Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
beküldve: 2010-03-12 15:47:41
(#386) *szitkozódik egy sort, majd durcásan eloldalog az Otakucsmába lerészegedni*
Még egyelőre nem írom le, hogy mi történt, hátha megváltozik a dolog, de a jelenlegi álláspont szerint nagyon-nagyon-nagyon nagyot fogunk szívni.
Még egyelőre nem írom le, hogy mi történt, hátha megváltozik a dolog, de a jelenlegi álláspont szerint nagyon-nagyon-nagyon nagyot fogunk szívni.
Bocs, hogy ezt most ide írtam, de muszáj volt kiadnom magamból.
beküldve: 2010-03-12 13:23:11
(#385) mindenképen kétnaposra megyek
imádok bulizni
"Mikor a teljes pusztulás közeleg, a hidegvérem akkor is meglelem."
beküldve: 2010-03-08 15:21:17
(#384) Haha, tegnap délután rohamtempóban összevágtuk Yavennel és Alice-szal a csapat-háttérképet és fellépő-zenét (egész konkrétan én), a nagy sietség ellenére mégis jók lettek. Első nap cp-verseny, második nap fényképezés és vásárolgatás, én is így tervezem.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-03-08 13:53:59
(#383) Én 2 naposra megyek az biztos! Csak legyen majd pénzem! Csak legyen elég rá a fizum
Am Yaven nagyon nagyon tetszik a készülendő
CP-d!! Nagyon állat :P
CP-d!! Nagyon állat :P
Megkésve bár, de köszönöm szépen.
Ma lerendeztük a jelentkezést, remélem nem lesz semmivel bajuk.^^"
Am. én úgy tervezem, hogy 2 napra megyek. (Első nap cp-s örömök, második nap vásárlás)
A Con április 24-25-én lesz a Hungexpóban (kibővített helyszínen).
beküldve: 2010-03-08 00:14:34
(#381) Én megyek mindkét nap, ha lesz pénzem... Ha nem akkor is, csak akkor jegyem nem lesz valamelyik nap. Valószínűleg szombaton, mert akkor úgy is túlzottan pörög mindenki.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Egynaposra megyek én is.
Ahogy Márk is írta,a vasárnap olyan semmilyen,szombaton van nagyobb pörgés,meg minden.
Ahogy Márk is írta,a vasárnap olyan semmilyen,szombaton van nagyobb pörgés,meg minden.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-03-06 15:46:45
(#378) Jó kérdés.
Szerintem én csak 1 napra megyek mert vasárnap tényleg semmi nem történik ( meg az egynapos az gazdaságosabb is ^^ ) expo kültere meg nem olyan "szép piknik" szerű mint az ELŐDÉNEK így nekem csak egy nap lesz ez a tömegb*zulás...
Szerintem én csak 1 napra megyek mert vasárnap tényleg semmi nem történik ( meg az egynapos az gazdaságosabb is ^^ ) expo kültere meg nem olyan "szép piknik" szerű mint az ELŐDÉNEK így nekem csak egy nap lesz ez a tömegb*zulás...
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
beküldve: 2010-03-06 15:13:08
(#377) Hát igen, hamar le kell csapni a jegyekre, mert veszik, mint a cukrot :P
Amúgy ki jön kétnaposra?? Mindenki ugye? Elvégre úgy a buli =D
Amúgy ki jön kétnaposra?? Mindenki ugye? Elvégre úgy a buli =D
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Igen-igen,elővétel: hamarosan.Legalább már van vmi infó.
na igen... de azért megoldom valahogy
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-04 17:43:34
(#374) Szerintem is korrekt a jegyár. Elvégre már azért kapsz 1 mangát "ingyen", hogy ott vagy.
Az már más kérdés, hogy jelenleg lövésem sincs honnan szerzem rá be azt a 4ezret
Probléma, de igyekszem megoldani
*Válság rulz*
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-03-04 17:44:05
A jegyvásárlás viszont hamarosan elindul (vagy már el is indult?)
...hamarosan elindul...
Nekem is feltűnt,hogy nagy a csend mostanában a témával kapcsolatban.
A jegyvásárlás viszont hamarosan elindul (vagy már el is indult?),nem ártana lecsapnom kettő darab egynapos jegyre minél hamarabb.
A jegyvásárlás viszont hamarosan elindul (vagy már el is indult?),nem ártana lecsapnom kettő darab egynapos jegyre minél hamarabb.