Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
Ambrast...vagy hogy írják a nevét ^^"
Oké,megjegyzem
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Ja igen...öltözik valaki Kiddy Grade-ből?
Ki volt a Kiddy Grade-ben az a bagózó,öltönyös csávó,aki mindig Eclaire-éket idegesítette? xD
Egy olyan Cpben talán benne lennék
Elvileg jövő hónapban megkezdődik a Con jegyárúsítás,már alig várom
Jajjj az nagyon nagy arc xD Az ő tisztes neve pedig Ambrast...vagy hogy írják a nevét ^^"
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Ki volt a Kiddy Grade-ben az a bagózó,öltönyös csávó,aki mindig Eclaire-éket idegesítette? xD
Egy olyan Cpben talán benne lennék
Elvileg jövő hónapban megkezdődik a Con jegyárúsítás,már alig várom
beküldve: 2010-02-06 18:33:42
(#173) Igen-igen sok sikert xD
Mellesleg szerintetek mennyien leszünk? Csak, mert úgy hallottam, hogy tavaly megdőlt a rekord. Jó lenne ha most is megdőlni ^^ Csak hát vannak olyanok pl.: egyik barátnőm nem akar eljönni, mert az Expon lesz. Lehet vannak még ilyen gondolkodásúak...de sztem ez ostobaság, hisz sok jó animés bármekkora helyen elfér nem?? :P
Mellesleg szerintetek mennyien leszünk? Csak, mert úgy hallottam, hogy tavaly megdőlt a rekord. Jó lenne ha most is megdőlni ^^ Csak hát vannak olyanok pl.: egyik barátnőm nem akar eljönni, mert az Expon lesz. Lehet vannak még ilyen gondolkodásúak...de sztem ez ostobaság, hisz sok jó animés bármekkora helyen elfér nem?? :P
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2010-02-06 11:30:00
(#172) oks, addigis sok sikert a szervezéshez
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-06 11:21:17
(#171) Valszeg ha már voltál akkor benne vagy az adatbázisban és fogsz kapni a hrtől körlevelet mikor állítják össze a segítőket:) Csakhát még Április messze van. Egyelőre a reklámra fognak koncentrálni a Matnál, de már most kezdik a szervezést. Valszeg a segítőket, majd csak áprilisban szedik össze, addig enhéz előre eldönteni ki fog ráérni
That's not my fault!
beküldve: 2010-02-06 11:00:37
(#170) Tavaly voltam a nyárin, és élveztem a MAT-pult mögötti munkát. Ha keresnétek mégis, szólnál itt fórumon? vagy itt az emilem
gilje@citromail.hu
Köszi és sok sikert Ja és Sok sikert a gyűléshez, a múltkori elég maratonira sikeredett
gilje@citromail.hu
Köszi és sok sikert Ja és Sok sikert a gyűléshez, a múltkori elég maratonira sikeredett
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-06 10:56:23
(#169) Hát egyelőre nem tudom lesz-e segítőfelvétel. Holnap ugye kiderül minden a közgyűlésen. De tavaly már úgy volt, hogy jelentkezési lapot kellett(fényképpel adatokkal) elküldeni ha valaki dolgozni akart a conon, és azt ígérték az idén szerződést is kell majd aláírni, hogy hivatalosan a conon dolgozott valaki. Szal nem tudom mennyire lesz segítőkeresgélés, jelenleg van vagy 200 ember az adatbázisban akiből válogatni szokták a jelentkezőket, de nincs kizárva, hogy újakat is felvegyenek.
That's not my fault!
nem ismerik a HungExpot, vagy különös perverziójuk az, hogy sz*r és meleg helyen összezsúfolódva egymáshoz préselődve nyomorogjanak. Attól mert megszoktunk valamit, fel kéne tudni ismerni, ha valami jobb és komfortosabb.
Egyetértek, de ez már csak személyes vélemény. Még annyi, h az afterpartyn, ha tartanak az expoban lenne levegő meg szellőzés, nem csak tömény ember- és izzadságszag. Legalábbis gondolom.
Bagszi: PeCsa? Nekem az is jó, ha jó a társaság. Ezúttal is kerestek segítőket?
Mi lesz így a FóeumTeam alkoholista szakaszával?! O___x
Kipusztul mind.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-02-06 10:43:42
(#166) Szerintem azok a kedves fórumozók, akik itt a PeCsa miatt hullatnak krokodilkönnyeket, vagy nem voltak még egyik MondoConon sem, így nem ismerik a HungExpot, mint con helyszínt, vagy különös perverziójuk az, hogy sz*r és meleg helyen összezsúfolódva egymáshoz préselődve nyomorogjanak. Attól mert megszoktunk valamit, fel kéne tudni ismerni, ha valami jobb és komfortosabb.
A HungExpo-ból egy dolog hiányzik; az őt körbeölelő Városliget, ahol némileg szabadon, bár nem legálisan lehet szeszt fogyasztani. Mi lesz így a FóeumTeam alkoholista szakaszával?! O___x
Vagy megkockáztatjuk a HE-n is a szeszelést? YOSH!*____*
*reggeli pihentagyúság OFF
beküldve: 2010-02-06 09:51:21
(#165) Na időközben kaptunk egy költségvetési tervet(mármint a matosok), amiben ha jól láttam a Tavaszicon költségvetésnél a PeCSa bérlés tétel van. Lehet, totál feleslegesen parázik itt mindenki mert maradunk a PeCsában
That's not my fault!
Naruto
vagy Ouran High School Host Club - Honey senpai
vagy Ouran High School Host Club - Honey senpai
beküldve: 2010-02-05 22:25:38
(#163) Kagamiya Len. a jobboldali
Szerk: Gilje-sama 2010-02-05 22:25:56
beküldve: 2010-02-05 22:08:21
(#162) Tudna valaki CP ötletet mondani egy 6 éves szőke kisfiúnak?
Sajna az apja levágatta a haját. Eredetileg Edward lett volna a tavaszi conon.
Sajna az apja levágatta a haját. Eredetileg Edward lett volna a tavaszi conon.