Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
Tavaly volt szerencsém végigmászni Pesten a fehér Arrancar ruhámban. Meg kell mondjam élveztem a "polgárpukkasztást", kaptam sok dicsérő pillantást, bunkóval meg hálistennek nem nagyon találkoztunk
Azért odafele a néni beszólt nekünk, visszafele meg elkezdtek udvarolni nekema szlovák srácok, mert azthitték lány vagyok, de komolyabbb inzultus valóban nemtörtént..x)
Rajzon indulni fogok szerintem. Nagyon. Msot.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-02-10 13:41:15
Tavaly volt szerencsém végigmászni Pesten a fehér Arrancar ruhámban. Meg kell mondjam élveztem a "polgárpukkasztást", kaptam sok dicsérő pillantást, bunkóval meg hálistennek nem nagyon találkoztunk
Egy kérdés: rikító piros ruhában voltál csápokkal? Mert ha nem, akkor én inkább maradnék a civil ruhánál. Bár ki tudja; ha megfelelő lesz a hangulat és elég hülye a társaság, akkor biztosan cp-ben fogok elsétálni a kajáldáig, ami akár metrózást is jelenthet. XD De ha nem szóltak be neked és elismertek a ruhád miatt, akkor nagyon jó lehettél! Majd otthon utánanézek a karakterednek, most így a suli könyvtárából valahogy nincs kedvem.
alister: a bizarr írások általában jók, szóval hajrá! És ne feledkezz el a cosplay versenyről sem. ;)
És a visszaolvasás is dícséretes lenne.
Szívemből szóltál. Kicsit (önző módon) azért örülök, hogy más is érzi, amit én szoktam.
Valaki am. tervezi, hogy rajz, vagy fanfic kategóriában indul versenyen?
Esetleg fanfic. De tuti bizarr lesz, mert akkoriban fogok államvizsgázni. Na most el lehet képzelni... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-02-10 00:51:49
(#248) Szerintem már mindenki unja a szócsatát.
Kitárgyaltuk -vagyis tárgyaltátok-, szerintem nem lehet többet kipréselni belőle.
Tessék örülni, hogy lesz egyáltalán Con.
Kicsit aggódok igaz, hogy milyen lesz, jobb lesz-e mint az előző Conom, sötöbö. Ha bízunk úgyis bevonzzuk a pozitív energiákat
Rajzra szívesen jelentkeznék, de szerintem most is az lesz, hogy az összes rajzom leértékelem és valami borzalmat küldök be xD
Kitárgyaltuk -vagyis tárgyaltátok-, szerintem nem lehet többet kipréselni belőle.
Tessék örülni, hogy lesz egyáltalán Con.
Kicsit aggódok igaz, hogy milyen lesz, jobb lesz-e mint az előző Conom, sötöbö. Ha bízunk úgyis bevonzzuk a pozitív energiákat
Rajzra szívesen jelentkeznék, de szerintem most is az lesz, hogy az összes rajzom leértékelem és valami borzalmat küldök be xD
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Ismételten; ha valamiről nincs pontos információd, akkor inkább ne is jelents ki róla semmit.
De Béla már kifejtette előttem.
Továbbá a többi "OMG, ez nem a PeCsa" beszólót is megkérném arra, hogy a (szegényes) angol tudásuktól és felesleges hozzászólásaiktól kíméljenek meg minket. Tudom, szólásszabadság van, meg bunkó is vagyok, de ez van. Unjuk már az állandó panaszkodást és félreinformálást.
Ez természetesen nem jelenti azt, hogy ne lehetne egyéni véleménye mindenkinek, ami akár különbözhet is a szervezőkétől vagy miénktől, de azt illendő lenne kultúrált formában előadni. A helyszínt meg minek szapulni? Ott lesz a Con és kész.
A topik témája a 2010-es tavaszi con; nagyon örülnék, ha nem csak a Hungexpo vs. PeCsa csata folyna itt.
Cosplayben utazás kérdésében én inkább nemmel szavaznék, mivel nincs kedvem beteges vicceket hallgatni a metrón irányomban.
De Béla már kifejtette előttem.
Továbbá a többi "OMG, ez nem a PeCsa" beszólót is megkérném arra, hogy a (szegényes) angol tudásuktól és felesleges hozzászólásaiktól kíméljenek meg minket. Tudom, szólásszabadság van, meg bunkó is vagyok, de ez van. Unjuk már az állandó panaszkodást és félreinformálást.
Ez természetesen nem jelenti azt, hogy ne lehetne egyéni véleménye mindenkinek, ami akár különbözhet is a szervezőkétől vagy miénktől, de azt illendő lenne kultúrált formában előadni. A helyszínt meg minek szapulni? Ott lesz a Con és kész.
A topik témája a 2010-es tavaszi con; nagyon örülnék, ha nem csak a Hungexpo vs. PeCsa csata folyna itt.
Cosplayben utazás kérdésében én inkább nemmel szavaznék, mivel nincs kedvem beteges vicceket hallgatni a metrón irányomban.
oké, benne vagyok, jövőhéttől bármikor és bárkinek
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Pillangó? haha, az Örsre járok suliba, akkor viszonylag ismerős terep
ha gondolod találkozhatunk valahol és mutatom az utat
Most már 100%, hogy eltalálok oda..
Mármint ha ugyanaz a kapu lesz a bejutáshoz.. o.O
MIANEVED?!
beküldve: 2010-02-09 20:51:04
(#243) Pillangó? haha, az Örsre járok suliba, akkor viszonylag ismerős terep
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-09 20:48:51
(#242) Igen, piros metro, Pillango utca.
Onnan olyan 10perc séta és tádá ott a K. épülethez a bejárat.
AnimeKarácsonyra is így mentünk, de ha nem jött volna velem Yoroi hírtelen nem tudtam volna, hogy jobbra vagy balra =DD
Hungexpo. Hát, majd meglátjuk. Picit többet kell gyalogolni meg utazni hozzá kb. ennyi a változás (ezen a téren)
Onnan olyan 10perc séta és tádá ott a K. épülethez a bejárat.
AnimeKarácsonyra is így mentünk, de ha nem jött volna velem Yoroi hírtelen nem tudtam volna, hogy jobbra vagy balra =DD
Hungexpo. Hát, majd meglátjuk. Picit többet kell gyalogolni meg utazni hozzá kb. ennyi a változás (ezen a téren)
MIANEVED?!
beküldve: 2010-02-09 20:39:47
(#241) hát ha pillangó utca akkor is 1 megálló az árkád *o* én is csak olvastam vhol h lehet eljutni X'D szal lehet h te mondtad jól ;)
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Én valami Pillangóra emlékszem (Pillangó utca, talán?), de neked elhiszem.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Azt még én is tudom, hogy valamelyik metró egyik megállójától kb. öt percre volt a K épület, vagy mi...
piros 2es metro végállomása, árkád *w* lehet menni MEkizni az árkádban cp cuccban de coool *o*
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-09 20:03:18
(#238) De durca (direct, its meaning really is "durCa"), nem a Pecsában lesz a tavaszi con? Ha én ezt tudom!
az ne jöjjön el, és pont...
Nem azért, mert félek, de ezt fogom tenni...
Luggi szavaival élve (sajnálom, többet nem koppintok) be positive.