Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
[...] Akkor ha jól emlékszem sima kék zakóban volt.
Ő az. A bácsi minden rendezvényen egy élmény ezek szerint. Animekarácsonyon megkérdeztem tőle, hogy mit cosplayel, de már elfelejtettem.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-26 22:30:37
(#115) szerintem továbbra is járj vágig pár üzletet, tuti találsz ilyet
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szijasztok! Szeretnék Cosplayezni, csak lusta vagyok magam elkészíteni a ruhát!
Szerintem nem érdemes ebay-el próbálkozni. Nem csak, hogy drága, hosszú időbe telik, míg megkapod a csomagod, de még a minősége is megkérdőjelezhető lesz. A varrás részt korrektül megcsinálják, de a szabással már van némi gond; pl. egyáltalán nem úgy nézhet ki, mint az eredeti (mondjuk ebben az is benne van, hogy az animékben lehetetlenül pöndörödik, fodrosodik minden ), és akkor még nem is beszéltünk az anyagválasztásról. A minimumra törekednek, márpedig ez ilyen árkategóriában nem megfelelő.
Azt nem tudom, hogy a varrónők mennyiért dolgoznak (nem olcsón), de ha már hajlandó vagy erre költeni, akkor megéri a kis plusz kiadás azért, hogy teljesen passzoljon a ruha, ill. animehű legyen.
Ha viszont nagyon szűkös anyagi keretből akarod kihozni, akkor szerintem próbáld ki ezt a módszert: keress egy a kívánthoz minél jobban hasonlító ruhát, majd vágd le a nem kellő részeket, illessz hozzá néhány tülldarabot és kész!
Szerencsédre fekete felsőt és szoknyát nem nehéz találni, tüllt és fekete szalagot pedig be tudsz szerezni egy röftexben. Még csak nem is túlságosan időigényes ezeket rávarrni, az eredmény pedig látványos lesz. Mondjuk szvsz a hangsúly úgyis a kiegészítőkön van; ha azokról felismernek, akkor már tök mind1, hogy pontosan mennyire hasonlít a ruhád szabása. ;)
Gilje: az is khirály lehetett. XD Na most még jobban sajnálom, hogy nem mentem el. Am. most belegondolva; ez sztem ugyanaz, aki MondoConon Mitsuru táblával mászkált és közölte velünk, hogy ő az első fellépő a cosplayversenyen.[Link]
beküldve: 2010-01-26 22:26:54
(#113) Ő HoldfényConon is volt, a Sámánkirályból a főszereplőt CPzte asszemXD rappelt talán...?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Gondolom többet azon a területen nem mosakodnál. Nem mintha én igen.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
pöndörödő mellkhasszőrzettel, természetesen.
Amit aztán performansz keretein belül szexin leborotválna. Ohh yeahh. Remélem csöppen majd rám valami a borotvahabból.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ó,hát akkor minden okés
Am én is azon gondolkodom,hogy rendelek eBayről valamilyen cosplay ruhát,de az ár nem tetszik. 40-60 ezer forintért én Conon veszek egy tonna mangát például
Egy cosplay ruhát meg max 2x veszek fel egész életemben
Van egy faintos Devil May Cry Dante cosplayem,"made in nállunk" felirattal Kb 1x felpróbáltam,oszt Ámen,Conon egyszerű animerajongónak öltöztem be inkább xD
Am én is azon gondolkodom,hogy rendelek eBayről valamilyen cosplay ruhát,de az ár nem tetszik. 40-60 ezer forintért én Conon veszek egy tonna mangát például
Egy cosplay ruhát meg max 2x veszek fel egész életemben
Van egy faintos Devil May Cry Dante cosplayem,"made in nállunk" felirattal Kb 1x felpróbáltam,oszt Ámen,Conon egyszerű animerajongónak öltöztem be inkább xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Áhh. Erre az arcra emlékszem MondóConról. Kész felüdülés volt nap vége felé hallgatni lehengerlő énekhangját, főleg mert a szöveget se tudta rendesen leolvasni a képernyőről. Karaoke teremben. Csoda is, hogy előtte nem tűnt fel, pedig be is volt öltözve. Őt énis szívesen látnám újra. Valami szekszi bishounen ruházatban, pöndörödő mellkhasszőrzettel, természetesen.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Am édesanyukám varrónő éppenséggel,csak az a baj,hogy pontos árat nem nagyon tudna mondani egy ilyen ruha elkészítéséről.Meg Csongrádra valszeg nem jösz el ez végett.
Anyumnak meg fuvarozócége van >.< úgyhogy ki tudna oda küldeni autót... xD És különben, nem baj, a pici segytség is segítség.
Nem voltam akkor nagy segítség,de azért nincsmit
Hát igen,ezek a fránya vám,meg szállítási költségek,még az is hülye vót,aki kitalálta.
Am édesanyukám varrónő éppenséggel,csak az a baj,hogy pontos árat nem nagyon tudna mondani egy ilyen ruha elkészítéséről.Meg Csongrádra valszeg nem jösz el ez végett.
Hát igen,ezek a fránya vám,meg szállítási költségek,még az is hülye vót,aki kitalálta.
beküldve: 2010-01-26 21:49:27
(#106) Köszi a segítséget! eBayen már néztem, úgy volt hogy megrendeljük, csak a vámilletéket is nekünk kéne kifizetni, így meg drága...:S
Én 1:1 méretarányú Gothlolit akarooook xD
De szigoróan csak cuki pofival
(ja és persze nőből legyen,nem úgy,mint a tavalyi Yachiro,aki kicsit félreérthető volt) xD
Viszont Only Animeconon találok ilyet
De szigoróan csak cuki pofival
(ja és persze nőből legyen,nem úgy,mint a tavalyi Yachiro,aki kicsit félreérthető volt) xD
Viszont Only Animeconon találok ilyet
beküldve: 2010-01-26 21:11:37
(#104) szerintem simán találsz ilyet boltban is
Hogy mennyiért varrnák meg? Jó kérdés...
Ha türelmes az illető,akkor elég sokért,ha türelmetlen,akkor meg félúton feladja a varrást.Ebből adódóan egyszerűbb megrendelni.
Viszont adok egy linket ahonnan meg tudod rendelni,bár sztem ha az árát meglátod,a kedved is elmegy
[Link]
Am meg ez a csúnya Google mire nem jó
Ha türelmes az illető,akkor elég sokért,ha türelmetlen,akkor meg félúton feladja a varrást.Ebből adódóan egyszerűbb megrendelni.
Viszont adok egy linket ahonnan meg tudod rendelni,bár sztem ha az árát meglátod,a kedved is elmegy
[Link]
Am meg ez a csúnya Google mire nem jó
beküldve: 2010-01-26 20:45:56
(#102) Szijasztok! Szeretnék Cosplayezni, csak lusta vagyok magam elkészíteni a ruhát! Szerintetek egy varrónő mennyiért varrná meg a K-On c. animéből, Mio ruháját (azt amit az endingben visel)? Egy körülbelüli árat szeretnék, ha valaki mondana.
Ha valaki nem tudja milyen a ruha, itt a kép:
Előre is köszönöm.^^
Ha valaki nem tudja milyen a ruha, itt a kép:
Előre is köszönöm.^^