• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Események >>
SakuraCon 2010
Oldalak: ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... <<>>
beküldve: 2010-02-07 16:52:10
(#191) Válasz bagszi (#189) üzenetére
Sen17
Sen17
[ Addiktgyanús ]
De kicsi lesz. Elvileg a K épület(ami animekarácsonyon is volt 1500 fős) és a 25-ös pavilon (250fő!!!) a két épület amit bérelni fognak.

Ez nagyon durva, így még kevesebb a hely, mint a pecsában... Legalább sátrak vagy valami lesz itt is vagy marad a conhoz tartozó heringparty?

We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
moderátor
beküldve: 2010-02-07 16:45:16
(#190)
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]
Szerintem elkéne legalább két-három K méretű épület... Bár ez is csak egy saccolásos feltételezés, és nem biztos, hogy össze jön 3-4ezer ember, de nem lepődnék meg...

moderátor
beküldve: 2010-02-07 16:30:20
(#189)
bagszi
bagszi
[ Új arc ]
De kicsi lesz. Elvileg a K épület(ami animekarácsonyon is volt 1500 fős) és a 25-ös pavilon (250fő!!!) a két épület amit bérelni fognak.

That's not my fault!
moderátor
beküldve: 2010-02-07 15:47:57
(#188)
yui-nyan :3
[ Addiktgyanús ]
nem azért, de a hungexpo nem lesz kicsi?? nem mintha zavarna, mert ugyes sok jó ember kis helyen is elfér, de az akkor is kcis vagy nem?

Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
moderátor
beküldve: 2010-02-07 13:43:32
(#187) Válasz bagszi (#186) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
nem semmi tervek. vajon ennyi ember elég egy Con lerendezéséhez? csak mert nyárin többen voltak és az is kevés volt

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
moderátor
Szerk: Gilje-sama 2010-02-07 13:47:59
beküldve: 2010-02-07 13:37:05
(#186)
bagszi
bagszi
[ Új arc ]
Na kis helyzetjelentés(itt vagyok a MAT elnökségi gyűlésén). Szal van itt a MAT elnökség, ill a MondoCon képviselői. Jelenleg arról tanakodnak, hogy hogyan működjön együtt a két társaság a Tavaszi con szervezésében. A MAT nem fog képes saját sakuracon-t tartani idén, viszont a Mondo mindenképp megtartja a Hungexpos ápr 24-25-ös tavaszi conját(akár mattal akár mat nélkül). De a jelenlegi tervek szerint co-op lesz és hivatalosan Sakuraconnak fogják hívni a mondo által szervezett és a mat által "szponzorált" tavaszi cont. A Mondonak saját csapata van a conra, (nagyrésze matos ugyan) de nem fognak segítőkeg felvenni, mivel terveik szerint kevés emberrel szeretnék megcsinálni a cont.(kb 40)

That's not my fault!
moderátor
beküldve: 2010-02-07 08:56:44
(#185) Válasz Gilje-sama (#184) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
LOL xD

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
moderátor
beküldve: 2010-02-06 22:14:42
(#184) Válasz yui-nyan :3 (#183) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
Ide

[Link]

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
moderátor
beküldve: 2010-02-06 22:08:07
(#183) Válasz Gilje-sama (#180) üzenetére
[ Addiktgyanús ]
hmm ott a pont. meg mire összeszámolják a narutokat meg a sakurákat... lehet őket már egynek számolják és a kkor 10-en se lennénk...XD

XD azok mind ugyan azok csak "árnyék klón jutsut" csináltak XD
de igen emberek hova tünt az egyediség X'D

Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
moderátor
beküldve: 2010-02-06 21:22:20
(#182)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
bevallom azért mert a hátam közepére se kívántam ma pestet veletek már találkoztam volna, de kijött a pestundorom:P egyébként jövő h ét után kezdődik a sulim, és kéthetente járok haza, szóval minden második hétvégén fenn maradok

moderátor
beküldve: 2010-02-06 21:19:44
(#181) Válasz Gilje-sama (#180) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
XD Lehet benne valami. Jut eszembe; miért nem jöttél ma fórumtalira? *asztali lámpa fényét a szemedbe irányítja*

moderátor
Szerk: Yaven 2010-02-06 21:20:23
beküldve: 2010-02-06 21:15:45
(#180)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
hmm ott a pont. meg mire összeszámolják a narutokat meg a sakurákat... lehet őket már egynek számolják és a kkor 10-en se lennénk...XD

moderátor
Szerk: Gilje-sama 2010-02-06 21:17:13
beküldve: 2010-02-06 21:11:24
(#179) Válasz Gilje-sama (#178) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Vagy csak ők sem akarnak 3 milliót kifizetni azért, hogy benne legyenek egy könyvben.

Hmm...ha a Con mégis a PeCsában lesz, akkor bizony néhány dolgot jó előre át kell gondolni. Pl. kaja kérdése, csomagok mennyiségének kérdése, stb. Viszont az nagy pozitívuma, hogy a Városligettől (= tökéletes háttértől az Alice-os ruháinknak) alig néhány lépésnyire van. Gyönyörű képeink lesznek! Már csak az a kérdés, hogy miként fogok tudni leülni bárhol is a csápokkal...
És igen, még mindig jobban örülnék a Hungexpónak, de nem fogok hisztit csapni e miatt. Egyszerűen mert nem éri meg.

moderátor
Szerk: Yaven 2010-02-06 21:19:06
beküldve: 2010-02-06 21:00:43
(#178)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
Komolyan? Azt hittem egy japán animeconon sokkal több cosplayer van. Vezetünk?

moderátor
beküldve: 2010-02-06 20:28:18
(#177) Válasz Ayame-sama (#173) üzenetére
bagszi
bagszi
[ Új arc ]

Mellesleg szerintetek mennyien leszünk? Csak, mert úgy hallottam, hogy tavaly megdőlt a rekord. Jó lenne ha most is megdőlni ^^ Csak hát vannak olyanok pl.: egyik barátnőm nem akar eljönni, mert az Expon lesz.

Mondd meg barátnődnek, hogy közel se biztos, hogy az Expon lesz, mivel (mint előbb írtam) a kiküldött nyilvános költségvetési tervben PeCsa bérleti díj szerepel 2010-es Sakuraconnál.

Egyébként a rekorddöntés nem hiszem, hogy menni fog, mivel a holdfénynek és mondonak meg még egyéb conoknak köszönhetően csökkent az érdeklődés a MATos conok iránt.(hát nem csodálom... két hetente volt valami cp verseny meg con akkor már elveszik a varázsa a dolognak:S)
Asszem olyan 6000 körüli népesség volt tavaly conon.

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
(btw rekord: Tudtátok, hogy az "egy helyen összegyűlt cosplayesek" rekordja kb 300(!!) fő, és londoni animeconon történt? Simán megdöntöttük már és benne lehetnénk a guinnessben, de 3 millió Ft csak egy rekordbíró meghívása:S hmpf..)

That's not my fault!
moderátor
Szerk: bagszi 2010-02-06 20:28:43
Oldalak: ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... <<>>