• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Események >>
SakuraCon 2010
Oldalak: ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... <<>>
beküldve: 2010-01-26 20:45:23
(#101)
Muffta
Muffta
[ Addiktgyanús ]
Valaki megtudná mondani nekem hogy hol? és mikor lessz?
és szentetek mnnyi lessz a belépő?
előre is köszi a segitséget:)

moderátor
beküldve: 2010-01-25 18:09:53
(#100)
∂z
∂z
[ True mangafan ]
vkinek nincs tök véletlenül kölcsönbe egy 12 éves japán diáklány jelmeze az én méretemben?

én 10 év múlva
na jó, ez igazából Gordon Freeman, csak lecserélte a pajszert rózsaszín műdákóra

Yaven: az a szomorú, h szerintem ő nem trollkodásból csinálja, hanem teljesen komolyan gondolja magát. ami elég szomorú

-
moderátor
Szerk: ∂z 2010-01-25 18:24:45
beküldve: 2010-01-25 18:06:26
(#99) Válasz Usagi-chan (#45) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
HungExpo 2 épülete.

Ez azt jelenti, hogy most nem a K épületben leszünk, avagy csak elírás volt? Vagy a K és még egy épület?

Dz: ha beöltözöl 12 éves japán lánynak, akkor sztem neked mindegy az +/- 8 megtukás, amit tőlem kapsz. (Főleg Miho után. )

alister: nem és igen. A Cthulhu nem éppen dícséret, de a mester jelző feljavítja.

Gilje: én inkább őt látnám szívesen: [Link]

moderátor
Szerk: Yaven 2010-01-25 18:17:35
beküldve: 2010-01-25 12:44:46
(#98) Válasz ∂z (#92) üzenetére
Miho ~ ミホ
Miho ~ ミホ
[ True mangafan ]

No-no, cunibogár. Yaven csakis utánam molesztálhatja meg egyes testnyílásaidat. Amíg nem rontottalak meg a kis lila barátommal, viselkedj úgy, mint egy true virgin...

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.

Szorosan összezárt lábak - esetedben, szorosan összeszorított farizmok - bociszemek, és szemérmes tiltakozás mindenféle érintések ellen.

Elnézést a többi nem-perverz kispajtástól, kialudtam magam. Ilyenkor veszélyes vagyok.

moderátor
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-01-25 13:07:07
beküldve: 2010-01-25 11:38:19
(#97) Válasz Yaven (#91) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
8 csáppal, mint Ctulhunak
Szólíthatlak majd Cthulu mesternek?
Asszem most borultam meg végleg, de lenne kedve valakiknek shoggoth-ot cpzni? XD

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
moderátor
beküldve: 2010-01-25 11:12:23
(#96) Válasz Fiszi (#95) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Bár nem voltam még egyetlen egy HungExpos "miniConon" sem,de a Pecsának sztem is egyedi hangulata van,szal azé hiányozna
Viszont majd akkor alkotok komolyabb véleményt,ha túlélem a tavaszi Cont xD Addig meg összehasonlításnak részemről nem sok értelmet látok,mivel csak az egyik helyszínről tudok véleményt alkotni...

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
moderátor
Szerk: Souichiro 2010-01-25 11:13:17
beküldve: 2010-01-25 10:41:16
(#95) Válasz Souichiro (#94) üzenetére
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
Úgy legyen!

DZ, Yaven: nagy siker lenne, ha Dz mint diáklány megerőszakolódna a Csápos királynő által. Abszolút siker lenne. De abszolút.

Nekem is mindegy a helyszín, de a Hungexpót jobban szeretem. Habár a Pecsának jobb a hangulata, de csak azért, mert eddig mindig ott voltsk a conok, és megszoktuk.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
moderátor
beküldve: 2010-01-25 08:35:01
(#94) Válasz Gilje-sama (#93) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Egyetértek xD

Hát nagyszerű,hogy manapság mik vannak...A könny kicsordul a szememből,hova jutottunk
Szkínhedek is járnak animeConokra,takonypolc kis fikás gyerek lesz@rozza a mangát,stb.A Szkínhedeket lezán össze lehet ám törni,a kisgyereket meg le kell rúgni a bicikliről és máris csendben lesz Jaj,miket beszélek én,nem kell a balhé! xD

Tudomásom szerint ez AnimeCon,nem pedig holmi melegfelvonulás,a drágalátós bőrfejűek ott játszák már az agyukat,ne a Conon pattogjanak a normális embereknek!

A helyszín meg édesmindegy,hogy mi lesz,ne legyen sz@r az időjárás,a biztonságiak ne szagolgassanak bele a Cappymbe,ne legyen odabent szauna,legyen bőséges mangaválaszték,meg legalább olyan jó hangulat,mint tavaly tavasszal volt.Ámen!

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
moderátor
Szerk: Souichiro 2010-01-25 08:45:32
beküldve: 2010-01-25 00:41:21
(#93)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
én őt szeretném újra látni:

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
moderátor
beküldve: 2010-01-25 00:31:57
(#92) Válasz Yaven (#91) üzenetére
∂z
∂z
[ True mangafan ]
asszem beöltözök 12 éves japán diáklánynak, de csak ha megerőszakolsz

-
moderátor
beküldve: 2010-01-25 00:14:51
(#91) Válasz Hanon (#87) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
persze ezt csak a lustaság mondatja velem, meg az érdektelenség a többi szinten lévő programok legtöbje iránt.

Ez is egy indok. És végülis érthető is, de én meg az egy légterűséget nem bírtam elviselni és a folyosókon lévő pultokat.

Dz: most mondhatnám azt, hogy titok, de akkor tovább nyaggatnál. Meg ha esetleg lelövöm a poént, akkor a Conon nem fogsz ujjal mutogatni.
Szóval ami leszek:
Csápos szív királynő
8 csáppal, mint Ctulhunak

moderátor
Szerk: Yaven 2010-01-25 00:17:00
beküldve: 2010-01-24 23:47:34
(#90) Válasz vadooc (#66) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Máskor légyszi ne magyarázd félre a hozzászólásomat, mivel semmilyen személyeskedés nem volt benne csupán tényeket írtam le válaszként a feltett kérdésre!

Drága vadooc! Nem vagy te egy kicsit (nagyon) paranoiás? Nem ellened, a MAT ellen vagy a MondoCon ellen írtam, amit, hanem mint egy összegzésként, hogy felesleges azon "félni", hogy ki a rendező, ha és amíg "ő" elvégzi a kötelező házi feladatokat.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
moderátor
beküldve: 2010-01-24 23:41:27
(#89) Válasz Yaven (#86) üzenetére
∂z
∂z
[ True mangafan ]
megjelenek majd a tavaszi cp-ben. Már előre látom, hogy Dz is végig oltani fog, vagy rajongani a dologért....még nem tudom

mi leszel?

-
moderátor
beküldve: 2010-01-24 23:38:32
(#88)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
Hmm, én eddig 1x voltam a Hungexpoban, asszem ékszer - és ötvösmű kiállításon. Kíváncsi leszek a mostani Conra, már ha lesz és ha megyek. Megismertek Memphisről

más: Néztétek MAT honlapját? Megint vidéken rendezik a nyári Cont, kíváncsi leszek ki vállalja be

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
moderátor
beküldve: 2010-01-24 23:30:01
(#87) Válasz Yaven (#80) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Hanon: neked nem tűnt fel, hogy tudsz mozogni? Vagy a 3 szint?

Tudok mozogni. 3 szint. Addig ez számomra legkevésbé sem számít, amíg egy helységben van a manga/miegyébvásár meg a nagyszínpad, a többszintes elrendezés meg nekem egyáltalán nem bejövős, persze ezt csak a lustaság mondatja velem, meg az érdektelenség a többi szinten lévő programok legtöbje iránt.

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
moderátor
Oldalak: ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... <<>>