 1 pécsi kon jó lenne mert pécs is 1 nagy város.
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-02-10 14:42:27
(#255) Tökéletesen meggyőztetek arról, hogy ezt a con-t ki kell hagynom ^.^
kkthxbb
kkthxbb
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
A K-csarnok - 25-ös pavilon - Főtér - E-pavilon négyszög
akkor ez azt jelenti hogy ezek a területek mind fel lesznek használva a Conhoz? Tehát K-csarnok + E pavilon + 25ös pavilon.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
a Pecsa az nagyobb, mint terület így még mindig jobban megérné mint a semmi közepén elterülő expo amit csak beton vesz körül a városligethez képest ahol az egyetlen közlekedési eszköz nem egy busz volt ami csak óránként jön : P
Tévedés, Yavennak van igaza. A K-csarnok - 25-ös pavilon - Főtér - E-pavilon négyszög kábé egy nagyságrenddel nagyobb mint a Pecsa. Másik példa: a parkolóba, amit szintén használhatunk, 4szer férne el a Pecsa kinti tere a sátrakkal.
Közlekedés: volt járatsűrítés, és most külön Conbuszt is tervezünk.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Kjá, egy necrokidné.
Höh, fontolóra veszem ezt az ügyet, hogy menjek-e vagy sem, de fogalmam sincs... engem már nem zavar az új helyszín, csak attól félek, hogy nem jutna jegy, mert a számlaszámra utalós dolog most nem jöhetne szóba...
De még Japán előtt szeretném látni a társaságot...