Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
A sakuracon honlapján kivannak irva az ujdonságok!
Az újdonságok még nincsenek kint, csak 2 kiadó akciós termékei. Én meg leginkább a Lidércföldére lennék kíváncsi, ami Vadvirágok Könyvműhelyes kiadás.
Márk: szerintem egyedül csak te vennéd meg ezt a remekművet.
Az a remekmű megjelenik DVD-n? Eszméletlen. Musthave.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-04-11 22:14:48
(#474) Jó lenne ha Conra kijönne az Égenjárók DVD-n.
Szerintem beruháznék rá. Bár így is megveszem szerintem, ha később jelenik meg.
Szerintem beruháznék rá. Bár így is megveszem szerintem, ha később jelenik meg.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
hmm, ezek közül ami érdekelne már mind megvan, újba meg nem akarok belekezdeni. Legfeljebb a Kenshint venném meg, de ez is meggondolós. Vagy talán az Árnybíró első, vagy második kötetét, aztán odaadnám a barátnőmnek, aki gyűjti, mert én ilyen jó fej vagyok
(hehe luffys avatar)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-11 14:01:37
Engem az érdekelne leginkább, hogy a jeggyel jövő kupont mikre lehet még beváltani
A sakuracon honlapján kivannak irva az ujdonságok!
beküldve: 2010-04-11 11:30:47
(#471) Nincs kedvem 32 oldalt visszaolvasni, lusta is vagyok, meg az időm is kevés, de.
Valaki cosplayeli Kidet? *.*
(Mert ha igen, és esetleg jó neki, akkor egy Liz és egy Patty csatlakozna hozzá szívesen).
Valaki cosplayeli Kidet? *.*
(Mert ha igen, és esetleg jó neki, akkor egy Liz és egy Patty csatlakozna hozzá szívesen).
jah, ne is mondd, Andrásék tervezése imádnivaló. de gondolom csak ekkor szabad a SYMA
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-09 20:47:15
(#468) Engem az érdekelne leginkább, hogy a jeggyel jövő kupont mikre lehet még beváltani. Meg az is jó lenne, ha az újdonságoknál listáznák az Árnybíró 16-ot
beküldve: 2010-04-09 20:22:55
(#467) Engem is a manga újdonságok érdekelnek a legjobban.
Feltételezhetőleg a Mangafan az eddigi sorozataik új köteteit kiviszi (kivéve az Árnybíró és a Naruto, esetleg még a NANA a 6. kötet csúszása miatt). Új sorozatok bejelentésének is örülnék, és bár nem pont ezeknek örülnék a legjobban, de szerintem a legvalószínübb, hogy ezek fognak sorra kerülni - csak idők kérdése: Bleach, D.Gray-man, Fullmetal Alchemist, Soul Eater.
Ja, és a már régóta igérgetett Naruto DVD-k is jólesnének, díszdobozos digipackban természetesen.
Magára a Conra szerintem ismételten nem megyek ki, bár egyszer mindenképp jó érdemes lenne, de ez a tavaszi most (is) kimarad.
Feltételezhetőleg a Mangafan az eddigi sorozataik új köteteit kiviszi (kivéve az Árnybíró és a Naruto, esetleg még a NANA a 6. kötet csúszása miatt). Új sorozatok bejelentésének is örülnék, és bár nem pont ezeknek örülnék a legjobban, de szerintem a legvalószínübb, hogy ezek fognak sorra kerülni - csak idők kérdése: Bleach, D.Gray-man, Fullmetal Alchemist, Soul Eater.
Ja, és a már régóta igérgetett Naruto DVD-k is jólesnének, díszdobozos digipackban természetesen.
Magára a Conra szerintem ismételten nem megyek ki, bár egyszer mindenképp jó érdemes lenne, de ez a tavaszi most (is) kimarad.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-04-09 20:19:04
(#466) Sziasztok!
Az eddigi alkalmaknak megfelelően a szokásos workshopokkal együtt a HoldfényTeam Fantasy Kft is ismét részt vesz a rendezvényen.
Mint sokan tudjátok, a januárban megrendezésre került fehérvári HoldfényCon osztatlan sikert aratott a látogatók körében, s ezt most ismét megismételjük 2010 június 12-én a SYMA Csarnokban. Ezért a SakuraCon helyszínén a HoldfényTeam standja mellett.
A jegy ára elővéteben 1500, a helyszínen 1800 forint.
Várunk titeket ismét szeretettel, sok-sok új fantasy- sci-fi- és anime újdonsággal, s a szokásos kedvezményekkel a HoldfényTeam pultjánál!
Üdv: HoldfényTeam Fantasy Kft (és Gilje)
Az eddigi alkalmaknak megfelelően a szokásos workshopokkal együtt a HoldfényTeam Fantasy Kft is ismét részt vesz a rendezvényen.
Mint sokan tudjátok, a januárban megrendezésre került fehérvári HoldfényCon osztatlan sikert aratott a látogatók körében, s ezt most ismét megismételjük 2010 június 12-én a SYMA Csarnokban. Ezért a SakuraCon helyszínén a HoldfényTeam standja mellett.
A jegy ára elővéteben 1500, a helyszínen 1800 forint.
Várunk titeket ismét szeretettel, sok-sok új fantasy- sci-fi- és anime újdonsággal, s a szokásos kedvezményekkel a HoldfényTeam pultjánál!
Üdv: HoldfényTeam Fantasy Kft (és Gilje)
Szerk: Gilje-sama 2010-04-09 20:26:22
beküldve: 2010-04-09 18:29:51
(#465) Van már hír akármiről is, hogy meg akarna jelenni a conra?
Mert azért jó lenne tudni, hogy mire számíthatok, ezért úgy osztanám be a pénzemet.
Mert azért jó lenne tudni, hogy mire számíthatok, ezért úgy osztanám be a pénzemet.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
esélyes
beküldve: 2010-04-06 16:43:08
(#463) Hm... kéne venni jegyet... hm...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-04-04 20:58:37
(#462) Hát =)
Itthon a 2napos jegyem. (Köszönet érte az Őrangyalomnak ^^ Ha ő nem vette volna meg, bizony TUTI nem mennék..)
Igaz így se 100%..
Itthon a 2napos jegyem. (Köszönet érte az Őrangyalomnak ^^ Ha ő nem vette volna meg, bizony TUTI nem mennék..)
Igaz így se 100%..
MIANEVED?!