Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
beküldve: 2010-02-04 19:50:22
(#146) Updateltem az előző Hsz-emet néhány infóval arról mekkora és milyen épületek vannak a Hungexpon. Hát kíváncsi leszek melyik kettőben lesz a con tartva. Ami leginkább zavaró számomra, hogy a legtöbbben nincs felosztva a tér(ergo lehetetlenség lenne egylégtérben megtűrni a Karaoke, Konzolszoba, cosplayszínpad és beszélgetős előadásokat, csak egy bazinagy hangzavar volna) Persze van olyan épület is ahol vannak termek, úgyhogy azok a helyek nagyobb eséllyel indulnak a conra.
Ami legideálisabbnak néz ki szerintem az F és a G épület. A G épületben lennének az előadások, míg az F-ben a nagy elválasztatlan térben az árusok. Ráadásul egymás mellett van a kettő. Viszont nem tudom szükséges-e 10e főnek elég területre, biztos nem olcsó hely, ezért lehet nem ez lesz(vagy csak a G-nek bizonyos részeiben lesz a con...) <- Ez itt mind spekuláció, csak írva gondolkodok, senkise vegye komolyan. Mint mondtam még az sincs hivatalosan megerősítve hogy lesz-e con és hogy az expon lesz-e a con.
Ami legideálisabbnak néz ki szerintem az F és a G épület. A G épületben lennének az előadások, míg az F-ben a nagy elválasztatlan térben az árusok. Ráadásul egymás mellett van a kettő. Viszont nem tudom szükséges-e 10e főnek elég területre, biztos nem olcsó hely, ezért lehet nem ez lesz(vagy csak a G-nek bizonyos részeiben lesz a con...) <- Ez itt mind spekuláció, csak írva gondolkodok, senkise vegye komolyan. Mint mondtam még az sincs hivatalosan megerősítve hogy lesz-e con és hogy az expon lesz-e a con.
That's not my fault!
Legyen! Adunk egy esélyt neki.
Ha már alapból nem lesz préselődős játék,meg szauna az Expoban,akkor annyira rossz nem lehet az,vagy igen?
Ha már alapból nem lesz préselődős játék,meg szauna az Expoban,akkor annyira rossz nem lehet az,vagy igen?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-04 19:12:09
(#144) Sztem adhatunk egy esélyt a HungExponak. Utánna persze majd lehet nyilatkozni, hogy "mennyünk vissza a PeCsába, mer ott jobb vót", de amíg nem voltunk az expón addig ne lázadjunk ellene:) Mellesleg azóta néztem és a cosplay.hu-n már úgy írták, hogy akkor és ott lesz, szal ezen kívül már csak az a lehetőség van, hogy azt mondja a MAT, nem lesz con.(de szerintem nem szándékozunk ezt mondani.XD)
Egyébként nekem csak jó, pár utcára lakok az Expo tértől:) Gondolkodtam rajta hogy fogok-e cosplayezni, és igazából nagyon szeretnék valami jó jelmezt összedobni, de praktikusság szempontjából mégse tuti, hogy beöltözök, mert nehéz úgy dolgozoni:S
Na közben visszaolvastam a chat-ben is miket írtak. Akkor íme még némi infó.
hungexpon ugye elvileg 2 épületet fog a Con elfoglalni.
Az Exponak van A, B, C, D, F, G és K épülete. Az Animekarácsony(amit a Mondo szervezett) a K épületben volt.
Ennek befogadó képessége kb 1500 fő volt.
Negatívuma, hogy elég külön áll a többi épülettől, de pozitívum, hogy külön konferencia termei vannak(mégha nem is az igazi így)
Az A épület nincs térben szétválasztva és a befogadó képessége 17ezer fő, ami bőven több mint ami egy conhoz, kell. Gondolom a bérleti díja is sokkal több, így kilőve, ott tuti nem lesz con.
B épület: Ez 6000 embernek ad helyet. Van egy média terme is, de igen kicsi(120 ülőhelyes). Szintén nincs elszeparálva a tér belül, ergo nem ideális egy conhoz. Továbbá ez is elég messze van a többi épülettől
C épület: Hosszúkás, és különálló épület. 5000 férőhely. Szintén nincs elválasztva a belső tér. Sztem ez se ideális egy conhoz(bár ki tudja)
D épület: 4-5000 férőhelyes négyzet alapú épület, szintén nincs a belső tér elválasztva. Közel van az A épülethez.
F: 3-3500Főnek elegednő kisebb épület(szintén nincs elszaparát belső tér), közvetlen szomszédja a G épület.
G épület: 10000 főt képes magába fogadni, a második legnagyobb hely az Expon. Rögtön az F mellett van az A-val szemben. Itt több külön rész van(de nem tudom, hogy teljes fal választja-e őket el egymástól vagy csak paraván) nagyobb előadásokat és konferenciákat tartanak itt.
Emellett van még egy "25" nevű kiállító terem, de a mérete alapján nem túl nagy a befogadó képessége.(közben jól elment a netem, ezért nem tudok pár dolgot megnézni, de akit érdekel: www.hungexpo.hu )
Tehát ha sikerül jól lefoglalni akkor két, egymástól nem túl távoli épület lesz lefoglalva. És befogadó képességeket elnézve szinte tuti, hogy a Pecsa befogadó képességét(ami ugye 3000 fő volt) utoléri a hungexpo. A leírások szerint fűtés, internet és kivetítők, hangtechnika minden rendelkezésre áll.
Egyébként nekem csak jó, pár utcára lakok az Expo tértől:) Gondolkodtam rajta hogy fogok-e cosplayezni, és igazából nagyon szeretnék valami jó jelmezt összedobni, de praktikusság szempontjából mégse tuti, hogy beöltözök, mert nehéz úgy dolgozoni:S
Na közben visszaolvastam a chat-ben is miket írtak. Akkor íme még némi infó.
hungexpon ugye elvileg 2 épületet fog a Con elfoglalni.
Az Exponak van A, B, C, D, F, G és K épülete. Az Animekarácsony(amit a Mondo szervezett) a K épületben volt.
Ennek befogadó képessége kb 1500 fő volt.
Negatívuma, hogy elég külön áll a többi épülettől, de pozitívum, hogy külön konferencia termei vannak(mégha nem is az igazi így)
Az A épület nincs térben szétválasztva és a befogadó képessége 17ezer fő, ami bőven több mint ami egy conhoz, kell. Gondolom a bérleti díja is sokkal több, így kilőve, ott tuti nem lesz con.
B épület: Ez 6000 embernek ad helyet. Van egy média terme is, de igen kicsi(120 ülőhelyes). Szintén nincs elszeparálva a tér belül, ergo nem ideális egy conhoz. Továbbá ez is elég messze van a többi épülettől
C épület: Hosszúkás, és különálló épület. 5000 férőhely. Szintén nincs elválasztva a belső tér. Sztem ez se ideális egy conhoz(bár ki tudja)
D épület: 4-5000 férőhelyes négyzet alapú épület, szintén nincs a belső tér elválasztva. Közel van az A épülethez.
F: 3-3500Főnek elegednő kisebb épület(szintén nincs elszaparát belső tér), közvetlen szomszédja a G épület.
G épület: 10000 főt képes magába fogadni, a második legnagyobb hely az Expon. Rögtön az F mellett van az A-val szemben. Itt több külön rész van(de nem tudom, hogy teljes fal választja-e őket el egymástól vagy csak paraván) nagyobb előadásokat és konferenciákat tartanak itt.
Emellett van még egy "25" nevű kiállító terem, de a mérete alapján nem túl nagy a befogadó képessége.(közben jól elment a netem, ezért nem tudok pár dolgot megnézni, de akit érdekel: www.hungexpo.hu )
Tehát ha sikerül jól lefoglalni akkor két, egymástól nem túl távoli épület lesz lefoglalva. És befogadó képességeket elnézve szinte tuti, hogy a Pecsa befogadó képességét(ami ugye 3000 fő volt) utoléri a hungexpo. A leírások szerint fűtés, internet és kivetítők, hangtechnika minden rendelkezésre áll.
That's not my fault!
beküldve: 2010-02-04 17:39:01
(#143) Hát ahogy sokan én is a PeCsának szurkolok Bár pár barátom mondta, hogy ha nem a Pecsában lesz a Con akkor majd a fanok lázadni fognak meg ilyesmi...hát ki tudja xD Nah mindegy =D
Nekem ez lesz majd az első CP-m Lumier leszek a KG-ből
Imádom azt a karit...bár a hajam fele olyan hosszú sincs XD Szerintetek az úgy jó, hogy az animében látott Lumi 2. alakjának öltözök be és az 1. alakjának a haját csinálom meg? Vagy azt inkább nem xD ?
Nekem ez lesz majd az első CP-m Lumier leszek a KG-ből
Imádom azt a karit...bár a hajam fele olyan hosszú sincs XD Szerintetek az úgy jó, hogy az animében látott Lumi 2. alakjának öltözök be és az 1. alakjának a haját csinálom meg? Vagy azt inkább nem xD ?
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2010-02-04 17:38:44
(#142) Ahamm, a tolakodás. Nagyobb helyszín - > több árus, töb színpad, több jegyosztó hely, gyorsabb bejutás. + levegő. PeCsa= hangulat=???
Hangulat--> barátok, programok.
Hangulat--> barátok, programok.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Hát mivel én jó pár kilométerre lakok Budapestől, ezért nekem nagyából mind1 a helyszín, csak az a lényeg hogy találkozzak a haverokkal (am ténleg eléggé kellett tolakodni a PeCsában)...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2010-02-04 17:04:13
(#140) PeCsa? Nekem az volt a véleményem, hogy kicsi a hely. Aztán beüzemelték a sátrakat ill. a hátsó részt ahol a bolhapiac szokott lenni.. Azóta szerintem kényelmesen el lehet lenni. (kivéve a CP alatt a nagyteremben a tömeget, de hát Istenem..)
1 szó mint 100: Én a PeCsának drukkolok. Szerintem nem vészes a helyzet, tavasszal szerencsére kánikula sincs.
1 szó mint 100: Én a PeCsának drukkolok. Szerintem nem vészes a helyzet, tavasszal szerencsére kánikula sincs.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-02-04 17:04:49
Beöltöztök vagy sem?
D Gray Man-Lavi,Vampire Knight-Shiki vagy Kaname (lehet nyugodtan fújjogni meg köpködni ez végett),Tenjou Tenge- Nagi Souichiro vagy Tawara Bunshichi,Kateikyoushi Hitman Reborn-Reborn,vagy pedig ha olyan kedvem lesz,nem öltözöm be
Versenyeket kihagyom,vagyis inkább csak néző leszek.
beküldve: 2010-02-02 23:36:30
(#138) Én bízom benne, hogy jó lesz az új helyszín is
Én reménykedem az időjárásban, mert macskaboszi leszek ^^
-mint már írtam Necro journaljánál
Az egyetlen gond a megközelíthetőség, kicsit sokat kell utazni, mire odaérek :/Én reménykedem az időjárásban, mert macskaboszi leszek ^^
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2010-02-02 22:46:59
(#137) kisbianka mélyen egyetért
Én Gin leszekXD
Én Gin leszekXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerintem ez csak olyan kezdeti pánik ami a vátozásra jellemző tipikusan a magyaroknál.
Egyetértek.
Hiába, hasonló a gondolkodásmódunk.
Amit még hozzátennék, az az, hogy a panaszkodás is sajnos nagyon jellemző erre a népre. Amíg csak a PeCsa volt opció, addig mindenki ellene volt (én is), most meg, hogy van Hungexpó, hirtelen a PeCsa lett az übercool hely, ahol mindenki elfér és kényelmesen lehet mozogni. (De könyörgöm, bárhonnan is nézem a dolgot, ez nonszensz.)
Szerencsére a hely kérdésben nem mi döntünk; bízom az illetékesekben, hogy a legjobb helyet választják majd ki.
Értelmesebb inkább a tervekről beszélni. Ki milyen versenyekre fog majd jelentkezni? Beöltöztök vagy sem?
Én már journalomba leírtam a véleményem a dolgokról [Link]
Nem mintha nekem amúgy bejönne az expo, de én a Pecsánál meg kicsit visszasírtam azt az egy művházas cont, amihez szerencsém volt. Annak is megvolt a maga hangulata Kár, hogy későn lettem animés.
Anyway; nekem igazából mindegy, hol van a Con, csak ki lehessen ülni a levegőre Már öregszem, és megelégszem annyival, hogy a friss levegőn megcsodálom a cp-seket
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2010-02-02 21:21:02
(#134) Hát lövésem sincs...
Bárcsak maradna a jó öreg Pecsa tavasszra...
Bárcsak maradna a jó öreg Pecsa tavasszra...
Aki annyira odavan az ekszpóért az nem lát a szemétől vagy süket vagy mi a fasz van?
Hanon, ebből most ugye jol vettem le h neked se jön be a hungexpo? *.* végre vki^^