Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
beküldve: 2010-02-17 17:08:32
(#326) Azt szeretném kérdezni valaki le tudná írni milyen programok szoktak lenni a Con-okon mert még nem voltam sosem de már régóta szeretnék menni de a mostanin ott leszek tehát valaki írja már le. Tudom hogy szoktak lenni cosplay-ek meg ilyen nagyobb események de a többire lennék kíváncsi.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-02-17 14:38:22
(#325) Jelentem nekem április 24én nyelvvizsgám van. De igyekszem odaérni conra.
Legalábbis a vedelésre...
a nagy visszatérő...
Ajajjjj xD
A hajszín ugye nem lesz Tom Krúzos,azaz rózsaszín? Útálom a rózsaszínt.
A hajszín ugye nem lesz Tom Krúzos,azaz rózsaszín? Útálom a rózsaszínt.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
én csinálom a hajadat >8D
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-17 13:42:18
(#322) Új cosplay ötletem támadt Sakuraconra: beöltözöm a gonosz ikertestvéremnek.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-16 18:41:22
(#321) Azt nem tudom mikor lehet megvenni a jegyeket de jegy ára szerintem marad 1800Ft
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-02-16 18:17:08
(#320) sziasztok
szerintetek kb mikor lehet megvenni a jegyeket?
és kb menniybe fog kerülni?
előre is köszi:)
szerintetek kb mikor lehet megvenni a jegyeket?
és kb menniybe fog kerülni?
előre is köszi:)
Olvass vissza :P
btw ápr 24-25.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-02-16 17:36:45
(#318) Valaki tudja mikor kezdődik a 2010-es SakuraCON mert még nem voltam de úgy tudom hogy egész napos ez igaz? Ja és hogy megint a Hungexpo csarnokba lesz-e vagy más helyszínen?
ez nem jelenti azt, hogy szép emléküket elcsúfítjuk.
Nem csúfítanátok el...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
hát... ebből a szempontból sztem igen
biztos, h nem válalnék, be egy ilyen cpt az tuti... még ha lenne hozzá alakom se akkor se X'D
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-15 20:45:06
(#313) Heló! Én lemaradtam az AnimeKarácsonyról ezért valaki tudna linkeket küldeni ahol meg tudom nézni a képeket meg a videókat mert elég kíváncsi vagyok rá.
Elég gyenge munkát végeztek. Am. a Szandó cp-sek tényleg nagyon jók voltak; még én is elismerően mértem végig őket. De ez nem jelenti azt, hogy szép emléküket elcsúfítjuk.