Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2010
(Nem küldte el valaki melegebb éghajlatra?)
nem hinném. de ha vki varrna nekem ilyen ruhát tuti abban mennék conra
-
Óóh *most már érti*
Hehe, a fiúnak öltözött visítozva hentergő yaoifangörlök közt szerintem egész üdítő jelenség lehetett : D *ezt csak onnan tudom, hogy ismerősök hosszasan meséltek erről x)*
Már ezért is érdemes lett volna kimenni. =D
Hehe, a fiúnak öltözött visítozva hentergő yaoifangörlök közt szerintem egész üdítő jelenség lehetett : D *ezt csak onnan tudom, hogy ismerősök hosszasan meséltek erről x)*
Evidens, de egy random emberkén kívül ott volt még vagy száz másik, aki fotózott. Tavaly én is suttyó voltam, egy darab képet nem csináltam *elbújik*
Ő azért kevésbé randomabb mint a többi száz másik, mert másutt már beszéltem vele pár szót.
- kép -
Már ezért is érdemes lett volna kimenni. =D
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Evidens, de egy random emberkén kívül ott volt még vagy száz másik, aki fotózott. Tavaly én is suttyó voltam, egy darab képet nem csináltam *elbújik*
pl ő?
Pölö ő. De ahogy nézem, a cépéje korrekt volt :'D
néha még olyasmiket is megörökítenek, ami megerőszakolja a gyerekkoromat.
pl ő?
Pölö ő. De ahogy nézem, a cépéje korrekt volt :'D
SSFIV-re most nem tartok igényt, mást tervezek megvételre. Azt vallom, hogy a "sima" SFIV-nek úgy kellett volna kijönni, mint ahogyan az SSFIV most. Lehúzás szagot érzek a Capcom-nál. :) A sima megvan, de nagyon nem vágom az SF szériát sajna. Amit tudtam megcsináltam, kiunlockoltam, oszt elraktam jobb napokra. Nekem az már nagyon HC.
Márcsak Juri miatt is megéri beszerezni (és akkor a simát el lehet adni). :)
Tényleg, folyik még az élet a PSC-n (aka Nintendo szóbeli bántalmazása :) - már rég néztem föl - ?
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Kiemelte, hogy látott jó CP-ket, ergo, az elméjében elraktározta/szelektálta a látottakat, szóval nem értem a beszólás értelmét, Travis...
Csakhogy azokat az elmében elraktározott CP-ket más nem tudja megnézni. ^^
(az amolyan buta embereknek, mint én, aki nem ment el, ez az egyetlen CP néző alternatíva)
És az az említett C. Viper CP-t sehol sem találtam -.-
Azért beleférhetett volna pár szép CP fotózás, nem hiszem, hogy nem fért be volna (majdnem) 2 teljes napba, kocka... :)
Super Street Fighter IV már pörög a gépben?
Egy van, az nem elég? Tavaly sokat lőttem, most túl sok volt a mozgás, meg lusta voltam.
SSFIV-re most nem tartok igényt, mást tervezek megvételre. Azt vallom, hogy a "sima" SFIV-nek úgy kellett volna kijönni, mint ahogyan az SSFIV most. Lehúzás szagot érzek a Capcom-nál. :) A sima megvan, de nagyon nem vágom az SF szériát sajna. Amit tudtam megcsináltam, kiunlockoltam, oszt elraktam jobb napokra. Nekem az már nagyon HC.
ez az igazi szekszi dzsucu!!!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
néha még olyasmiket is megörökítenek, ami megerőszakolja a gyerekkoromat.
pl ő?
-
Kiemelte, hogy látott jó CP-ket, ergo, az elméjében elraktározta/szelektálta a látottakat, szóval nem értem a beszólás értelmét, Travis...
Amúgy is, boldog-boldogtalan fotózik conon, néha még olyasmiket is megörökítenek, ami megerőszakolja a gyerekkoromat.
Beszámolóm az egészről:
[Link]
[Link]
Azért beleférhetett volna pár szép CP fotózás, nem hiszem, hogy nem fért be volna (majdnem) 2 teljes napba, kocka... :)
Super Street Fighter IV már pörög a gépben?
beküldve: 2010-04-27 23:47:56
(#570) Most láttam a MAR 3-at. Bravó Luggeriano!XD Nem tudom mikor röhögtem ilyen jót utoljára
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-27 23:24:46
(#569) A Munkáspárt ezúton is köszöni a támogatást. Reméljük a legközelebbi választásokon is számíthatunk mindenkire. XD
beküldve: 2010-04-27 21:28:54
(#568) nem cenzürd edisön?
De -de ez ugyanaz, mint ami YT-n van illetve conon le lett adva, ez csak a direkt letöltéses MP4 verziója.
Uncen még egy ideig nem kerül fel, illetve nem sokban több, összesn 1-2 videó van olyan, ami abba a zónába esett. Megcsinálom majd, ha lesz kapacitásom időben, ami jelenleg nincs ^^""""