• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Események >>
SakuraCon 2010
Oldalak: ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... <<>>
beküldve: 2010-02-04 19:50:22
(#146)
bagszi
bagszi
[ Új arc ]
Updateltem az előző Hsz-emet néhány infóval arról mekkora és milyen épületek vannak a Hungexpon. Hát kíváncsi leszek melyik kettőben lesz a con tartva. Ami leginkább zavaró számomra, hogy a legtöbbben nincs felosztva a tér(ergo lehetetlenség lenne egylégtérben megtűrni a Karaoke, Konzolszoba, cosplayszínpad és beszélgetős előadásokat, csak egy bazinagy hangzavar volna) Persze van olyan épület is ahol vannak termek, úgyhogy azok a helyek nagyobb eséllyel indulnak a conra.

Ami legideálisabbnak néz ki szerintem az F és a G épület. A G épületben lennének az előadások, míg az F-ben a nagy elválasztatlan térben az árusok. Ráadásul egymás mellett van a kettő. Viszont nem tudom szükséges-e 10e főnek elég területre, biztos nem olcsó hely, ezért lehet nem ez lesz(vagy csak a G-nek bizonyos részeiben lesz a con...) <- Ez itt mind spekuláció, csak írva gondolkodok, senkise vegye komolyan. Mint mondtam még az sincs hivatalosan megerősítve hogy lesz-e con és hogy az expon lesz-e a con.

That's not my fault!
moderátor
Szerk: bagszi 2010-02-04 19:57:55
beküldve: 2010-02-04 19:20:46
(#145) Válasz bagszi (#144) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Legyen! Adunk egy esélyt neki.
Ha már alapból nem lesz préselődős játék,meg szauna az Expoban,akkor annyira rossz nem lehet az,vagy igen?

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
moderátor
beküldve: 2010-02-04 19:12:09
(#144)
bagszi
bagszi
[ Új arc ]
Sztem adhatunk egy esélyt a HungExponak. Utánna persze majd lehet nyilatkozni, hogy "mennyünk vissza a PeCsába, mer ott jobb vót", de amíg nem voltunk az expón addig ne lázadjunk ellene:) Mellesleg azóta néztem és a cosplay.hu-n már úgy írták, hogy akkor és ott lesz, szal ezen kívül már csak az a lehetőség van, hogy azt mondja a MAT, nem lesz con.(de szerintem nem szándékozunk ezt mondani.XD)
Egyébként nekem csak jó, pár utcára lakok az Expo tértől:) Gondolkodtam rajta hogy fogok-e cosplayezni, és igazából nagyon szeretnék valami jó jelmezt összedobni, de praktikusság szempontjából mégse tuti, hogy beöltözök, mert nehéz úgy dolgozoni:S

Na közben visszaolvastam a chat-ben is miket írtak. Akkor íme még némi infó.
hungexpon ugye elvileg 2 épületet fog a Con elfoglalni.
Az Exponak van A, B, C, D, F, G és K épülete. Az Animekarácsony(amit a Mondo szervezett) a K épületben volt.
Ennek befogadó képessége kb 1500 fő volt.
Negatívuma, hogy elég külön áll a többi épülettől, de pozitívum, hogy külön konferencia termei vannak(mégha nem is az igazi így)
Az A épület nincs térben szétválasztva és a befogadó képessége 17ezer fő, ami bőven több mint ami egy conhoz, kell. Gondolom a bérleti díja is sokkal több, így kilőve, ott tuti nem lesz con.
B épület: Ez 6000 embernek ad helyet. Van egy média terme is, de igen kicsi(120 ülőhelyes). Szintén nincs elszeparálva a tér belül, ergo nem ideális egy conhoz. Továbbá ez is elég messze van a többi épülettől
C épület: Hosszúkás, és különálló épület. 5000 férőhely. Szintén nincs elválasztva a belső tér. Sztem ez se ideális egy conhoz(bár ki tudja)
D épület: 4-5000 férőhelyes négyzet alapú épület, szintén nincs a belső tér elválasztva. Közel van az A épülethez.
F: 3-3500Főnek elegednő kisebb épület(szintén nincs elszaparát belső tér), közvetlen szomszédja a G épület.
G épület: 10000 főt képes magába fogadni, a második legnagyobb hely az Expon. Rögtön az F mellett van az A-val szemben. Itt több külön rész van(de nem tudom, hogy teljes fal választja-e őket el egymástól vagy csak paraván) nagyobb előadásokat és konferenciákat tartanak itt.
Emellett van még egy "25" nevű kiállító terem, de a mérete alapján nem túl nagy a befogadó képessége.(közben jól elment a netem, ezért nem tudok pár dolgot megnézni, de akit érdekel: www.hungexpo.hu )

Tehát ha sikerül jól lefoglalni akkor két, egymástól nem túl távoli épület lesz lefoglalva. És befogadó képességeket elnézve szinte tuti, hogy a Pecsa befogadó képességét(ami ugye 3000 fő volt) utoléri a hungexpo. A leírások szerint fűtés, internet és kivetítők, hangtechnika minden rendelkezésre áll.

That's not my fault!
moderátor
Szerk: bagszi 2010-02-04 19:55:18
beküldve: 2010-02-04 17:39:01
(#143)
Ayame-sama
Ayame-sama
[ Rászokóban ]
Hát ahogy sokan én is a PeCsának szurkolok Bár pár barátom mondta, hogy ha nem a Pecsában lesz a Con akkor majd a fanok lázadni fognak meg ilyesmi...hát ki tudja xD Nah mindegy =D

Nekem ez lesz majd az első CP-m Lumier leszek a KG-ből
Imádom azt a karit...bár a hajam fele olyan hosszú sincs XD Szerintetek az úgy jó, hogy az animében látott Lumi 2. alakjának öltözök be és az 1. alakjának a haját csinálom meg? Vagy azt inkább nem xD ?

"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
moderátor
beküldve: 2010-02-04 17:38:44
(#142)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
Ahamm, a tolakodás. Nagyobb helyszín - > több árus, töb színpad, több jegyosztó hely, gyorsabb bejutás. + levegő. PeCsa= hangulat=???
Hangulat--> barátok, programok.

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
moderátor
beküldve: 2010-02-04 17:32:19
(#141) Válasz Yaven (#136) üzenetére
Morduk
Morduk
[ True mangafan ]
Hát mivel én jó pár kilométerre lakok Budapestől, ezért nekem nagyából mind1 a helyszín, csak az a lényeg hogy találkozzak a haverokkal (am ténleg eléggé kellett tolakodni a PeCsában)...

Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
moderátor
Szerk: Morduk 2010-02-04 17:32:51
beküldve: 2010-02-04 17:04:13
(#140)
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]
PeCsa? Nekem az volt a véleményem, hogy kicsi a hely. Aztán beüzemelték a sátrakat ill. a hátsó részt ahol a bolhapiac szokott lenni.. Azóta szerintem kényelmesen el lehet lenni. (kivéve a CP alatt a nagyteremben a tömeget, de hát Istenem..)

1 szó mint 100: Én a PeCsának drukkolok. Szerintem nem vészes a helyzet, tavasszal szerencsére kánikula sincs.

MIANEVED?!
moderátor
Szerk: SötétOldal 2010-02-04 17:04:49
beküldve: 2010-02-03 08:54:05
(#139) Válasz Yaven (#136) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Beöltöztök vagy sem?

D Gray Man-Lavi,Vampire Knight-Shiki vagy Kaname (lehet nyugodtan fújjogni meg köpködni ez végett),Tenjou Tenge- Nagi Souichiro vagy Tawara Bunshichi,Kateikyoushi Hitman Reborn-Reborn,vagy pedig ha olyan kedvem lesz,nem öltözöm be

Versenyeket kihagyom,vagyis inkább csak néző leszek.

moderátor
beküldve: 2010-02-02 23:36:30
(#138)
Lula
Lula
[ Addiktgyanús ]
Én bízom benne, hogy jó lesz az új helyszín is

-mint már írtam Necro journaljánál

Az egyetlen gond a megközelíthetőség, kicsit sokat kell utazni, mire odaérek :/
Én reménykedem az időjárásban, mert macskaboszi leszek ^^
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
[Link]

When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
moderátor
Szerk: Lula 2010-02-02 23:38:37
beküldve: 2010-02-02 22:46:59
(#137)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
kisbianka mélyen egyetért

Én Gin leszekXD

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
moderátor
beküldve: 2010-02-02 22:42:36
(#136) Válasz Gilje-sama (#124) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Szerintem ez csak olyan kezdeti pánik ami a vátozásra jellemző tipikusan a magyaroknál.

Egyetértek.

Hiába, hasonló a gondolkodásmódunk.

Amit még hozzátennék, az az, hogy a panaszkodás is sajnos nagyon jellemző erre a népre. Amíg csak a PeCsa volt opció, addig mindenki ellene volt (én is), most meg, hogy van Hungexpó, hirtelen a PeCsa lett az übercool hely, ahol mindenki elfér és kényelmesen lehet mozogni. (De könyörgöm, bárhonnan is nézem a dolgot, ez nonszensz.)
Szerencsére a hely kérdésben nem mi döntünk; bízom az illetékesekben, hogy a legjobb helyet választják majd ki.

Értelmesebb inkább a tervekről beszélni. Ki milyen versenyekre fog majd jelentkezni? Beöltöztök vagy sem?

moderátor
beküldve: 2010-02-02 21:24:15
(#135) Válasz idk pls delete (#128) üzenetére
Fyndra
Fyndra
[ Rászokóban ]
Én már journalomba leírtam a véleményem a dolgokról [Link]

Nem mintha nekem amúgy bejönne az expo, de én a Pecsánál meg kicsit visszasírtam azt az egy művházas cont, amihez szerencsém volt. Annak is megvolt a maga hangulata Kár, hogy későn lettem animés.

Anyway; nekem igazából mindegy, hol van a Con, csak ki lehessen ülni a levegőre Már öregszem, és megelégszem annyival, hogy a friss levegőn megcsodálom a cp-seket

A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
moderátor
beküldve: 2010-02-02 21:21:02
(#134)
rei-chan
rei-chan
[ Új arc ]
énis a PeCsát szeretném>.<

moderátor
beküldve: 2010-02-02 21:19:15
(#133) Válasz Hanon (#130) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Hát lövésem sincs...
Bárcsak maradna a jó öreg Pecsa tavasszra...

moderátor
beküldve: 2010-02-02 21:03:58
(#132) Válasz Hanon (#130) üzenetére
rei-chan
rei-chan
[ Új arc ]
Aki annyira odavan az ekszpóért az nem lát a szemétől vagy süket vagy mi a fasz van?

Hanon, ebből most ugye jol vettem le h neked se jön be a hungexpo? *.* végre vki^^

moderátor
Oldalak: ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... <<>>