Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
Azt még én is tudom, hogy valamelyik metró egyik megállójától kb. öt percre volt a K épület, vagy mi... Az a busz ergo nem az egyetlen közlekedési eszköz.
Egyébként én komolyan nem értem, hogy miért kell ebből ekkora ügyet csinálni. Én speciel les__rom, hogy hol lesz a Con... Nem én, nem mi döntünk róla, és innentől kár rajta problémázni. Ha valaki úgy érzi, hogy van értelme olyasmiről vitatkozni oldalakon át, amiben nem is ő dönt, az igazán leírhatná nekem, hogy miért...
Április 24-én majd kiderül, hogy elférünk-e. Ha nem fogunk elférni, akkor se lesz sokkal rosszabb a helyzet, mint a PeCsában, mivel ott se fértünk el. Aki nagyon fél a Hungekszpótól, az ne jöjjön el, és pont...
Egyébként én komolyan nem értem, hogy miért kell ebből ekkora ügyet csinálni. Én speciel les__rom, hogy hol lesz a Con... Nem én, nem mi döntünk róla, és innentől kár rajta problémázni. Ha valaki úgy érzi, hogy van értelme olyasmiről vitatkozni oldalakon át, amiben nem is ő dönt, az igazán leírhatná nekem, hogy miért...
Április 24-én majd kiderül, hogy elférünk-e. Ha nem fogunk elférni, akkor se lesz sokkal rosszabb a helyzet, mint a PeCsában, mivel ott se fértünk el. Aki nagyon fél a Hungekszpótól, az ne jöjjön el, és pont...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Csak a K épület befogadó képessége 1500 fölött van...
Elnéztem, bocsánat : )
Azért rakták át a Cont a Hungexpoba (többek között), hogy legyen elég hely.
Ez nem teljesen így van mivel a Pecsa az nagyobb, mint terület így még mindig jobban megérné mint a semmi közepén elterülő expo amit csak beton vesz körül a városligethez képest ahol az egyetlen közlekedési eszköz nem egy busz volt ami csak óránként jön : P
kijavítani ezeket és lecsillapítani a mit sem tudó otakuk "rettegését".
Ehez most írnék valami NAGYON "SZÉPET" BAZI NAGY CAPS LOCK-OS BETŰKKEL de mivel tényleg tévedtem ezért nem ^^
JÓ LESZ A CON
ಠ_ಠ
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
beküldve: 2010-02-09 18:19:39
(#232) Yaven tagunknak teljesen igaza van xD jönne a folyamatos téves infók és a "jujjj meghalok, mert nem lesz PeCsa" De nyugi emberek pánikra semmi gond XD
Én ott leszek és mindenkit megvédek xD
Mellékesen akkor CP-ben fogok menni xD
Én ott leszek és mindenkit megvédek xD
Mellékesen akkor CP-ben fogok menni xD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Athena Exclimation
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Húú hát megnéztem a térképet és ott azt írta, hogy 800 fő a max így...
Bocs, de te miről beszélsz? Csak a K épület befogadó képessége 1500 fölött van...
A többi hisztériakeltőnek is mondom: el fogunk férni. Azért rakták át a Cont a Hungexpoba (többek között), hogy legyen elég hely.
Alisterhez csatlakozva; tűréshatárom szélén állok e témában, így kérlek benneteket: a nélkül, hogy nem néztétek volna meg tüzetesen a helyet, légyszi ne írdogáljatok félrevezető információkat. Roppant fárasztó minden egyes alkalommal kijavítani ezeket és lecsillapítani a mit sem tudó otakuk "rettegését".
Tehát még egyszer: EL FOGUNK FÉRNI, JÓ LESZ A CON és tök mindegy, hogy mi a véleményetek, vagy jöttök-e, de akkoris A HUNGEXPOBAN LESZ A CON.
Köszöntem a figyelmet, most megyek cp-t készíteni.
beküldve: 2010-02-09 17:27:16
(#229) Húú hát megnéztem a térképet és ott azt írta, hogy 800 fő a max így, de a PeCsa 2500 főjéhez képest ez elég szar
Én előre rendelek
Én előre rendelek
Sokkal epicebb az, ha cosplayben vonulsz végig a városon. Én nagyon tudom tisztelni azokat, akik már átöltözve indulnak el otthonról...
Én biztos, hogy ott fogok "beöltözni" (ha összejön egyáltalán a dolog).
Én biztos, hogy ott fogok "beöltözni" (ha összejön egyáltalán a dolog).
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-09 17:03:55
(#227) Első Conomon a lányok már eleve beöltözve jöttem, és a vonaton varrták fel maguknak a műkarmokat. Szóval választhatsz
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-09 16:59:18
(#226) Wááááá kibővített cucc meg minden!! Éljen!! Már annyira várom xD Néha úgy betudok pörögni emiatt xD
Amúgy aki tömeggel jön az eleve cosplayben érkezik vagy majd csak ott öltözik át?
Amúgy aki tömeggel jön az eleve cosplayben érkezik vagy majd csak ott öltözik át?
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
A K épület lesz és még a 25-ös pavilon (gondolom az előtte elterülő nagy parkos résszel). A helyszín iránt érdeklődőknek érdemes ezt nézegetni: [Link]
Gilje: na igen, meg tucatnyi csáppal felszerelkezve.
Gilje: na igen, meg tucatnyi csáppal felszerelkezve.
április 24-25
awsm
Arra kíváncsi leszek, hogy mit értenek kibővített helyszín alatt
beküldve: 2010-02-09 15:57:40
(#223) vörös szőnyegen, kisfiúk csapatával körülvéve...