Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
és szentetek mnnyi lessz a belépő?
előre is köszi a segitséget:)
én 10 év múlva
na jó, ez igazából Gordon Freeman, csak lecserélte a pajszert rózsaszín műdákóra
Yaven: az a szomorú, h szerintem ő nem trollkodásból csinálja, hanem teljesen komolyan gondolja magát. ami elég szomorú
Ez azt jelenti, hogy most nem a K épületben leszünk, avagy csak elírás volt? Vagy a K és még egy épület?
Dz: ha beöltözöl 12 éves japán lánynak, akkor sztem neked mindegy az +/- 8 megtukás, amit tőlem kapsz. (Főleg Miho után. )
alister: nem és igen. A Cthulhu nem éppen dícséret, de a mester jelző feljavítja.
Gilje: én inkább őt látnám szívesen: [Link]
No-no, cunibogár. Yaven csakis utánam molesztálhatja meg egyes testnyílásaidat. Amíg nem rontottalak meg a kis lila barátommal, viselkedj úgy, mint egy true virgin...
Szorosan összezárt lábak - esetedben, szorosan összeszorított farizmok - bociszemek, és szemérmes tiltakozás mindenféle érintések ellen.
Elnézést a többi nem-perverz kispajtástól, kialudtam magam. Ilyenkor veszélyes vagyok.
Viszont majd akkor alkotok komolyabb véleményt,ha túlélem a tavaszi Cont xD Addig meg összehasonlításnak részemről nem sok értelmet látok,mivel csak az egyik helyszínről tudok véleményt alkotni...
DZ, Yaven: nagy siker lenne, ha Dz mint diáklány megerőszakolódna a Csápos királynő által. Abszolút siker lenne. De abszolút.
Nekem is mindegy a helyszín, de a Hungexpót jobban szeretem. Habár a Pecsának jobb a hangulata, de csak azért, mert eddig mindig ott voltsk a conok, és megszoktuk.
Hát nagyszerű,hogy manapság mik vannak...A könny kicsordul a szememből,hova jutottunk
Szkínhedek is járnak animeConokra,takonypolc kis fikás gyerek lesz@rozza a mangát,stb.A Szkínhedeket lezán össze lehet ám törni,a kisgyereket meg le kell rúgni a bicikliről és máris csendben lesz Jaj,miket beszélek én,nem kell a balhé! xD
Tudomásom szerint ez AnimeCon,nem pedig holmi melegfelvonulás,a drágalátós bőrfejűek ott játszák már az agyukat,ne a Conon pattogjanak a normális embereknek!
A helyszín meg édesmindegy,hogy mi lesz,ne legyen sz@r az időjárás,a biztonságiak ne szagolgassanak bele a Cappymbe,ne legyen odabent szauna,legyen bőséges mangaválaszték,meg legalább olyan jó hangulat,mint tavaly tavasszal volt.Ámen!
Ez is egy indok. És végülis érthető is, de én meg az egy légterűséget nem bírtam elviselni és a folyosókon lévő pultokat.
Dz: most mondhatnám azt, hogy titok, de akkor tovább nyaggatnál. Meg ha esetleg lelövöm a poént, akkor a Conon nem fogsz ujjal mutogatni.
Drága vadooc! Nem vagy te egy kicsit (nagyon) paranoiás? Nem ellened, a MAT ellen vagy a MondoCon ellen írtam, amit, hanem mint egy összegzésként, hogy felesleges azon "félni", hogy ki a rendező, ha és amíg "ő" elvégzi a kötelező házi feladatokat.
mi leszel?
más: Néztétek MAT honlapját? Megint vidéken rendezik a nyári Cont, kíváncsi leszek ki vállalja be
Tudok mozogni. 3 szint. Addig ez számomra legkevésbé sem számít, amíg egy helységben van a manga/miegyébvásár meg a nagyszínpad, a többszintes elrendezés meg nekem egyáltalán nem bejövős, persze ezt csak a lustaság mondatja velem, meg az érdektelenség a többi szinten lévő programok legtöbje iránt.