Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Yaven leírta már,de én is leírom: nem csak a Mangafan webbolt létezik,vagy ugyebár még az animebolt és az animeland.
A mangafan előnyei,hogy a postaköltséget nem számolják fel,ha 2 mangát rendelsz,vagy vmi hasonló,plusz egy csomó magyar nyelvű mangájuk van.
Ehhez képest az animelandnál is szinte ugyanezeket megkapod,ráadásul vagy 6000 darab angol nyelvű manga közül vállogathat kedvére egy fan.Ilyen esetben kit érdekel az az 1000 forintos postaköltség,ha van cserébe választék?
Jó,aki nem tud angolul,annak elég a mangafan.
Igenis van olyan személy,aki egyesével rendelget,pl. Én.
A pénz apródonként jön össze,ebből adódóan havonta max 2-3 mangát tudok megrendelni,de inkább megrendelem minden hónapban,minthogy 3-4 hónapot várjak az összegyűjtött 10-12 kötetre.A várakozás nem az én műfajom.Plusz a szülők szemét nem szúrja pl. egy 5000 forintos rendelés,ellenben ha egyszerre rendelnék vagy 10 mangát,sztem örömükben megtapsolnának idehaza,főleg a 20000 forint feletti számla miatt
Ettől függetlenül Conon bevásárolok minél több amngából,legalább ott meg lehet spórolni pár kötet árát
Te tudsz valamit!
Más: Vajon mennyi lesz a belépő ára, tekintve hogy most minden drágult?
Nem értem, hogy miért mindenki a postaköltséggel példálózik, amikor ha két akármit rendelsz, már nincs, és én személy szerint nem feltételezem, hogy sok olyan ember van, aki egyesével rendelget mindent...
A con útvonalhoz meg annyit, hogy nekem aztán ez ígyse, úgyse mondott semmit... Nálam az a két alternatíva van, hogy éccsapám kénytelen maradni, és hazavisz, a másik, hogy Pesten éjszakázom, és majd reggel visz haza Bár ez csak akkor lesz érdekes kérdés, ha egyáltalán elmegyek
Nem volt sikeres a matsuris pesti verzió?
Így igaz
Bár ha belegondolunk,a vonatjegy nem vmi olcsó,főleg így Csongrád-Pest távolságról beszélve,de akkor is jóval kevesebből kijönni,mintha 1000-2000 forintokat fizetnénk minden egyes rendelés után csak a postának.
Conra én viszek magammal vagy 40 ezer pízt,legalább jól bevásárolok Pockyból meg mangából.
Hogy a kisgyerekek a költőpízt,amit kapnak,elverjék egy csomó értelmetlen baromságra xD
Meg a MAT-nak legyen bevítele,legyen mibű megééni xD
Gondolom ezért van Con
És ha igazán gonosz akarok lenni,a Con azért van,hogy a hungárishe anime és mangafan az évben pár ilyen alkalommal jól érezze magát Találkozhat ismerősökkel,akikkel csak MSNen és fórumon tartják a kapcsolatot,stb,stb,bla-bla-bla...
Egyébként elárulom, hogy a MAT kizárólag a conra szokott költeni, ill a conos felszerelésekre. Másra nem is igen kell a pénz(mivel senki se kap fizetést a mattól) és az összes bevételükről és kiadásukról nyilvánosan számot kell adniuk(mivel kht). Szal ha nem volna con, nem is kéne a matnak bevétel(conon kívül van más tevékenysége is, de azok nem annyira pénz igényesek)
És igen azért van, hogy a hungárishe anime és mangafan az évben pár ilyen alkalommal jól érezze magát. :P Az meg hogy az árusok is jelen vannak csak plusz jó dolog, mert pl aki vidéki annak nem kell ezrekkel többet fizetni a postaköltség vagy a vonatjegyek miatt egy fancucc beszerzésére.
Ja és a 100-as busz hétvégén nem is igen közlekedik. óránként 1szer jár szombaton reggel 6-tól kettőig. De se az örs, se a pillangó utca nincs messze. Kőbánya alsó és felső vasútállomás is közel van, és ott zúz el a 37-es villanyos is tőle délre. Szal sétálni mindenképp kell, de kell a kondi emberek:) nem nyafogni.
Am. nem értem, hogy a Mondosok miért nem hirdetik ezt a megközelítési lehetőséget is, elvégre ennyi sétát még dcemberben is el lehetett viselni.
Az eltévedés amúgyis ki van zárva: a Con látogatóinak fele sztem ugyanerre ment haza.
Am. miért érzem úgy, hogy csomó ember elkezdett pánikolni a lehetséges helyváltoztatás miatt?
A Hungexpo-s Con is gondolom olyan este 11-ig biztos tartana, de a Hungexpo-nál, ahogy én tudom, csak annak a busza jár, ami olyan 19.00-20.00-ig jár. És akkor hogy jut haza a nép onnan?
Hogy a kisgyerekek a költőpízt,amit kapnak,elverjék egy csomó értelmetlen baromságra xD
Meg a MAT-nak legyen bevítele,legyen mibű megééni xD
Gondolom ezért van Con
És ha igazán gonosz akarok lenni,a Con azért van,hogy a hungárishe anime és mangafan az évben pár ilyen alkalommal jól érezze magát Találkozhat ismerősökkel,akikkel csak MSNen és fórumon tartják a kapcsolatot,stb,stb,bla-bla-bla. ..
Hát majd kiderül akkor.. Bízom benne, hogy jó lesz minden, de annak is örülnék ha a PeCsa marad. (szeretem a helyet és még vidéki lévén is 1óra (se?) mire hazulról odaérek az épülethez a kapumból )