Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
A Pockyval kardozás= a pocky eltörhet=ha eltört akkor úgy se kapod el az eső részét= így az eső része le esik a földre=mivel szereted a Pockyt és nincs sok pénzed felveszed=megfújod, megeszed= így betegség=(csúnya esetben) halál=game over...
Biztos jó a Pockyval kardozni?
Biztos jó a Pockyval kardozni?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2010-01-24 20:37:22
(#70) Az meg a másik. dehát mindenkinek más a jó... de úgy gondolom egy nagyobb helyszínen több programlehetőség van. mondjuk tény és való, a pecsás kinti színpad nekem hiányozna... kifeküdni oda és kezet lábat szétvetve röhögni valami abszolút hülyeségen mondjuk erre hungexponál is van lehetőség, a a színpadot kivéve
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
De úgy érzem, hogy ez nagy előrelépés Schrödingerhez képest, akit korábban akartam csinálni és mégiscsak több fílinggel járna, mint mosolygós shotaként rohangálni Hitlerjugend rövidnaciban.
Azért mégis. Meg lehetne őtet is próbálni. Nemdebár?
Amúgy meg hungexpo made of fail. Remélem ez a mondómaty koprodukció is összeszed annyi pízt, hogy mehessenek megint a pecsába.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Én pedig Pockyval kardozni Egyébként az AnimeConok helyét valószínűleg átveszi a MondoCon, legalábbis nekem egy bennfentes mondta, hogy így látja a helyzetet. Mondjuk a táskák kipakolása, megmondom őszintén és lehet velem vitatkozni, eléggé szemét és számító húzás engem legalábbis nagyon bosszant értem, hogy pénzt szeretne keresni a jelenlévő éttermek és büfések mindegyike, de vittem én a NyáriConon embert a gyengélkedőbe
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
vadooc: Azt hiszem, az egyszeri conrajárónak annyira mindegy, ki vagy kik szervezik
Mivel az egyik "egyszerű conrajáró" megkérdezte hogy miért a Hungexpó lesz a helyszín ezért válaszoltam neki csak a tényekre szorítkozván.
Máskor légyszi ne magyarázd félre a hozzászólásomat, mivel semmilyen személyeskedés nem volt benne csupán tényeket írtam le válaszként a feltett kérdésre!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Velem is ez történt... Találkoztam nemsokkal utána miután beléptem a PeCsaba (TavasziCon 2009) Narutóval, és Rapiderrel. Ahogy így elvoltunk Naruto így szólt: Mennyünk ki. A poén mégis az volt hogy a kivezető ajtók, és a PeCsa közt volt egí (szó szerint) 10 méteres sűrű ember csomó. Azóta is mondogatom, hogy ott a Conon tanultam meg tolakodni.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2010-01-24 19:34:11
(#64) Relatíve tényleges forrásból tudom már énis hogy a Sakuracon ápr 24-25.Hungexpo. Kérdem én!Miért kell a családias körülményeket és a hagyományt szétb*szni?
Hmm, sokan panaszkodtak már, hogy nem jó a PeCsa, kicsi. Köztük én is, és még mindig így gondolom... Mondjuk nagyon meleg lesz ott nyáron, ha még a beton is fűt, de legalább nem cserélek akaratlanul testnedveket egy másik emberrel...?
Mennyien?
Ha rosszindulatú lennék, azt kérdezném, hogy vajon kevesebben, mint egyes vidéki conokra?
Holdfényconon egészen sokan voltunk Nagyon kellemes volt... *nosztalgia...*
Miért kell a családias körülményeket és a hagyományt szétb*szni?
Fene tudja, nekem az nem családias körülmény, hogy egy csomó izzadt vadidegenen kell átpasszíroznom magam, ha el akarok jutni valahova... de persze kinek milyen volt a családi fészek.
Az első Conomon odaszorított a tömeg a poszteres pulthoz. Meleg volt, nem volt levegő, és hátulról csak lökdöstek és szorítottak az asztalhoz.... a mögöttem lévő kapott el, mielőtt elájultam volna.
Szerk: Gilje-sama 2010-01-24 19:39:20
A lényeg,hogy jól érezzük magunkat ÉS hogy lehessen szeszt kapni!
Kösz,hogy szóltál ^.^
Kösz,hogy szóltál ^.^
Erről jut eszembe: a biztonsági őr,hogy a franc egye meg! Miazmár,hogy beleszagolt Conon a Cappy Ice Fruitos üvegembe? Tán azt hitte belekevertem a házipáleszt? Bárcsak azt tettem volna
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-24 19:21:09
(#62) Hmm. Habozok mindezt leírni, mert nagy az esélye, hogy nem lesz belőle semmi. De ma, a buszon, kedvenc német botránycsinálóim erőszakos zenei aláfestése mellett eszembe jutott, hogy nekem a legközelebbi Conon Bouya Harumichinek (Crows/Worst) kéne öltöznöm. Ami azért elég távol áll tőlem, mert nincs például acélosra kigyúrt, férfias felsőtestem, sem pedig laza, múlt századi gengszterfrizurám. Még csak sárkánymintás felső ruházatom se, az pedig mégiscsak elengedhetetlen.. A "BULLSHIT" feliratos öv még összefabrikálható valahogy.
De úgy érzem, hogy ez nagy előrelépés Schrödingerhez képest, akit korábban akartam csinálni és mégiscsak több fílinggel járna, mint mosolygós shotaként rohangálni Hitlerjugend rövidnaciban.
Szóval, ha most tavasszal nem is jön össze a dolog, nyáron mindenképpen ki akarom próbálni magam a műfajban, mert a zselézett haj és az ultraszexi dzseki nélkül (mindenhol más, ahogy elnézem) még egészen casual a cucc, lehet benne mutatkozni.
Eddigi tapasztalatok alapján a koszpléj kb. 80%, hogy semmi nem lesz, de még akkoris nevezek egy aranyos kis Gintama AMV-vel, hogy teljes legyen a nap. És, ha esetleg sikerül mind a két dolog, de nem tudok jegyet szerezni, akkoris muszáj leszek ellátogatni, bár Hungexpónál ez zűrösebb, mint a PeCsánál volt. Más nem, majd kihívom egy körre az én kis saját bejáratú Rindamanomat //insert random 'X3' smiley here
LOL, meg minden.
Szóval, ha most tavasszal nem is jön össze a dolog, nyáron mindenképpen ki akarom próbálni magam a műfajban, mert a zselézett haj és az ultraszexi dzseki nélkül (mindenhol más, ahogy elnézem) még egészen casual a cucc, lehet benne mutatkozni.
Eddigi tapasztalatok alapján a koszpléj kb. 80%, hogy semmi nem lesz, de még akkoris nevezek egy aranyos kis Gintama AMV-vel, hogy teljes legyen a nap. És, ha esetleg sikerül mind a két dolog, de nem tudok jegyet szerezni, akkoris muszáj leszek ellátogatni, bár Hungexpónál ez zűrösebb, mint a PeCsánál volt. Más nem, majd kihívom egy körre az én kis saját bejáratú Rindamanomat //insert random 'X3' smiley here
LOL, meg minden.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-01-24 19:23:54
lényeg,hogy jól érezzük magunkat,nem?
és lehessen szeszt kapni. azt nagyon hiányoltam mondoconon
-
Alister végülis tökéletesen megfogalmazott szinte mindent.
Mivel rengetegen ellátogatnak a Conokra,kezd kicsi lenni a Pecsa.Az meg csak hab a tortán,amikor 3 óra elteltével ugyanazok az emberkék töltik el az idejüket ugyanannál a mangapultnál...már nem azért,de sztem mindenki kifizette a k*rva jegyét rendesen,jó lenne,ha mások is odaférnének egy-egy pulthoz Ez kicsit sztem pofátlanság...
A szagokról nó komment,vagy mégis? Gusztustalan,hogy a nap még éppenhogy elkezdődött,de már alig bírni levegőt venni a Con napján,mostmár gázálarcban kell majd betámadni a Pecsát vagy éppenséggel a HungExpot
Am édesmindegy ki szervezi a Cont,a lényeg,hogy jól érezzük magunkat,nem?
Mivel rengetegen ellátogatnak a Conokra,kezd kicsi lenni a Pecsa.Az meg csak hab a tortán,amikor 3 óra elteltével ugyanazok az emberkék töltik el az idejüket ugyanannál a mangapultnál...már nem azért,de sztem mindenki kifizette a k*rva jegyét rendesen,jó lenne,ha mások is odaférnének egy-egy pulthoz Ez kicsit sztem pofátlanság...
A szagokról nó komment,vagy mégis? Gusztustalan,hogy a nap még éppenhogy elkezdődött,de már alig bírni levegőt venni a Con napján,mostmár gázálarcban kell majd betámadni a Pecsát vagy éppenséggel a HungExpot
Am édesmindegy ki szervezi a Cont,a lényeg,hogy jól érezzük magunkat,nem?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Jeee Con---> cosplay(L) valaki öltözzön be L-nek léccíííí*______________*
Mi viszünk egy komplett DN-cosplay csapatot xD
Egy suliból van L-ünk, Lightunk, Misánk, Ryukunk... kellene szerezni Mellot is, csak Mellot nem szeretik általában az emberek cosplayezni. Nem is tudom.. biztos köze van hozzá, hogy egy b... a férfiakat szereti
<Yaoifangirlök kivételek> <---- értsd.: az otakuk 30%-a
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
BTW:Mikor adhatom vissza az ingedet?Köszönöm szépen hogy kölcsön adtad^^
Miért kell a családias körülményeket és a hagyományt szétb*szni?
Fene tudja, nekem az nem családias körülmény, hogy egy csomó izzadt vadidegenen kell átpasszíroznom magam, ha el akarok jutni valahova... de persze kinek milyen volt a családi fészek. meg lehet nézni hogy a Hungexpoba mennyien mentek el!
Mennyien?Ha rosszindulatú lennék, azt kérdezném, hogy vajon kevesebben, mint egyes vidéki conokra?
Eddig is jó volt a Pecsába
Be kéne látni, hogy a ködös nosztalgiától eltekintve egy ideje már nem volt jó a Pecsában. A rendezvény egyszerűen kinőtte a helyet. A sátras trükközés csak részben oldja meg a helyzetet, és rossz idő esetén meg semennyire.szerintem legyen egy szavazás és utánna döntsön a felső vezetőség hogy miszerint lenne helyes helyszínt választani nemde?
Megfizethetőség, elég hely és technikai felszereltség mint szempont?vadooc: Azt hiszem, az egyszeri conrajárónak annyira mindegy, ki vagy kik szervezik a cont, ha azt jó minőségben, megfelelő színvonalon és elérhető áron teszi - és ugyanígy mindegy a szervező személye, ha a con érdektelen, színvonaltalan vagy túl drága.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."