Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
A Slash Cp esetében nekem a cilinderrel vannak bajaim.Anyummal elkezdtük a cilindert,a terv tökéletes,csak a megvalósítás lett csapnivaló ^^"
Sebaj,veszek 8 erezért inkább egy igazi cilindert.
Paróka nem kell,a többi szükséges ruha meg megvan,igaz,full fekete minden,de sebaj.Egyedü la kendő bajos még...
azok a tél miatt voltak. én is sokkal szívesebben vagyok a szabadban (szesz nélkül is akár) mint egy füstös kocsmában. csak azért esőben-hóban-0fokban inkább a kocsma. de itt a jó idő és hepinesz
Conos ivást én sem szeretem, mert a mértéket valahogy ott sosem tudják belőni egyesek.
Ezeket a szavakat kerestem este, köszi.
Talán ezért is érzem magam már nem közétek valónak, egyszerűen nem tudok mit csinálni, ha kocsmás "forumtali" van, vagy hasonló mentek valahova ami így kezdődik: megyünk piálni. Innentől totál felesleges vagyok bárhova is .
A Slash cp viszont bajos... Jegyre is épp', hogy lesz pénzem, szóval nem valószínű, hogy összejön. De előbb-utóbb be fog következni, ha nem most, akkor nyáron.
Igazán? Jó tudni....akkor készítek néhány 10 cm-es agyag tüskét a hátamra is....
Béla: jössz akkor Conra? És lesz Slash cp-d?
Conos ivást én sem szeretem, mert a mértéket valahogy ott sosem tudják belőni egyesek.
nem tudom, de nekem ott kell lennem. nélkülem nincs szülinap
nem nélkülözhetetlen, de én sose vetettem meg
Elhiszem, de belőlem csak a tapasztalat beszél, volt már ilyen conon iszunk történet
Ne vegye fel senki, semmi bajom azzal ha valaki iszik, viszont.. ehh =( evvan, én bajom.
Csevegő? Jó volna tényleg.
Szerintem nyugodtan lehet a témát terelni az offtopikba. A blícses ömlengéseket meg a Blícs topikba.
Mert még a végén bajok lesznek itt.
nem nélkülözhetetlen, de én sose vetettem meg. vess meg, ha gondolod
Nekem is volt már pár szülinapom, de egyiken se hiányzott az alkohol
XD
Fakkjú.
*random Háté emesen-beszélgetés beszúrása a Lust arc (Ulqui) vége után*
ichiMARU-t senki sem győzi le. ha mégis, SOHA TÖBBÉ NEM NÉZEK BLEACHET. de ez úgysem történik meg soha. mert Gin tökéletes