Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
Relatíve tényleges forrásból tudom már énis hogy a Sakuracon ápr 24-25.Hungexpo. Kérdem én!Miért kell a családias körülményeket és a hagyományt szétb*szni?
Azért mert ez már nem szokványos AnimeCon lesz, mivel nem egyedül a MAT szervezi hanem "összeálltak" a MondoConosokkal.
Ahogy már más topicban is felmerült a "félelem" hogy a MAT szerepét szép lassan átveszi a MondoCon.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
húúú...kicsit megijedtem..xD nem szívesen "pazarolnám" a véremet.. amúgy az is lehet hogy észre se vennélek, mert én nézek csak nem látok>_< úgyogy majd igyekszem ha összejön...
Ha szerencsétlen vagy szükséged van valakire, aki még nálad is szerencsétlenebb...^^
azzal az L-es cosplayes dologgal én is egyetértek
Ha szerencsétlen vagy szükséged van valakire, aki még nálad is szerencsétlenebb...^^
beküldve: 2010-01-24 15:50:24
(#53) Relatíve tényleges forrásból tudom már énis hogy a Sakuracon ápr 24-25.Hungexpo. Kérdem én!Miért kell a családias körülményeket és a hagyományt szétb*szni?Könyörgöm... meg lehet nézni hogy a Hungexpoba mennyien mentek el!Ennyit erről...Eddig is jó volt a Pecsába mert ott a heringpartáj volt csúcs amikor a sok büdös ember izzadtan XD szaladgált egyik helyről a másikra....de menjünk betonparkba mert ez kell a népnek...szerintem legyen egy szavazás és utánna döntsön a felső vezetőség hogy miszerint lenne helyes helyszínt választani nemde?Vagy csak nekem jut el eddig a gondolatmenetem?Igazán egyszerű ki online progi!Hova mennél el szívesebben Conra A:PeCsa B Hungexpo nem ez nem a legyen önis miller...
Ki mit gondol erről?
Ki mit gondol erről?
Usaginak tessék megköszönni
Am a MAT oldalon szétnéztem és a nyári Con ismét vidéki városban kerül megrendezésre.Szal hajrá Csongrád!
Akkor neki is köszönöm de velem te közöltedezért neked is nagyon hálás vagyok
Csak úgy huppoktak le a lépcsőn az Akaratos Zombi Kiskacsák (röviden a.z.k.),tompa ütést éreztem a fejemen amikor az akaratos zombi kiskacsák,megtámadtak,kerékbetörtek, és szokás szerint belőlem is Akaratos Zombi Kiskacsát csináltak,ja és a vezérük lettem!
Usaginak tessék megköszönni
Am a MAT oldalon szétnéztem és a nyári Con ismét vidéki városban kerül megrendezésre.Szal hajrá Csongrád!
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Menet közben megtaláltam,most nagyon büszke vagyok magamra
Azért a segítségedet megköszönöm ^.^
A leírásod meg tökéletes Tényleg van Hoteltől kezdve a lóversenypályáig minden a közelben.
Elmebetegsenki: 2010 április 24-25.Legalábbis ezt írta Usagi-chan pár hsz-al lejjebb
A leírásod meg tökéletes Tényleg van Hoteltől kezdve a lóversenypályáig minden a közelben.
Elmebetegsenki: 2010 április 24-25.Legalábbis ezt írta Usagi-chan pár hsz-al lejjebb
Ohó köszönöm hálásan köszönöm ,isten vagy
Csak úgy huppoktak le a lépcsőn az Akaratos Zombi Kiskacsák (röviden a.z.k.),tompa ütést éreztem a fejemen amikor az akaratos zombi kiskacsák,megtámadtak,kerékbetörtek, és szokás szerint belőlem is Akaratos Zombi Kiskacsát csináltak,ja és a vezérük lettem!
Szerk: elmebetegsenki 2010-01-24 13:58:58
Menet közben megtaláltam,most nagyon büszke vagyok magamra
A HungExpo valahol jól el van rejtve a fák közé. Az Örs vezér tere valahol ott van a közelben, azt tudom. Piros metróval kell menni, a Pillangó utcáig, onnan pedig begyalogolni az úton. Van ott egy lóversenypálya is. Meg valami undorító hotel.
Nem gáz, hogy fogalmam nincs arról, hogy pontosan hol van, végül is eddig csak háromszor voltam ott. Mondjuk mégis mi a jó eget várok magamtól, komolyan...
De térképen biztos jelölik, mert jó nagy.
Nem gáz, hogy fogalmam nincs arról, hogy pontosan hol van, végül is eddig csak háromszor voltam ott. Mondjuk mégis mi a jó eget várok magamtól, komolyan...
De térképen biztos jelölik, mert jó nagy.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-24 13:34:21
(#47) valaki el tudná mondani mikor is lesz
HungExpo LOL
Az meg hun van?
Pár perc és sztem rájövök egyébként
Az meg hun van?
Pár perc és sztem rájövök egyébként
Csongrádiként még a PeCsát nagy nehezen egyedül is megtalálom,főleg,hogy tudom is hol van,volt szerencsém már egy Conon ott lenni,erre variálnak a helyszínen?
beküldve: 2010-01-24 13:20:35
(#45) 2010. április 24-25.
HungExpo 2 épülete.
Ha ez igaz, akkor nekem az animeconra járás végleg befellegzett, és inkább kisebb japán napos rendezvényekre fogok eljárni.
HungExpo 2 épülete.
Ha ez igaz, akkor nekem az animeconra járás végleg befellegzett, és inkább kisebb japán napos rendezvényekre fogok eljárni.
Egy Mello cosplayen még gondolkodom,mivel bírom a tagot
De ahogy pár kommentel lentebb is írtam,azok inkább az elsődleges választási lehetőségek az én szemszögemből,akiket cp-zek majd.
Yaven: tavalyi SakuraConon volt egy kegyetlen jól eltalált Mello cosplayer,ráadásul a szemünk láttára egy tábla csokoládét elnyalogatott xD Kész,10-ből 15 pontot érdemel
De ahogy pár kommentel lentebb is írtam,azok inkább az elsődleges választási lehetőségek az én szemszögemből,akiket cp-zek majd.
Yaven: tavalyi SakuraConon volt egy kegyetlen jól eltalált Mello cosplayer,ráadásul a szemünk láttára egy tábla csokoládét elnyalogatott xD Kész,10-ből 15 pontot érdemel
Na attól nem kell félni, hogy nem lesznek L cp-sek.
Bezzeg a Mello-k kihaltak a Conokról.
Én igyekszem Conig elkészülni a McGee's Alice-féle királynő jelmezzel, meg a Shannon cp-vel. *reménykedik, hogy sikerül mindkettőt megcsinálnia*
Bezzeg a Mello-k kihaltak a Conokról.
Én igyekszem Conig elkészülni a McGee's Alice-féle királynő jelmezzel, meg a Shannon cp-vel. *reménykedik, hogy sikerül mindkettőt megcsinálnia*
beküldve: 2010-01-23 22:51:21
(#42) Jeee Con---> cosplay(L) valaki öltözzön be L-nek léccíííí*______________*
jupalma egy HATALMAS puszi(K) xD
ugyh hajrá;)
lehetnek 1000sével is minden L-nek jár a puszi>.< meg a Nearoknak és a Melloknak is ^-^
én pedig Misamisa leszek xD
jupalma egy HATALMAS puszi(K) xD
ugyh hajrá;)
lehetnek 1000sével is minden L-nek jár a puszi>.< meg a Nearoknak és a Melloknak is ^-^
én pedig Misamisa leszek xD