Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
Rendben,szólj majd nyugodtan,nem fogok harapni
Bár ha Vk-os cosplayben vagyok,akkor azért nem árt vigyázni,még a végén valaki vérét megcsapolom xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
hm...az jó lenne, de lehet hogy a végén nekem sem jön össze de ha vk cp-zel és nekem is összejön akk mindenképp szólok a kép miatt: de az még kicsit később lesz...
Ha szerencsétlen vagy szükséged van valakire, aki még nálad is szerencsétlenebb...^^
beküldve: 2010-01-23 13:46:41
(#39) Um, azszem én is keresgélek itt egy kicsit, mert sürget az idő XD
Sakuracon-on a Fullmetalt, Bírod? csapat ismét fellép, FMAval újra. [cosplay performance]
A baj csak az, hogy 1 szereplőt még alapból kerestünk, és most egy másik is lemondta szval akik még kellenének, egy Jean Havoc és egy Alfons Heiderich (FMA movie).
Ha bárki szívesen vállalná bármelyiket, vegyen fel MSN-re: klau-sprx-77@hotmail.com
Az egyetlen kritérium az, hogy lelkiismeretes ember legyen, ergo ne hagyjon ott minket a con előtt pár héttel, és rendesen csinálja meg a cosplayt...
Ami még jó lenne ha nállam magasabb lenne *165cmes Ed magasság * persze ez nem feltétlen fontos, csak azért karakterhűbb lenne
Sakuracon-on a Fullmetalt, Bírod? csapat ismét fellép, FMAval újra. [cosplay performance]
A baj csak az, hogy 1 szereplőt még alapból kerestünk, és most egy másik is lemondta szval akik még kellenének, egy Jean Havoc és egy Alfons Heiderich (FMA movie).
Ha bárki szívesen vállalná bármelyiket, vegyen fel MSN-re: klau-sprx-77@hotmail.com
Az egyetlen kritérium az, hogy lelkiismeretes ember legyen, ergo ne hagyjon ott minket a con előtt pár héttel, és rendesen csinálja meg a cosplayt...
Ami még jó lenne ha nállam magasabb lenne *165cmes Ed magasság * persze ez nem feltétlen fontos, csak azért karakterhűbb lenne
Előfordul,hogy Con-on Kaname vagy Shiki cospalyben fogok lenni,de részemről a fellépés ki van zárva
Max egy közös kép erejéig beállok a többi Vk-os mellé
Am sztem DGM Lavi leszek,vagy Reborn xD
De még van idő addig,az is lehet,nem Cp-zek.
Max egy közös kép erejéig beállok a többi Vk-os mellé
Am sztem DGM Lavi leszek,vagy Reborn xD
De még van idő addig,az is lehet,nem Cp-zek.
beküldve: 2010-01-22 19:21:29
(#37) Én egyik nap Zorint szeretném cosplayelni a Hellsingből (NDK-s torna-tanárnéni, fél teste telitetoválva betűkkel), illetve gót nyuszilány lennék a msáik napon. Még nem eldöntött tény, de egyelőre így lesz. Vagy az egyik helyett megint cosplayelem a piros kártyát az American McGee's Alice csoportunkban.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-01-22 19:00:17
(#36) sziasztok
2010-es Sakura con-ra keresnék Vampire Knight cosplayeseket ^_^ lehet hogy kicsit már lejárt lemeznek tartjátok a VK-t meg minden de bárkinek akinek lenne kedve hozzá kérem jelezze felém szándékait..xD
Bárkinek jelentkezhetsz a lényeg hogy "számítok rád"
Nekem ez lenne az első cosplayem szal nagyon szeretném, ha tényleg sikeresen összejönne és esetleg ha összejön egy kisebb csapat akkor akár fel is léphetünk. Rajtam nem múlik... Ha meg nem jönne össze sebaj.. lesz még con ezerrel előre is köszi..:))
mellesleg ide írhattok nekem levelet:
yuki14@citromail.hu
Arigatou^__^
2010-es Sakura con-ra keresnék Vampire Knight cosplayeseket ^_^ lehet hogy kicsit már lejárt lemeznek tartjátok a VK-t meg minden de bárkinek akinek lenne kedve hozzá kérem jelezze felém szándékait..xD
Bárkinek jelentkezhetsz a lényeg hogy "számítok rád"
Nekem ez lenne az első cosplayem szal nagyon szeretném, ha tényleg sikeresen összejönne és esetleg ha összejön egy kisebb csapat akkor akár fel is léphetünk. Rajtam nem múlik... Ha meg nem jönne össze sebaj.. lesz még con ezerrel előre is köszi..:))
mellesleg ide írhattok nekem levelet:
yuki14@citromail.hu
Arigatou^__^
Ha szerencsétlen vagy szükséged van valakire, aki még nálad is szerencsétlenebb...^^
Hamár a cosplayről van szó, akkor a Sakura conon azt hiszem FMA cp-t szeretnék. Esetleg valaki más?
Woho mi is ^^ Személy szerint én 1 nap Ling/Greed-et, másik nap Edet cpzem. (na meg persze, fel lesz dobva neko fülekkel, mert voltam már sima Ed XD)
Hello! Nem tudja valaki hol és mikor lesz a tavaszi animecon 2010 ben?
:)
:)
Egyenlőre még nincs időpont, de valszeg április. vagy május xD az pedig biztos, hogy Pesten lesz.
kövesd ezt a linket
[Link]
Kösz figyelni fogom.
beküldve: 2010-01-19 12:26:08
(#31) Peched van Dz! [úgy látszik sulis gépről be tudok jelentkezni, persze a "kitudjahanyadik" profilommal]
Szóval volnál szíves nem ezen az elgyötört, aberrált, kifacsart hülye néven hívni? Különben... a folyományokat, talán el tudod képzelni... (MUHAHA!)
a nagy visszatérő...
beküldve: 2010-01-19 11:55:00
(#29) És ki mit tervez cosplay-ügyileg?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Na akkor csak nem igaz a "pletyka"
Szal gyerekek lehet lassan készülődni a Sakura Conra xD
Szal gyerekek lehet lassan készülődni a Sakura Conra xD
Szerintem minden fan várja!!! Én is nagyon várom!! Am ki tud arról vmit, hogy a MAT feloszlott?? csak most kaptam ezt a hírt üziban ez nem igaz ugye? hogy lesz akkor a pecsában Con???
Remélem ez csak téves információ xD
Remélem ez csak téves információ xD
Na a rémhírek terjesztését gondoltam beszüntetem. Nem oszlott fel a MAT. 2009 végén volt egy közgyűlés, amiben napirendre tűzték a kérdést, de a MAT tagok arra szavaztak, hogy a társaság megmarad. Úgyhogy semmi pánik, maradt a MAT, csak új elnöksége lett. Viszont a Con-t sztem a Mondo-sok úgyis átvennék, ha a MAT megszűnt volna. Szal nyugi, nem maradunk con nélkül. :)
That's not my fault!