Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
Azur!
A költségvetést előre kell elkészíteni, mert vannak fix és változó költségek, valamint bevételek, ahogyan a nyári és az őszi programnál sem nullák szerepelnek. :)
A költségvetést előre kell elkészíteni, mert vannak fix és változó költségek, valamint bevételek, ahogyan a nyári és az őszi programnál sem nullák szerepelnek. :)
ápr. 24-25 ha jól tudom
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-13 21:10:30
(#294) me?
Just because :) [Be positive]
talee?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-02-12 16:15:22
(#292) vadooc: Egy kis blöf nélkül szar lenne a világ de hazugság az tényleg nem kell :)
Ayame-sama: Nélkülük nem teljes az állatkert de értem a célzást
Ez a Szandó nem tudom ki de... gyenge
EZ egy cosplay:
Ayame-sama: Nélkülük nem teljes az állatkert de értem a célzást
Ez a Szandó nem tudom ki de... gyenge
EZ egy cosplay:
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
beküldve: 2010-02-12 16:04:36
(#291) Sztam a politikusak hagyjuk ki a dologból xD
Am ki merne bevállalni egy Szandó CP-t =D Lehet kitennék az illetőt túlzott perverzióért xD
Am ki merne bevállalni egy Szandó CP-t =D Lehet kitennék az illetőt túlzott perverzióért xD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
*És amit ígérünk azt be kell tartani, másképp olyanok leszünk mint az eltorzult politikusaink ^_______^*
mennyivel szebb lenne a világ ha csak a politikusok hazudoznának össze-vissza....
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
De mégis kell mennem.
Megbeszéltem osztálytársammal így nincs menekvés : |
*És amit ígérünk azt be kell tartani, másképp olyanok leszünk mint az eltorzult politikusaink ^_______^*
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
Szerintem a lányoknak inkább Szandót kéne cp-zni.
Tetszene mi? Te vén kujon xD
Akkor is, ha mondjuk egy teltebb lányon látnád ezt a "ruhát" ?
MIANEVED?!
beküldve: 2010-02-12 00:15:16
(#287) és akiknek nem tetszett azok mondosok lettek, hogy kitúrják a mostanis zervezőket.
Kivéve, ha soha nem volt MAT-os az illető...szóval hol van itt a kitúrás ?
Ja és Márk....tudod, hogy nem erőszak a disznótor...nem tetszik, nem jössz. (még parttalan flémben sem etetjük a trollt )
beküldve: 2010-02-11 22:35:38
(#285) Mondok jobbat. Öltözzetek TENTACLE RAPE HENTAI-nak! Az mekkora lenne.XD Valaki egész con alatt úgy mászkálna, mint akit épp megcsápolnak.
That's not my fault!
Khirály! De ha akarod, igazit is szívesen szerzek Neked, hogy a hátadra kösd.
beküldve: 2010-02-11 20:45:29
(#283) Hungexpon valszeg lesz bazárbezárás. Kapunyitás meg gondolom szokás szerint 9 körül.
That's not my fault!
oké akkor egy kézzel vart bolip lesz a hátamra kötözve aminek kilóg a beleXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\