Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
megyünk jegyet venni ha még nem fogyott el :) És már a ruha is megvan
Szupíííí(LLL)
A Slash Cp esetében nekem a cilinderrel vannak bajaim.Anyummal elkezdtük a cilindert,a terv tökéletes,csak a megvalósítás lett csapnivaló ^^"
Sebaj,veszek 8 erezért inkább egy igazi cilindert.
Paróka nem kell,a többi szükséges ruha meg megvan,igaz,full fekete minden,de sebaj.Egyedü la kendő bajos még...
azok a tél miatt voltak. én is sokkal szívesebben vagyok a szabadban (szesz nélkül is akár) mint egy füstös kocsmában. csak azért esőben-hóban-0fokban inkább a kocsma. de itt a jó idő és hepinesz
Conos ivást én sem szeretem, mert a mértéket valahogy ott sosem tudják belőni egyesek.

Ezeket a szavakat kerestem este, köszi.
Talán ezért is érzem magam már nem közétek valónak, egyszerűen nem tudok mit csinálni, ha kocsmás "forumtali" van, vagy hasonló mentek valahova ami így kezdődik: megyünk piálni. Innentől totál felesleges vagyok bárhova is
.
A Slash cp viszont bajos... Jegyre is épp', hogy lesz pénzem, szóval nem valószínű, hogy összejön. De előbb-utóbb be fog következni, ha nem most, akkor nyáron.
Igazán? Jó tudni....akkor készítek néhány 10 cm-es agyag tüskét a hátamra is....
Béla: jössz akkor Conra? És lesz Slash cp-d?
Conos ivást én sem szeretem, mert a mértéket valahogy ott sosem tudják belőni egyesek.

nem tudom, de nekem ott kell lennem. nélkülem nincs szülinap
nem nélkülözhetetlen, de én sose vetettem meg
Elhiszem, de belőlem csak a tapasztalat beszél, volt már ilyen conon iszunk történet
Ne vegye fel senki, semmi bajom azzal ha valaki iszik, viszont.. ehh =( evvan, én bajom.
Csevegő? Jó volna tényleg.
Szerintem nyugodtan lehet a témát terelni az offtopikba. A blícses ömlengéseket meg a Blícs topikba.
Mert még a végén bajok lesznek itt.
nem nélkülözhetetlen, de én sose vetettem meg. vess meg, ha gondolod
Nekem is volt már pár szülinapom, de egyiken se hiányzott az alkohol
mondd meg neki, adja fel 
XD
Fakkjú.
*random Háté emesen-beszélgetés beszúrása a Lust arc (Ulqui) vége után*
ichiMARU-t senki sem győzi le. ha mégis, SOHA TÖBBÉ NEM NÉZEK BLEACHET. de ez úgysem történik meg soha. mert Gin tökéletes