Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
beküldve: 2010-02-08 00:37:05
(#206) persze rakd csak, még Oroszlánkirályt nézek
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
ow akkor bocsánat, nem direkt volt animekarácsonyon nem voltam még
Akkor nem láthattad őt..
Keresek képet róla ha itt leszel még..
persze csak addig mig megnézed, utána kivenném a linket.
MIANEVED?!
ow akkor bocsánat, nem direkt volt animekarácsonyon nem voltam még
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-08 00:19:36
(#203) Pont beletapostál abba amire érzékeny vagyok xD
Najó, AnimeKarácsonyon az az érdekes CP-s srác durva volt..
Najó, AnimeKarácsonyon az az érdekes CP-s srác durva volt..
MIANEVED?!
beküldve: 2010-02-08 00:15:06
(#202) öreg hiba, de a vidi akkoris jó
omg megint komolyan vettek. hakuna matata
Hát persze. Feltételezi az ember, hogy komolyan ír a másik..
MIANEVED?!
beküldve: 2010-02-07 23:59:35
(#200) omg megint komolyan vettek. hakuna matata
Jajj ne már.. Ne kezdjük már el azokat csúfolni akik mondjuk Narutonak öltözik be! =(
hadd öltözzön, szereti, és annak szeretne..
Alister:
hadd öltözzön, szereti, és annak szeretne..
Alister:
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-02-07 23:44:48
beküldve: 2010-02-07 22:18:46
(#198) hát... ezek után egy a biztso... mikr kijönnek a jegyek olyan gyorsan le kell rá csapni mint a villám X'D én akarok menni és engem annyira nem zavar, bár a Pecsánál csak a MEkit szerettem azok a fejek amiket vágtak az eladók felejthetetlen van a közelbe am Meki? X'D ha már itt tartunk... vagy csak az Árkádnál van, mert az akkor egy vicces túra lesz X'D
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-07 21:55:22
(#197) Alternatívaként javaslom azoknak, akik most itt fognak nyavalyogni, hogy a Hungexpo milyen rossz, meg hogy miért nem a Pecsa, meg hogy akkor ők nem jönnek, hogy
a, véletlenül se írják le ide a hisztijüket, mert teljesen kizárt, hogy arra bárki kíváncsi lenne (de ha mégis, ott a privát üzenet), az ismerőseiknek meg majd szólnak privátban;
b, béreljék ki ők a Pecsát és rendezzenek ott ők egy cont;
c, ne jöjjenek el a Hungexpós conra, mert még sérülnének a megalapozatlan előítéleteik, és nem vennénk a szívünkre, ha csak a jó szórakozás miatt lerombolnák a világképüket.
Előre is köszönöm és további kellemes fórumozást!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Elvileg az eddigi Hungexpós "talik" is Conoknak számítottak, szóval nem hiszem, hogy más szabályok lennének. A PeCsában azért vették el, mert a Házirend szerint nem lehetett ilyen dolgokat bevinni (értsd: a helyszín kiadói szabták meg).
beküldve: 2010-02-07 21:02:13
(#194) Valaki tudja, hogy most be lehet-e majd vinni a Con-ra "fegyvert". Pl fából készült kardot, kaszát stb-t? Mert a Hungexpos talira eddig belehetett vinni ilyeneket, de a Conokra nem. És... azért nem mindegy, hogy hetekig vacakolok-e valami ilyesmi elkészítésével, aztán a kapunál azonnal elveszik-e vagy bevihetem-e nyugodtan.
bagszi: ismételten kösz a bennfentes információkat!
Mielőtt mindenki kétségbe esik és esküt tesz arra, hogy nem jön el, mivel nem a PeCsában lesz a Con, érdemes megnézni a helyet. Már alapból sztem a 25-ös pavilon befogadó képessége több, mint 250 fő (ennél éppen nem is láttam erre vonatkozó információt, de egy nála jóval kisebb épületre volt 200 fő írva), és akkor még nem is beszéltünk az előtte elhúzódó szép parkos részről. Ebben az a legjobb, hogy nem kell ki-be járkálni a főkapun azért, hogy friss levegőt szívjunk. E mellett pedig mozogni is lehet majd; nem minden egy helyen van, és még csak nem is fülledt sátrakban. Én nagyon bizakodó vagyok. Tetszik a hely és szerintem el is fogunk majd férni. Az épületekben az a legjobb szerintem -a légkondi mellett-, hogy nagy a belmagasságuk; talán nem lesznek ájulás közeli esetek.
Tudom, lassan olyan vagyok, mint egy térítő, de én tényleg nagyon örülök a Hungexpónak; sokkal könnyebben eljutok oda, mint a PeCsába.
Ja és a [Link]. Érdemes a képeket megnézegetni. ;)
Mielőtt mindenki kétségbe esik és esküt tesz arra, hogy nem jön el, mivel nem a PeCsában lesz a Con, érdemes megnézni a helyet. Már alapból sztem a 25-ös pavilon befogadó képessége több, mint 250 fő (ennél éppen nem is láttam erre vonatkozó információt, de egy nála jóval kisebb épületre volt 200 fő írva), és akkor még nem is beszéltünk az előtte elhúzódó szép parkos részről. Ebben az a legjobb, hogy nem kell ki-be járkálni a főkapun azért, hogy friss levegőt szívjunk. E mellett pedig mozogni is lehet majd; nem minden egy helyen van, és még csak nem is fülledt sátrakban. Én nagyon bizakodó vagyok. Tetszik a hely és szerintem el is fogunk majd férni. Az épületekben az a legjobb szerintem -a légkondi mellett-, hogy nagy a belmagasságuk; talán nem lesznek ájulás közeli esetek.
Tudom, lassan olyan vagyok, mint egy térítő, de én tényleg nagyon örülök a Hungexpónak; sokkal könnyebben eljutok oda, mint a PeCsába.
Ja és a [Link]. Érdemes a képeket megnézegetni. ;)
És ha már térítés, íme az én PeCsa vs. Hungexpo listám (csak pozitívumokkal):
PeCsa: mellette a Városliget, sok jó emlékünk fűződik hozzá, a város közepén van
Hungexpo: nincs táskatapogatás/ürítés a belépéskor, időben bejut mindenki, a zöld területre könnyen ki lehet jutni, nagyobb a mozgástér, ingyenes és könnyen hozzáférhető a ruhatár, lehet kaját csomagolni
PeCsa: mellette a Városliget, sok jó emlékünk fűződik hozzá, a város közepén van
Hungexpo: nincs táskatapogatás/ürítés a belépéskor, időben bejut mindenki, a zöld területre könnyen ki lehet jutni, nagyobb a mozgástér, ingyenes és könnyen hozzáférhető a ruhatár, lehet kaját csomagolni
beküldve: 2010-02-07 17:04:22
(#192) Nem akarok akadékoskodni, de akkor már tényleg jobblenne a PECSA...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.