Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
beküldve: 2010-04-02 20:43:45
(#431) beküldve: 2010-03-23 18:50:15
(#430) Meglehet hogy én sem megyek, szintén pénzügyi problémák miatt. A hiba az volt hogy két hónappal ezelőtt tettem félre rá pénzt. Most minden reményem a húsvéti bevételekben van. Csakhogy még egy születésnapi ajándékkal is lógok Soma barátomnak (aki nem mulasztja el az orrom alá dörgölni hetente).
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-03-23 18:42:13
(#429) Egyre inkább úgy néz ki, gyarapítom a pénzhiány miatt Cont mellőző emberek táborát. Legalábbis perpill. Holnap akartam menni jegyet venni, egynaposat, a kétnaposról már korábban lemondtam. Áprilisban még újra meglássam.
Helyszíni jegyvétel marad, ha addigra lesz valami, de felejtős, mert a biológiai órám azt tanácsolja, hétvégénként nem egészséges 10 előtt kibújni az ágyból.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-03-22 21:34:06
(#428) Hát igen a szék lessz a legnagyobb gond főleg végig cipelni a városon de majd megoldom valahogy.
Nem hiszem, hogy ebből bárki ügyet csinálna. Sőt, a fangörlök nagyon szeretni fognak.
Csak a széket humoros lesz mindenhova magaddal cipelni.
Csak a széket humoros lesz mindenhova magaddal cipelni.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-03-22 21:22:29
(#426) Hát végülis arra gondoltam hogy egy "gurulószékkel" tologatna a barátom amin olyan L-es ülésben lennék és tömném magam édességgel meg stb.
legyél L és Light édesgyermeke.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ha hasonlítasz rá és jól tudod játszani a szerepet, akkor egyáltalán nem gázos.
beküldve: 2010-03-22 21:05:48
(#423) beküldve: 2010-03-21 20:47:49
(#422) Én L-et cp-zem majd csak hozzátoldok valamit mert így is sok az L "imitátor" és én szeretnék vinni bele egy kis változatosságot.
Csak parázok elmondani mert tartok tőle hogy nem lessz majd sikere.
Csak parázok elmondani mert tartok tőle hogy nem lessz majd sikere.
beküldve: 2010-03-19 22:46:14
(#421) Na hát akkor én el is köszönnék!
További szép estét !!
További szép estét !!
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
De amúgy miért vagy te ennyire biztos abban, hogy nem fog összejönni..?
Nem is tudom....bízom a megérzéseimben.
Yume: én Sakuraconra megyek, de azért köszönöm az információt.
Yume: a japán nap nem Debrecenben lesz?[/QUOTE]
Nem. Valahol KÖKI felé lesz! 10-től 5-ig lesznek a programok.
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Még senki nem jött rá a titokra, azért nem csupaszőr cilinderes még mindenki.
De amúgy miért vagy te ennyire biztos abban, hogy nem fog összejönni..? (azon kívül, hogy bő egy hónappal a rendezvény előtt még sehol sem tartok) Aizawa is működött. Kb. egy kaliber a kettő.
(Az igen régen volt... Parókából úgy néz ki, hogy lesz normális [tehát nem az a szilveszteri konfettizuhatag, amit terveztem], a cilinderhez pedig az anyagot kéne megvenni, hogy anyukám meg tudja nekem csinálni. Vagy én magamnak, de annak katasztrofális következményei lesznek.)
De amúgy miért vagy te ennyire biztos abban, hogy nem fog összejönni..? (azon kívül, hogy bő egy hónappal a rendezvény előtt még sehol sem tartok) Aizawa is működött. Kb. egy kaliber a kettő.
(Az igen régen volt... Parókából úgy néz ki, hogy lesz normális [tehát nem az a szilveszteri konfettizuhatag, amit terveztem], a cilinderhez pedig az anyagot kéne megvenni, hogy anyukám meg tudja nekem csinálni. Vagy én magamnak, de annak katasztrofális következményei lesznek.)
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Amúgy nyilván feltűnően szekszi leszek. Ez a lényege igazából.
X'D Ha ilyen könnyen "feltűnően szekszivé" lehetne válni, akkor sztem már régóta mindenki csupaszőr cilinderes lenne. És én még mindig biztos vagyok abban, hogy a cp tervedből semmi sem lesz. (Am. nem azt mondtad korábban, hogy van cilindered és parókád is? )
Yume: a japán nap nem Debrecenben lesz?