Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
beküldve: 2010-03-19 20:56:12
(#416) Jó estét a kedves fórumozóknak!
Egy időben a Connal lesz Japán nap is!
Én arra megyek, ugyanis én is eléggé le vagyok égve és annak a belépője 500Ft egy baráti ár, amit még kitudok fizetni
A nyári cont lehetőségem szerint nem szeretném kihagyni, de az attól is függ hogy, hogy lesz pénzem. Bár magamat ismerve bármennyit vihetek, az nem lenne elég (Ilyen téren főleg )
Egy időben a Connal lesz Japán nap is!
Én arra megyek, ugyanis én is eléggé le vagyok égve és annak a belépője 500Ft egy baráti ár, amit még kitudok fizetni
A nyári cont lehetőségem szerint nem szeretném kihagyni, de az attól is függ hogy, hogy lesz pénzem. Bár magamat ismerve bármennyit vihetek, az nem lenne elég (Ilyen téren főleg )
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2010-03-19 20:56:54
Őszi Con jónak néz ki... Kellően messze van, még jó ideig nem kell foglalkozni addig a dologgal.
Egyébként természetesen belefér, ha meg nem, akkor is csináljuk... Ilyesmin nehogymár fennakadjunk.
Egyébként természetesen belefér, ha meg nem, akkor is csináljuk... Ilyesmin nehogymár fennakadjunk.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Én benne vagyok.A többit meg majd megdumáljuk.Őszi Conra esetleg lehetne belőle vmi.De ráér még addig a dolog.
Egyébként tavaly tavasszal vki Éc Ventúrának öltözött,sztem Slash belefér már ennyi erővel.
Egyébként tavaly tavasszal vki Éc Ventúrának öltözött,sztem Slash belefér már ennyi erővel.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Köszönöm szépen, nagyon jól esik. Amúgy nyilván feltűnően szekszi leszek. Ez a lényege igazából.
Souichiro: Nekem fekszik. Mondjuk ROFL, hogy a Mesternek 0 köze van az animékhez, mi meg csoportos cosplayt tervezünk belőle... De ez lenne a gyönyörű az egészben. Meg kell majd ezt tárgyalni valamikor komolyabban.
Souichiro: Nekem fekszik. Mondjuk ROFL, hogy a Mesternek 0 köze van az animékhez, mi meg csoportos cosplayt tervezünk belőle... De ez lenne a gyönyörű az egészben. Meg kell majd ezt tárgyalni valamikor komolyabban.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-03-19 19:38:26
(#412) Én is le vagyok égve, de nem ez az oka annak amiért nem megyek conra.
Hanem csak annyi, hogy voltam kettőn is, és már nemigazán van kedvem többre menni.
Az a sok vonatozás, metrózás, bóklászás, stb stb...
Inkább hanyagolom.
Annyira különösebben nem hiányzik az életemből, de rosszat sem mondok róla, mert kétségkívül jól éreztem magam azokon, amiken voltam.
Hanem csak annyi, hogy voltam kettőn is, és már nemigazán van kedvem többre menni.
Az a sok vonatozás, metrózás, bóklászás, stb stb...
Inkább hanyagolom.
Annyira különösebben nem hiányzik az életemből, de rosszat sem mondok róla, mert kétségkívül jól éreztem magam azokon, amiken voltam.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Én szintén bízok benned féltestvérem. Rendkívül szekszi leszel.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Sztem aki nem megy Conra,az vagy le van égve (pl. én is),vagy pedig apuci meg anyuci nem pénzeli.Ennyi.
Biztos én is hülye vagyok,mert a sz*r életszínvonal miatt ki kell hagynom a tavaszi Cont...
Márk meg jófej,nem kéne beszólogatni neki csak úgy.
Hogy szereti vagy útálja az animéket,az az ő dolga.
Háté: vmelyik Conra nem akarunk egy csoprotos Slash coplayezést összehozni? Slashnek szívesen beöltöznék én is.
Biztos én is hülye vagyok,mert a sz*r életszínvonal miatt ki kell hagynom a tavaszi Cont...
Márk meg jófej,nem kéne beszólogatni neki csak úgy.
Hogy szereti vagy útálja az animéket,az az ő dolga.
Háté: vmelyik Conra nem akarunk egy csoprotos Slash coplayezést összehozni? Slashnek szívesen beöltöznék én is.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Gondolkoztam egy ideje, hogy mivel illusztráljam, hogy nem megyek... De most, hogy jöttél, itt az élő példa :P
Hozzád hasonlókból vagy nálad is durvábbakból áll
Animeket meg annyira azért nem utálhatom. Leginkább a 2009-től és attól tovább kiadott animékkel van bajom, mert sablonosak és évente csak 1-2 nézhető cím van vagy annyi sem, de a régi címeket többnyire szeretem.
Másik meg a fórumozás. Ezzel pótolom az "olvasási fogyatékosságomat" ( xD )
Hozzád hasonlókból vagy nálad is durvábbakból áll
(többnyire)
egy con így nincs értelme elmennemAnimeket meg annyira azért nem utálhatom. Leginkább a 2009-től és attól tovább kiadott animékkel van bajom, mert sablonosak és évente csak 1-2 nézhető cím van vagy annyi sem, de a régi címeket többnyire szeretem.
Másik meg a fórumozás. Ezzel pótolom az "olvasási fogyatékosságomat" ( xD )
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
Köszönöm, apus...
Ezért fizetek neked egy pohár low-büdzsé málnaszörpöt, mikor legközelebb találkozunk.
Azért ilyen mély következtetéseket ne vonjunk le abból, hogy valaki jön-e vagy nem... Szívügye mindenkinek, azt hiszem.
EDIT: Most vettem észre a végén a beöltözésre vonatkozó kérdést (már ha az az, rofl)... Én Slash leszek. A Guns N' Roses egykori gitárosa. Mondjuk ezt sokan cáfolják (mármint hogy Slash leszek), és mivel még mindig nincs kész semmi a dologból, lehet, hogy igazuk lesz, de nagyon nem akarom megadni nekik azt az örömöt, hogy igazuk legyen. Szóval mindenképp Slash leszek. Vagy nem.
EDIT: Most vettem észre a végén a beöltözésre vonatkozó kérdést (már ha az az, rofl)... Én Slash leszek. A Guns N' Roses egykori gitárosa. Mondjuk ezt sokan cáfolják (mármint hogy Slash leszek), és mivel még mindig nincs kész semmi a dologból, lehet, hogy igazuk lesz, de nagyon nem akarom megadni nekik azt az örömöt, hogy igazuk legyen. Szóval mindenképp Slash leszek. Vagy nem.
beküldve: 2010-03-19 16:16:30
(#404) beküldve: 2010-03-19 16:12:45
(#403) sztem aki nem megy el az hüle!
főleg ez a soa márk!! Egyáltalán minek jár fel ha utálja az animeket??!
én biszti megyek mind2 nap
ki oltözik?
főleg ez a soa márk!! Egyáltalán minek jár fel ha utálja az animeket??!
én biszti megyek mind2 nap
ki oltözik?
jer HoldfényConra múltkor 800 huf volt a belépő, most nemtom
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-18 21:01:57