Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
Nem egészen erre gondoltam. De mivel az ő fórumokon vagyok, illetlenség lenne részletezni, meg aztán nem is ártottak nekem, sőt, nagyon jó kiadó, nem is akaorm bántani őket.
Csupán a Mondo/Mangafan hozzáállásával van bajom, remélem páran azért vágják, hogy most mire is gondolok...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Úgy döntöttem, hogy a véleményemet az idei Sakuraconról, inkább egy rövid képregényben foglalom össze. [Link]
-.-" Na persze. Mert ha nincs 1Ft-od sem, be sem engednek ? /jegyen kívül/
MIANEVED?!
beküldve: 2010-04-21 21:59:57
(#519) Úgy döntöttem, hogy a véleményemet az idei Sakuraconról, inkább egy rövid képregényben foglalom össze. [Link]
Azért elmegyek, elvégre az animekarácsony is prímán volt megszervezve.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-04-21 21:30:26
(#518) 9-fél 10-es időpont tökéletes elviekben. Az már egy más kérdés, hogy valóban ott leszek-e, mivel az eddigi Conokra csak kb. 11-12 óra tájban tudtam kivánszorogni.
Na meg a cp dolog....megint egy érdekes kérdés, hogy mi lesz vele.
Na meg a cp dolog....megint egy érdekes kérdés, hogy mi lesz vele.
beküldve: 2010-04-21 21:06:03
(#517) Én is megyek szerintem oda kilencre... Bár lehet, hogy már korábban ott leszek. Attól függ, hogy hogy alakul a reggelem (vagyis inkább az előző estém).
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-04-21 21:05:12
(#516) Én előre láthatólag kb. (kb!!) fél 10 körül érek Pillangó utcához. (úgy döntöttem metrozom..)
Valaki esetleg fel szedne ott? XD
Valaki esetleg fel szedne ott? XD
MIANEVED?!
én odamegyek mindenképp, vagy egyedül vagy nem.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-04-21 18:47:37
(#512) gyerekek, nincs kedvem visszaolvasni. szombat reggel a pillangó megállójában? 9-kor?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Egészen más okból, de mielőtt bemennétek a conra, nem akartok nagytétben mondjuk rablórömizni egyet?
talán..
Rosetta-ch@n
Egészen más okból, de mielőtt bemennétek a conra, nem akartok nagytétben mondjuk rablórömizni egyet?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Phu. én szerencsére nagyszülők látogatásának köszönhetően kb egy huszast tudok vinni + öcsém is egy huszast
Szerintem egy AnimeConra nekünk több millió forint is kevés lenne Mindig annyi mindent akarok venni...tavaly én egy 10-est vittem...kb 3 perc alatt el is ment. Sajna most csak kemény 4ezret tudok vinni xD Válság van XD
és én mit mondjak 2000Ft viszek na nem baj....
Rosetta-ch@n
beküldve: 2010-04-21 16:24:17
(#507) Szerintem egy AnimeConra nekünk több millió forint is kevés lenne Mindig annyi mindent akarok venni...tavaly én egy 10-est vittem...kb 3 perc alatt el is ment. Sajna most csak kemény 4ezret tudok vinni xD Válság van XD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."