Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
Az ilyen történeteket hallva mindig mosoly ül ki az arcomra. Úgy látszik az emberek csak nekem nem szoktak/mernek beszólni. Vagy szelektív hallásom lenne?
Bár ez valószínűleg meg fog változni, amikor megjelenek majd a tavaszi cp-ben. Már előre látom, hogy Dz is végig oltani fog, vagy rajongani a dologért....még nem tudom.
A Hungexpo környéke azért jóval kihaltabb, mint a Városliget, szóval talán beszólásból most kevesebbet fogunk kapni. Habár a lesajnáló nézés igenis hiányozni fog.
Gilje: Ok, látom te már totálisan kész vagy.
Bár ez valószínűleg meg fog változni, amikor megjelenek majd a tavaszi cp-ben. Már előre látom, hogy Dz is végig oltani fog, vagy rajongani a dologért....még nem tudom.
A Hungexpo környéke azért jóval kihaltabb, mint a Városliget, szóval talán beszólásból most kevesebbet fogunk kapni. Habár a lesajnáló nézés igenis hiányozni fog.
Gilje: Ok, látom te már totálisan kész vagy.
Igen, a "kívülállók" legtöbbször így reagálnak. A véletlen arra járók is gyakran benyögik, hogy "narkósok". Nyári Conon volt egy négy fős skinhead banda, akik verekedni is akartak. Meg volt egy kissrác biciklivel, aki üvöltötte, hogy "SZ_R A MANGAAAA". Ő örök élmény marad.
Nosztalgia vége.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-24 23:21:28
(#84) Gondolom szimplán elkönyvelik az ifjúságot "lázadóknak". Mint ahogy anno a 21. században is látható volt... bár kikérem magamnak, én bolond vagyok.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Azért értelmes, vagy legalább az emberrel normális hangnemben kommunikálni tudó "biztonságiak" sokat javítottak volna az átvizsgálósdi hangulatán...
Na igen...ebben az az érdekes, hogy más alkalmakkor -legyen szó akár metál koncertről- a biztonságiak előzékenyek és nagyon udvariasak voltak. Még az átvizsgálást sem vették komolyan. Lehet, hogy a sok fura ruhás egyedet csak úgy bírta bevenni a gyomruk, hogy elkönyveltek minket drogosoknak?
Márk: mindig változik a felhozataluk, szóval az a legbiztosabb, ha előre megrendeled a mangát és megkéred őket, hogy vigyék ki Conra. Szerintem ez megoldható, csak arra kell vigyázni, hogy se túl korán, se túl későn ne add fel a rendelést (a megérkezési idő általában 1 hónap körül van). Ha pedig adhatok egy tippet: Animelandék tájékán érdemes nézelődni, mert tudomásom szerint ők a legolcsóbbak. ;)
beküldve: 2010-01-24 23:12:27
(#82) Lenne egy kérdésem azokhoz akik mániákus con-ra járók, hátha tudnak segíteni.
Csak annyit kérdeznék hogy szokott e lenni con-on Battle Angel Alita, vagy Ghost in the shell manga?
Csak annyit kérdeznék hogy szokott e lenni con-on Battle Angel Alita, vagy Ghost in the shell manga?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
védelmükben azért megemlíteném, hogy szerintem az összes PeCsás programnál szükséges ezen intézkedés.
Azért értelmes, vagy legalább az emberrel normális hangnemben kommunikálni tudó "biztonságiak" sokat javítottak volna az átvizsgálósdi hangulatán...i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Mindkét helynek van pozitív és negatív "tulajdonsága".
Én pedig nem is mondtam, hogy ez másképp lenne, csupán azt, hogy főleg kényelem szempontjából a Hungexponak jóval több pozitív tényezője van. Azt elismerem, hogy kevesebb hangulata volt a Mondoconoknak, mint az Animeconoknak, de ez szerintem betudható a hideg időnek és a kisebb érdeklődésnek. Majd áprilisban kiderül, hogy melyik is a jobb, veszekedni nem érdemes, úgysem tudunk változtatni a helyszínen. Engem az a hozzáállás idegesített fel, hogy bármi is a helyszín, azt mindenképp le kell húzni.
Gilje: igen, tényleg az a lényeg, hogy milyen a társaság és a hangulat, bár azért a mászkálástól igencsak elvette a PeCsa-beli beléptető "rendszer" a kedvemet. A védelmükben azért megemlíteném, hogy szerintem az összes PeCsás programnál szükséges ezen intézkedés.
Hanon: neked nem tűnt fel, hogy tudsz mozogni? Vagy a 3 szint?
nagyobb hely, normálisan elszeparált helyiségek
?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-01-24 22:35:40
(#78) összegezném: A lényeg a Con, a feeling, legyen az a Pecsában, a Hungexpoban, a Szigeten vagy akárhol. Ha van kivel ökörködnöm én jól elleszek.
hihi
hihi
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-24 22:35:55
az eddigi PeCsa ellenesség Hungexpo ellenességbe ment át
Könyörgöm ne dramatizáljuk a dolgokat! Mindkét helynek van pozitív és negatív "tulajdonsága". Nekem a PeCsának az az egy nagy pozitívuma volt (ami megmaradt bennem az első Con-os élmény óta) az a kinti füves rész ahova le lehetett ülni, a cp-seket fényképezni stb...
A Hungexpóra pedig legalább annyi negatívumot fel lehet hozni mint a PeCsánál (és fordítva) csak nézőpont kérdése.
1. az előadásokat nem lehetett hallani a kintről beszűrődő zaj miatt. -> ha pedig az ajtót becsukták percenként nyitottak be hogy "mi van itt?" és zavarták meg az előadást. (ezek után nem értem hogy minek adtak programfüzetet az embereknek...)
2. néha az árusok azt sem hallották hogy a vevő mit kérdez mivel ugye ott voltak a vetítések is. (bár ha jól hallottam ezt most máshogy fogják csinálni)
Nekem mindegy hogy hol van megrendezve, bármelyik helyet ki lehet bérelni és ugyanúgy lesz előnye és hátránya is a többihez képest. Tökéletes csak a mesében létezik.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
ROTFL
Idegesítő azt látni, hogy az eddigi PeCsa ellenesség Hungexpo ellenességbe ment át. Mármint gondolkodjatok már egy kicsit! Nem az volt eddig mindenkinek a baja, hogy a PeCsa kicsi és szar? Most végre van egy nagyobb hely, erre visszasírjátok azt.
Abban egyetértek, hogy PeCsának megvolt a maga hangulata -elvégre a város közepén egy hatalmas parkban voltunk-, de ennyi az, amit pozitívumként tudok felhozni.
A Hungexponak ezzel ellentétben sokkal több előnye van: nagyobb hely, normálisan elszeparált helyiségek, levegősség, nagyobb mozgási terület (igen, a több órányi pultnál álldogálás és ülés után vagyok olyan beteg, hogy jól esik lépcsőt mászni XD), gondolom ha fűtés volt, akkor a klíma is megoldható, a bejáratnál nem kell minden egyes alkalommal bemutatni a táskádat, ingyenes a ruhatár, a kinti rész nem poros, ráadásul ahhoz, hogy friss levegőt szívj, nem kell tülekedni. A cosplayes egyedek meg végre bepróbálkozhatnak valami komolyabb, melegebb felszereléssel is, mert a megfővésnek már nincs akkora esélye.
És persze a versenyek is sokkal könnyebben nézhetőek lesznek; a főterembe kb. mindenki befér.
Szóval ti, akik ellenzitek a Hungexpót: tegyétek a kezeteket a szívetekre és úgy mondjátok; még ezen észérvek után is komolyan azt gondoljátok, hogy a PeCsa a jobb? Mert szerintem csak azért háborogtok, mert A: még nem is voltatok sosem a Hungexpóban B: féltek a változástól C: jól esik mindenbe belekötnötök.
Szvsz meg a Hungexpóba könnyebb eltalálni, mint a PeCsába. Legalábbis nekem csak a PeCsa környékén sikerült eltévednem.^^" Ahogy már más is mondta: M2-es Pillangó utcai megállójában kell leszállni, majd kb. 5-10 perces séta után (eltévedni lehetetlen) ott is van a bejárat.
Térítő szöveg Off.
Igen. Szeretem is. De a ruházatot, ami jár vele nagyon zűrös lenne összedobni. És kilátszana a szőrös lábszáram is. Azt senki sem akarhatja, hogy kilátszó szőrös lábszárral rohangáljak.
A Hungexpóról meg megvan a saját véleményem, amit úgy lehetne summázni, hogy másfél-két órán át kerestem a helyszínt. PeCsánál max 10 percet bolyongok a leszállás után, meg amíg keresem a trolimegállót a Parlament árnyékában.
A Hungexpóról meg megvan a saját véleményem, amit úgy lehetne summázni, hogy másfél-két órán át kerestem a helyszínt. PeCsánál max 10 percet bolyongok a leszállás után, meg amíg keresem a trolimegállót a Parlament árnyékában.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-01-24 21:13:48
(#74) Igen, Ő Calec, az Uke. Minden megmozdulása legalább kétértelmű, de legtöbbször többxD Amint meglátja Memphist magától lecsúszik a kimonója és vetkőzni kezd. Itt éppen egy epres pockyval mutatja, hogy ma ki lesz felül.
bocs
Szerk: Gilje-sama 2010-01-24 21:14:09
A jobb oldali figurárol 1-2 perverz gondolat jut eszembe. Csak nézd meg azt a botot(?) a kezében..
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2010-01-24 21:00:42
(#72) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-24 21:01:10