Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
beküldve: 2010-04-16 21:19:49
(#491) Aki jön Conra, azt szívsen látjuk a konzolszobában.
Több versennyel is várunk Titeket, többek közöt az I. Magyar CONbo Kupával.
Több versennyel is várunk Titeket, többek közöt az I. Magyar CONbo Kupával.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Le vagyok égve,de nagyon ^^"
Írtam is az okokról bővebben pár oldallal visszább ^^"
Írtam is az okokról bővebben pár oldallal visszább ^^"
Az őszi Conra viszont menni akarok,meg sztem fogok is.Ha már a tavaszi nem jött össze.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Jövőhét szombat-vasárnap má itt a Con?
Hát akkor jó szórakozást mindenkinek,aki részt fog majd venni a rendezvényen ^^
Az új megjelenések közül a LoveCom 2 ami érdekesnek ígérkezik.
Hát akkor jó szórakozást mindenkinek,aki részt fog majd venni a rendezvényen ^^
Az új megjelenések közül a LoveCom 2 ami érdekesnek ígérkezik.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-04-16 20:03:24
(#487) Az kár mindenkit sajnálok akik nem lehetnek ott mert biztos jól érezték volna magukat.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-04-16 18:57:39
(#486) beküldve: 2010-04-16 18:51:57
(#485) MangaFan Kiadó
Love.Com 2
Hellsing 7
Nana 6
Ruróni Kensin 8
Mondo 2010/04
Love.Com 2
Hellsing 7
Nana 6
Ruróni Kensin 8
Mondo 2010/04
Ficza Viktor
beküldve: 2010-04-16 18:41:55
(#484) Végre, már írják hogy mik fognak megjelenni a conon.
Mondjuk nem egy héttel előtte kellett volna kiírni, de azért jobb mintha nem is írnák
Mondjuk nem egy héttel előtte kellett volna kiírni, de azért jobb mintha nem is írnák
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-04-13 15:34:31
(#483) Hú elintéztem megrendeltem a jegyet és most már biztosan ott leszek con-on.
De valakinek ma segítségét szeretném kérni ha animecon.hu-ról rendeltem a jegyet és ma utaltam a pénzt én kapok arról email-t hogy ők megkapták a pénzt? És hogy le van foglalva a jegyem?
De valakinek ma segítségét szeretném kérni ha animecon.hu-ról rendeltem a jegyet és ma utaltam a pénzt én kapok arról email-t hogy ők megkapták a pénzt? És hogy le van foglalva a jegyem?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Hát Mamorutól én is többet vártam:/
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Jah, basszus ha nem láttad, akkor miről beszélünk?
Én láttam még anno a moziban, ezért tudom azt mondani, hogy bűn rossz. Persze a trailerjét viszonylag jól oldották meg; csak kár, hogy aki már látta a filmet, az azt is tudja, hogy végig spoilerezték. Illetve...ha csak a végéből vesznek képeket, de nem derül ki belőle a történet (mert nincs neki), akkor az spoilerezésnek számít vajon? A hátterek rajzolása tényleg szép volt, meg a repülős harcok is látványosra sikeredtek, de a szereplők....finoman fogalmazva is laposak voltak. Nem tudom, hogy mit gondoltak a készítők...
beküldve: 2010-04-12 14:39:56
(#480) Lehet hogy igazad van :P
Én magam még nem láttam a filmet, csak a trailerjeit, de látványosnak tűnt kétség kívül
Én magam még nem láttam a filmet, csak a trailerjeit, de látványosnak tűnt kétség kívül
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Arra, hogy az a film annyira remek volt, hogy még a forgalmazója sem tudta megmondani, hogy miről szól. ;)
Szerintem a szokványos otaku nem elég nyitott és befogadó, hogy méltóképp elismerje ama csoda unikumát; hogy nincsen cselekménye. Parasztok vagyunk, na.
Szerintem a szokványos otaku nem elég nyitott és befogadó, hogy méltóképp elismerje ama csoda unikumát; hogy nincsen cselekménye. Parasztok vagyunk, na.
Márk: szerintem egyedül csak te vennéd meg ezt a remekművet.
Mire akarsz ezzel kilyukadni?
beküldve: 2010-04-12 05:22:09
(#477) azt meg tudná mondani valaki hogy a sakuracononis érvényes a Mangafan 3at fizet 4 vihet akció?