Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
beküldve: 2010-02-02 19:22:07
(#131) Mi a gond, Hanon?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-02 19:17:24
(#130) Aki annyira odavan az ekszpóért az nem lát a szemétől vagy süket vagy mi a fasz van?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-02-02 18:42:02
(#129) ahamm ebbe én is írtam
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-02 18:35:57
(#128) Én már journalomba leírtam a véleményem a dolgokról [Link]
De persze azóta már tisztább fejjel látom a dolgokat. Lehet, hogy elmegyek és benézek, hátha nem annyira szörnyű...
De persze azóta már tisztább fejjel látom a dolgokat. Lehet, hogy elmegyek és benézek, hátha nem annyira szörnyű...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-02-02 18:35:35
(#127) abból a szempontból előnyös nekem h nagyon közel lakok hozzá akármikor ellátogathatok oda csak félek, me egyszer az odavezető úton éppen mentem haza éselémált egy szépembör és azt monta h nincs 150 Ft-om?
Asszonta h ad nekem érte egy bicskát ,és még ki is nyitotta h megmutassa hogy kell kinyitni ,hát miután kinyitotta én nem mertem ellenkezni aztán még habogott sokmident de nem nagyon értettem
Asszonta h ad nekem érte egy bicskát ,és még ki is nyitotta h megmutassa hogy kell kinyitni ,hát miután kinyitotta én nem mertem ellenkezni aztán még habogott sokmident de nem nagyon értettem
Csak úgy huppoktak le a lépcsőn az Akaratos Zombi Kiskacsák (röviden a.z.k.),tompa ütést éreztem a fejemen amikor az akaratos zombi kiskacsák,megtámadtak,kerékbetörtek, és szokás szerint belőlem is Akaratos Zombi Kiskacsát csináltak,ja és a vezérük lettem!
Szerk: elmebetegsenki 2010-02-02 18:41:52
beküldve: 2010-02-02 18:32:51
(#126) Az mondjuk igaz h valamikor biztos megszeretjük a Hungexpo-t ha majd sok-sok szép emlék kapcsolódik hozzá, de jelenleg még nagyon új nekem
Csak úgy huppoktak le a lépcsőn az Akaratos Zombi Kiskacsák (röviden a.z.k.),tompa ütést éreztem a fejemen amikor az akaratos zombi kiskacsák,megtámadtak,kerékbetörtek, és szokás szerint belőlem is Akaratos Zombi Kiskacsát csináltak,ja és a vezérük lettem!
Igen, igazad van.
Nekem a PeCsa sosem jött be igazán. Maga az épület kicsi egy ilyen rendezvényhez. Amikor nyáron kikerült az árusok többsége abba a sátorba, ott nem lehetett mozdulni (és elviselhetetlenül meleg volt), amíg meg bent voltak, addig ott volt lehetetlen. Az okké, hogy sok szép emlék kötődik az egészhez (nekem is van, nem is egy), de elég egy-két happening, és lesznek szép emlékek az új helyszínről is.
Ha elkerül a rendezvény, én egyedül a környezetet fogom hiányolni, a sok-sok fával, meg a füves területtel, meg úgy mindennel, amit egy ligettől elvár az ember.
Jameg az arra járó kívülállókat. Őket mindennél jobban fogom hiányolni.
Nekem a PeCsa sosem jött be igazán. Maga az épület kicsi egy ilyen rendezvényhez. Amikor nyáron kikerült az árusok többsége abba a sátorba, ott nem lehetett mozdulni (és elviselhetetlenül meleg volt), amíg meg bent voltak, addig ott volt lehetetlen. Az okké, hogy sok szép emlék kötődik az egészhez (nekem is van, nem is egy), de elég egy-két happening, és lesznek szép emlékek az új helyszínről is.
Ha elkerül a rendezvény, én egyedül a környezetet fogom hiányolni, a sok-sok fával, meg a füves területtel, meg úgy mindennel, amit egy ligettől elvár az ember.
Jameg az arra járó kívülállókat. Őket mindennél jobban fogom hiányolni.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-02 18:18:39
(#124) Szerintem ez csak olyan kezdeti pánik ami a vátozásra jellemző tipikusan a magyaroknál.
Meg fogjátok szeretni a Hungexpo-t, mint ahogy a PeCsát is megszerettétek.
Hiába vitatkoztok akkoris igazam van.
Többek közt ezért vallom, hogy nem vagyok kifejezetten magyar, nekem a világ az otthonom
Meg fogjátok szeretni a Hungexpo-t, mint ahogy a PeCsát is megszerettétek.
Hiába vitatkoztok akkoris igazam van.
Emberré-nevelés OFF
beküldve: 2010-02-02 18:13:10
(#123) Azt tudom h a PeCsa már kicsi és hogy nagyon meleg van ott ( főleg nyáron, huhhh abba majd megdöglöttem ezé kifeküdtem többször is , nem elájultam, ne értsétek félre, de hát mondjuk én is rendesen évszakhoz választottam a cp-t ) ezenfelül énnekem nagyon nagyon hiányzik a PeCsa mert már megszoktam és megszerettem, a hibáitól eltekintve
Kösz az információkat bagszi! A Hungexpós 2 épület jól hangzik -már ha ez lesz a végleges.
A szabadtér is akkor talán megoldódna, mert tudomásom szerint van ott egy nagy zöld rész (reményeim szerint füves és nem olyan poros, mint a PeCsa előtt volt).
A szabadtér is akkor talán megoldódna, mert tudomásom szerint van ott egy nagy zöld rész (reményeim szerint füves és nem olyan poros, mint a PeCsa előtt volt).
beküldve: 2010-01-31 19:50:52
(#121) Na jó akkor tisztázzunk pár dolgot. Most kicsit visszaolvastam a topicot, és a cosplayes hsz-ektől elteitve elég káoszt látok itt a connal kapcsolatban.
Volt egyszer egy ilyen hsz:
2010. április 24-25.
HungExpo 2 épülete.
Ez nem hivatalos bejelentés! Ergo még közel se biztos, hogy így lesz. (persze nagy az esély rá, mert valahol kiszivárgott és a helyet meg időt általában hónapokkal előre le kell foglalni, szal alapja lehet.)
Hivatalos bejelentést talán majd Vasárnap a rendkívüli matgyűlés után lesz.
Továbbá, azzal kapcsolatban hogy ki rendezi, ezt 100%-kra biztosan megmondom, hogy NINCS ELDÖNTVE. Mivel a közgyűlés pont erről fog szólni, hogy a MAT maradjon-e független és csinálja egyedül a cont vagy szövetkezzünk a mondoval. Erről fog vasárnap szavazni a MAT.
A véleményem nekem is az, hogy kinőttük a Pecsát. Nagyon szerettem és nagyon jó is volt, de már kevés. Igen nagy előrelépés ha most két expos épület lesz(közel se biztos, hogy ugyanaz az épület ahol az animekarácsony volt), mert így tuti el fogunk férni. Hogy ennek következtében nőni fog-e a jegy ára, azt még nem tudni. Az expo épületek másak mnt a Pecsa, én már szinte mindegyikben voltam, hát elég nagy munka lesz a rendezéssel az fix. A pozitívum, hogy az animekarácsonyos hibákból a MATos szervezők is tanultak. Úgyhogy ha ott leszünk sztem törekedni fognak nagyon rá, hogy jól sikerüljön.
Volt egyszer egy ilyen hsz:
2010. április 24-25.
HungExpo 2 épülete.
Ez nem hivatalos bejelentés! Ergo még közel se biztos, hogy így lesz. (persze nagy az esély rá, mert valahol kiszivárgott és a helyet meg időt általában hónapokkal előre le kell foglalni, szal alapja lehet.)
Hivatalos bejelentést talán majd Vasárnap a rendkívüli matgyűlés után lesz.
Továbbá, azzal kapcsolatban hogy ki rendezi, ezt 100%-kra biztosan megmondom, hogy NINCS ELDÖNTVE. Mivel a közgyűlés pont erről fog szólni, hogy a MAT maradjon-e független és csinálja egyedül a cont vagy szövetkezzünk a mondoval. Erről fog vasárnap szavazni a MAT.
A véleményem nekem is az, hogy kinőttük a Pecsát. Nagyon szerettem és nagyon jó is volt, de már kevés. Igen nagy előrelépés ha most két expos épület lesz(közel se biztos, hogy ugyanaz az épület ahol az animekarácsony volt), mert így tuti el fogunk férni. Hogy ennek következtében nőni fog-e a jegy ára, azt még nem tudni. Az expo épületek másak mnt a Pecsa, én már szinte mindegyikben voltam, hát elég nagy munka lesz a rendezéssel az fix. A pozitívum, hogy az animekarácsonyos hibákból a MATos szervezők is tanultak. Úgyhogy ha ott leszünk sztem törekedni fognak nagyon rá, hogy jól sikerüljön.
That's not my fault!
beküldve: 2010-01-27 19:33:24
(#120) PERFORMANCE!!!!!!!!!!!!
Gihihihihihihiiiiiiiiiiiiiiiii iiiii...reszkessetek8DDDDD
Gihihihihihihiiiiiiiiiiiiiiiii iiiii...reszkessetek8DDDDD
Szerk: Gilje-sama 2010-01-27 19:38:07
Lehet, hogy fel sem fogjuk ismerni, mert ellopva Dz ötletét beöltözik 12 éves diáklánynak. XD
Am. meg meggondoltam magam; tiétek lehet a szőr is, nekem az ember kell alóla.
Höhö....lesz parókád? És cilindered? És feszülős gatyád? És mellyényed is? (Vagy az már vki más? )
Am. meg meggondoltam magam; tiétek lehet a szőr is, nekem az ember kell alóla.
Asszem ez a kívánság odakerül Dz 5 kilós heréi után a "Csak meg ne történjen" listára.
Höhö....lesz parókád? És cilindered? És feszülős gatyád? És mellyényed is? (Vagy az már vki más? )
Rákeresve egy mangakát köpött a Google, de nem hiszem, hogy ez a titok nyitja. Majd megkrédezem tőle tavasszal, a parókám fürtjei közé bújva.
És hogy szedjük ki neked a fürtöket a habból?
És hogy szedjük ki neked a fürtöket a habból?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Én meg nem mertem megkérdezni, hogy mi az a Mitsuru, mert azt hittem vmi köztudomású dolog. Valaki esetleg felvilágosítana, avagy csak a srác agymenésének eredménye lett a szó? Ki tudja, lehet, hogy azt jelenti: a fiú, akinek gáz a cp-je.
Az a borotválós ötlet meg nagyon szekszi...ti megkaphatjátok a habot, nekem a fürtök kellenek!
Az a borotválós ötlet meg nagyon szekszi...ti megkaphatjátok a habot, nekem a fürtök kellenek!
Blöe...túl jó a fantáziám.