Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
Bleach spoiler, NE olvasd el xD (Gilje a címzett)
Ichi is egy Isten, szal búcsúzz el drága férjuradtól, mert röpke pár héten belül padlóra küldik :P
Azt olvastam, hogy a peCsával ellentétben itt NINCS táska ellenőrzés, és nyugdtan lehet vinni annyi kaját-piát amennyit akartok.
Persze, az alkoholos ital más, de sztem úgy se fogják kiszúrni...
Az már más, hogy kérdem én: Muszáj piálni akkor és ott?
Yoroi: Végül csak jössz te is? =D Lentebb azt írtad, nem jössz
Gyorsan változott =)
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-02 22:56:10
beküldve: 2010-04-02 22:41:48
(#444) Én is megyeeeeeek^^
HÁHÁÁÁÁÁÁ. Totálfelpörögtem és életkedves lettem. Kösz új Red Bull Energy shot a 133mg/100ml koffeintartalommal^^
Dz: Drága Édesapám! Én szívesen vállalok csempészetet.
HÁHÁÁÁÁÁÁ. Totálfelpörögtem és életkedves lettem. Kösz új Red Bull Energy shot a 133mg/100ml koffeintartalommal^^
Dz: Drága Édesapám! Én szívesen vállalok csempészetet.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
wowXD maszek joghurtXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
hát bent nem lehetett venni, ami nekem nagyon hiányzott és a puszta közepén van szóval még az sincs h elmegyünk a fagyizóba rojálért aztán fél órával később egy bokorban találnak meg.
animekarin nem volt táskaellenőrzés, legalábbis engem békénhagytak, majd írok mélt nekik h lehet é bevinni.
vagy max berakok 1-2 tiplit a zsebembe, azt nem veszik észre tuti
animekarin nem volt táskaellenőrzés, legalábbis engem békénhagytak, majd írok mélt nekik h lehet é bevinni.
vagy max berakok 1-2 tiplit a zsebembe, azt nem veszik észre tuti
-
4-en megyünk a Pillangó utcáig, ahol ráugrunk Yavenékre és utánna ők viznek minket a hátukonXD
Gin egy isten. Az én vőlegényemet senki se fekteti ki8DD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Na és te kivel mégy? :3
Juhuu az avatarod.. Nah vajon
BLEACH SPOILER!!!
Gin fekteti ki Ichi-t vagy Ichi Gin-t? :P
MIANEVED?!
majdnem kaptam egy jegyet ajándékba. sajnos 2 nappal előbb vetettem meg a jegyet LudwiggalXD
beküldve: 2010-04-02 22:05:43
(#438) Mifene??? Végül a fél banda nem lesz jelen ?
Amúgy csak halkan megjegyzem, ha nem lenne egy tündér őrangyalom, aki megvette nekem a jegyet, én se tudnék menni....
Mondjuk még jeggyel is kérdéses a dolog
Amúgy csak halkan megjegyzem, ha nem lenne egy tündér őrangyalom, aki megvette nekem a jegyet, én se tudnék menni....
Mondjuk még jeggyel is kérdéses a dolog
MIANEVED?!
Apus valószínűleg gyakorlottabb nálam. Az évek őt igazolják.
Mondjuk jóanyámnál még pont nem próbálkoztam be... Ha ad egy ezrest, akkor jegyem lesz. Onnantól meg teljesen mindegy.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
aw:P fantasztikus. akkor mással fogok inni
beküldve: 2010-04-02 21:44:46
(#435) Ha csak valami csoda nem történik, akkor nekem szintén kihagyós lesz a Con. Összeomlott a nemlétező költségvetésem. Mondjuk okkal omlott össze, de segáz.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
izaya csaj alakban
kewl
Mostmár sajnálom is, hogy nem megyek. Pedig csak ezért megérné.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-04-02 21:15:20
(#433) én is megyek *o* sőt ma már 80%ban kész van a CPs kabátom de úgyse fognak felismerni
mellékletesen Durararából leszek izaya csaj alakban X'D erről ennyit :P
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-04-02 20:48:04
(#432) Én tuti ott leszek. Előtte 21-én lesz a 21. születésnapom, úgyhogy ott is veszem meg az ajándékaimatXD Hungexpoba lehet piát vinni? Mert akkor összeállhatnánk!!!