Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
beküldve: 2010-04-26 18:28:12
(#551) Haliii(L)
Gyerekek k**** jót buliztunk(L) Imádlak titeket(L) Free Hugs-oltunk nagyokat volt ott egy kira cosplayer srác akit kikötöttünk egy fához ha magára ismer puszilom^-^ én vtam a kiscsaj aki kikötötte és aki keresi facebookon, vipen és egyéb közösségi oldalakon >.< Puszilom drága L cosplayeremet akinek a nyakába ugrottam(L) És Roy-t akit még minig szeretünk :) Ha bárki magára ismer a három közül akk puszilom ^-^ és keressen fel
Vonat kva nagy vt(L)
Jók vtak a progrik(L)
Az emberek jóarcok(L)
Gyerekek... szeretlek titeket^^
Szavazzatok az Anime Munkás Pártra!!!
(én szavaztam... desztem érvénytelen. anyám beleegyezett xd nagy vt :P)
Love, Pussz, and FREEEEE-FREEE HUG mindenkinek(L)(K);)
Gyerekek k**** jót buliztunk(L) Imádlak titeket(L) Free Hugs-oltunk nagyokat volt ott egy kira cosplayer srác akit kikötöttünk egy fához ha magára ismer puszilom^-^ én vtam a kiscsaj aki kikötötte és aki keresi facebookon, vipen és egyéb közösségi oldalakon >.< Puszilom drága L cosplayeremet akinek a nyakába ugrottam(L) És Roy-t akit még minig szeretünk :) Ha bárki magára ismer a három közül akk puszilom ^-^ és keressen fel
Vonat kva nagy vt(L)
Jók vtak a progrik(L)
Az emberek jóarcok(L)
Gyerekek... szeretlek titeket^^
Szavazzatok az Anime Munkás Pártra!!!
(én szavaztam... desztem érvénytelen. anyám beleegyezett xd nagy vt :P)
Love, Pussz, and FREEEEE-FREEE HUG mindenkinek(L)(K);)
beküldve: 2010-04-26 16:44:37
(#550) Én sajnos nem tudtam elmenni az idei SakuraConra, pedig jó lett volna, de hát ez van. :(
A többi cont már nem fogom kihagyni, csak 0 moneyval nem sokra mentem volna xD Besurrantam volna jegy nélkül, és elvettem volna a kisgyerekek mangáit .D
Amúgy bár nem voltam conon, hiányoltam a Mangafan hírlevelet, mert ilyenkor szoktak küldeni. Meg remélem lesz valami főoldalváltás is a weblapon, mert még mindig az Égenjárók van kint, az meg már régen volt.
A többi cont már nem fogom kihagyni, csak 0 moneyval nem sokra mentem volna xD Besurrantam volna jegy nélkül, és elvettem volna a kisgyerekek mangáit .D
Amúgy bár nem voltam conon, hiányoltam a Mangafan hírlevelet, mert ilyenkor szoktak küldeni. Meg remélem lesz valami főoldalváltás is a weblapon, mert még mindig az Égenjárók van kint, az meg már régen volt.
beküldve: 2010-04-26 16:41:47
(#549) Hola!
Van itt pár képem a conról, ha valakit esetleg érdekel. [Link]Annyit azért hozzáfűznék, hogy önmagukban a jelmezek engem nem érdekelnek, így inkább riportfotó-szerűségek ezek (vagy spontán portré?), a pózoló cosplayerek fotózását meghagyom másnak.
Van itt pár képem a conról, ha valakit esetleg érdekel. [Link]Annyit azért hozzáfűznék, hogy önmagukban a jelmezek engem nem érdekelnek, így inkább riportfotó-szerűségek ezek (vagy spontán portré?), a pózoló cosplayerek fotózását meghagyom másnak.
egyik első magyar
nemigazán. azt írtam, az egyik. nem az első.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
az új fumax manga az Axis Powers Hetalia.
megjelent az egyik első magyar készítésű manga, a Ten Devin. én elolvastam, tetszik is, reméljük későbbiekben még jobbak lesznek^^
hmm, nekem ez az összes infom
megjelent az egyik első magyar készítésű manga, a Ten Devin. én elolvastam, tetszik is, reméljük későbbiekben még jobbak lesznek^^
Le vagy maradva, már kb 10 magyar készítésű manga van amit kiadtak.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-04-26 15:51:47
beküldve: 2010-04-26 14:19:04
(#546) Felhívás!!!!!
Ezt az imént olvastam:
Aki beszél vele, át tudná neki adni a dolgot?
Ezt az imént olvastam:
Keresném horror ALICE-et, tudjátok aki csapata nem indulhatott hivatalosan a CP versenyen.
itt van 1 kép róla
[Link]
aki tud róla bármily adatot, elérhetőséget kérném pötyögje el nekem privátban. köszönöm
mail: south@freemail.hu
msn: blackemperor13@hotmail.com
itt van 1 kép róla
[Link]
aki tud róla bármily adatot, elérhetőséget kérném pötyögje el nekem privátban. köszönöm
mail: south@freemail.hu
msn: blackemperor13@hotmail.com
Aki beszél vele, át tudná neki adni a dolgot?
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-26 14:19:40
az új fumax manga az Axis Powers Hetalia.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-26 13:27:40
(#544) Valaik tudna mondani manga bejelentésekel kapcsolatos híreket? (már ha voltak)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-04-25 21:11:36
(#543) Aki volt Animax beszélgetésen leírná a fontosabb dolgokat?
Én sajna csak szombaton voltam... =/
[Link]
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-04-25 20:14:24
(#541) Túl vagyok a conon. Legutóbb egy évvel ezelőtt voltam de az baromira bejött. Mostaniról vegyesek az érzelmeim. Maga a helyszín baromi kényelmes volt. Nem taposták le a lábam, nincs izzadtság szag, és szellősek voltak a pavilonok. Amin nem lepődtem meg: cosplay. Jobb meg minden de mai napig is a populárisabb blicsnarutoszólíter triumvirátus megy. Ami katasztrofális: közlekedés. Komolyan 2 busz megy a tetves hungexpo fele. 100-as busz 14:30 után nem is jár Con busz meg 30-45 percenként járt 50 férőhellyel és 100 felszállóval meghibásodott hátsó ajtóval. xD
A hely már jó lenne de a közlekedés...
A hely már jó lenne de a közlekedés...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2010-04-25 20:02:35
(#540) Aki volt Animax beszélgetésen leírná a fontosabb dolgokat?
Kockanyúl x3
beküldve: 2010-04-25 19:50:45
(#539) Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Deviantarton szokott ilyenkor képdömping lenni még,bár az ismerőseim,akik voltak Conozni,eddig nem nagyon raktak fel képeket...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-04-25 19:39:09
(#537) Ha találtok még képeket, léci linkeljétek be!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.